Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
Jst ne bi rada tuki sama čakala, vse bi nekam šle, vse prehitevate, a jst nej pa čičam pa čakam

...najprej cestitke Ajvy ,vse naj,naj...nas je zelo presenetila,ni nic govorila prej ,da jo kaj matra razen prehlada ane?jaz sem bila pri svoji g.nic posebnega malo smo se pogovarjale,ce bom slucajo sla cez rok(upam ,da ne bom) mi bodo delali amnioskopijo in se potem odlocijo ali sprozijo porod ali pocakajo se en teden...v ponedeljek 2.2. mam spet ctg v torek 3.2.pa kontrolo pri svoji g
je full aktivna tako da me ne skrbi, v ponedeljek imam G pa bomo vidl kaj bo povedala!!!
Jaz tudi upam,da ne bomo sle cez 16.Mene danes zelo pritiska dol,sem komaj hodila,pa vceraj me je mal ledvicka bolela,sem se ze ustrasla ,da bo napad kot decembra ,ko sem morala v bolnico...Dva dni pa ze opazam,da hodim cisto malo na urin obcutek je pa kot bi me full tiscalo
? a se vam zdi kaj bolj boleče,pa trebuh vam vmes otrdeva????
Čeprav sem mu rekla,da s ponedeljkom začnema na full,ker imamo še samo 2 tedna do PDP takrt in mogoče bo kaj pripomoglo k mehčanje MV
mir in ne takih klicev. Bomo že javili ko bomo rodili,ne?