Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
dobro jutro! midve sva že od P. T:9100g, V:73cm, OG:47cm! sem včeraj opazla, da eva puza! ampak samo na postelji, po tlehi pa še ne! bo verjetno kmalu! zgorjne enkice so že čisto na koncu! je že čist belo. tako da bodo verjetno že danes ali jutri zunaj!
je pa blo včeraj malo krize pri varuški! kljub temu, da je vstala že ob 6ih, je spala samo 2x po pol ure! pa tudi popoldne ni doma nič spala! je pa mrknila ob 7ih, pa se zjutraj ob 7ih zbudla!
slučajno sem pogledala svoj ticker in ugotovim , da bo Nejc čez 9 dni, star 10 mesecev...omg kako gre čas hitro
a se otroc statrajo me smo pa rosno mlade
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
Anitka, sem te že zadnjič hotla vprašat pa sem pozabla, si napisala da Galu pripravljaš zajtrk, kaj mu kaj posebnega delaš, jaz sem včasih čist brez ideje, pa zdi se mi na hipe, da skoz eno ta isto je.
Gal ima zelo rad ocvrte banane, ki mu jih pripravim večkrat na teden. Pa skuham mu jabolčni kompot, jabolka malo pretlačim in tisti zakuham vanilijev puding.
kako pa mu narediš ocvrte banane?
V ponev dam nekaj masla in nato "ocvrem" banani narezani na kolobarje. Čez nekaj časa dodam pa še ene tri žlice iztisnjenega pomarančnega soka in pustim na štedilniku še ene dve minutki. Potem papava kot velika. Ja pa ščepec cimeta lahko dodaš.
anitka super da mu ti pripravljaš...mi to obožujemo ,nas je tašča navadla...apak mi mamo še malo dodatkov za odrasle...flambiramo z viskijem...al pa čem podobnim...pa sladoled in smetano na vrh..........
Mnjamsi, si mi lušte zdaj nardila
Ti si jih pa zdaj še meni naredila
a dasem...poskusi enkrat, brez Gala...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
slučajno sem pogledala svoj ticker in ugotovim , da bo Nejc čez 9 dni, star 10 mesecev...omg kako gre čas hitro
prava si...mene kr kriza prijema še 7 dni tole je prehitro
Grem ležat, sem še od včeraj tak polna vsega da me bo razneslo, pa križ kriči...raztegni me
Anitka, sem te že zadnjič hotla vprašat pa sem pozabla, si napisala da Galu pripravljaš zajtrk, kaj mu kaj posebnega delaš, jaz sem včasih čist brez ideje, pa zdi se mi na hipe, da skoz eno ta isto je.
Gal ima zelo rad ocvrte banane, ki mu jih pripravim večkrat na teden. Pa skuham mu jabolčni kompot, jabolka malo pretlačim in tisti zakuham vanilijev puding.
kako pa mu narediš ocvrte banane?
V ponev dam nekaj masla in nato "ocvrem" banani narezani na kolobarje. Čez nekaj časa dodam pa še ene tri žlice iztisnjenega pomarančnega soka in pustim na štedilniku še ene dve minutki. Potem papava kot velika. Ja pa ščepec cimeta lahko dodaš.
anitka super da mu ti pripravljaš...mi to obožujemo ,nas je tašča navadla...apak mi mamo še malo dodatkov za odrasle...flambiramo z viskijem...al pa čem podobnim...pa sladoled in smetano na vrh..........
Mnjamsi, si mi lušte zdaj nardila
Ti si jih pa zdaj še meni naredila
a dasem...poskusi enkrat, brez Gala...
Nisem še nikoli flambirala in se ne znam zraven spravit
soory, ampak sem se začela režati ob tej prispodobi opice. Upam, da ga ta faza mine kmalu.
Je pa ušššššš danes od zunaj, tako da boma malo kasneje šla na sprehod, sedaj boma čakala poštarja, če bo prinesel kroglice od Anitke.
Mislim, da bi jih morala dobiti danes.
Tam nekje na 166 strani sem včeraj ostala, grem malo prebrat, če se me bo lump usmilil.
jaz jih tudi čakam, upam da bo poštar kmalu pozvonil , sicer jih ne rabimo nujno, samo babji firbec
dobro jutro! midve sva že od P. T:9100g, V:73cm, OG:47cm! sem včeraj opazla, da eva puza! ampak samo na postelji, po tlehi pa še ne! bo verjetno kmalu! zgorjne enkice so že čisto na koncu! je že čist belo. tako da bodo verjetno že danes ali jutri zunaj!
je pa blo včeraj malo krize pri varuški! kljub temu, da je vstala že ob 6ih, je spala samo 2x po pol ure! pa tudi popoldne ni doma nič spala! je pa mrknila ob 7ih, pa se zjutraj ob 7ih zbudla!
Eno vprašanje. A se kje dobijo kakšni magneti, bolj otroški, da bi jih lahko na hladilnik pripopala, ker Vidku je to zelo zanimivo, imam namreč keramične, pa se bojim, da bi se poškodoval poleg njih. S hojico vedno manevrira po kuhinji in meče te magnete.
Maja je čisto mirna in zgleda kot da bo vsak čas sede zaspala. Še nikoli ni bila taka. Je zgleda fejst utrujena. Jo grem v posteljo popokat potem pa pridem nazaj.
Upam, da ti res ne zboli, midva z Vidkom bi šla počasi z Majičko na kavico, pa njeno mamico bi tudi sabo vzela
Zdaj je kar fajn prehlajena in ne bi rada, da bi Vid kaj pobral od nje. Bi imela slabo vest. Drugače bi jaz tudi z veseljem šla in sem upala, da bova šli že ta teden ampak res ne upam zaradi Vida.
Je pa Videk tudi prehlajen, skoz mu z noska teče. Ampak še boma malo počakale
Sem bila včeraj v leclercu, polno otroških stvari imajo, bom še šla en dan ta teden, pa bom malo pregledala, če bi kaj rabli ata bo pa kartico dal.
jaz sem tudi bila včeraj. Ampak nič ne rabimo od otroških stvari. Mleko moram kupit, ker je ugodno. Včeraj ga nisem mogla.
jaz sem tudi včeraj malo listala reklamo iz Le. pa imam tudi mal namen tja zavit, samo plačo čakam