Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Gospa je pojedla samo 100g in fertik zaprla usta in ni šans, da bi še kaj. To obdobje borb že kar nekaj časa traja in jo imam že vrh glave, sem prav zmatrana od tega hranjenja.
Ojoj, bogica mamica...si spoloh ne znam predstavljat kako je to...mora biti grozno zate
A sta papale Anitkine banane?
Ne bit jezna..ampak kako zgleda Alja ..ko noče papcat...Takole...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
Aj , bo nekaj za brat...te pa si grem po kos torte najprej...da sesladkam zraven Mljask
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
punce jaz pa zdej mal uživam sedim na balkonu in pijem kofi .
sem šla z Filipom na en orenk sprehod skoraj 2uri, ko je začel morit v vozičku sem prec zavvila v prvo pekarno po žemljo pa je bil mir . ko sva prišla domov sva imela spet borbe glede hrane ampak neki je pa spravil vase in zdej spi že dobrih 10minut in upam, da bo spal dokler se moj ne primaje iz šihta
Midve pa sma ble le pol urce, če pa taaakkkooo piha
Gospa je pojedla samo 100g in fertik zaprla usta in ni šans, da bi še kaj. To obdobje borb že kar nekaj časa traja in jo imam že vrh glave, sem prav zmatrana od tega hranjenja.
Ojoj, bogica mamica...si spoloh ne znam predstavljat kako je to...mora biti grozno zate
full dobra slikca
Jaz pa ne vidim slike
tud Nejc je štajkal s hrano, je pojedel le pol krožnika cvetačnega sira..čonavadi poje vse.
Ne ni taka, še nikoli ni ničppljunila ven, tudi če ji na silo stlačiš poje Drži pa usta zaprta, pa z roko stran odriva
punce jaz pa zdej mal uživam sedim na balkonu in pijem kofi .
sem šla z Filipom na en orenk sprehod skoraj 2uri, ko je začel morit v vozičku sem prec zavvila v prvo pekarno po žemljo pa je bil mir . ko sva prišla domov sva imela spet borbe glede hrane ampak neki je pa spravil vase in zdej spi že dobrih 10minut in upam, da bo spal dokler se moj ne primaje iz šihta
Eh, pol sta se zmenila. Pojedla 100g juhe z rezanci in zelenjavo. Ne vem ali ima ta punca števec v riti; točno pri 100g se zaustavi
Jaz sem Andraža rodila v KR in je bilo OK, je pa res, da si sam za vse in zelo nerade sestre pomagajo. jaz sicer nisem za nič prosila, pa vseeno mi ni ni nobena pokazala kako se doji, kaj šela kako se previje. Rekla je glejte ko previjam in to je bilo vse.
Žalostna zgodba, drugega ne morem nič rečt. Tu se vidi, da moraš bit osločen in težit in se kregat in po možnosti tudi tvoj mož, da se kaj doseže
Meni so pomagale Jako pristavit v porodni, za previjanje pa so rekle da naj gledam in zraven je razlagala. Tudi pri Maji mi je razlagala kako se previja, pristavit pa mi niso pomagale, ker mi ni bilo treba. Sem jo sama porihtala. Soseda je rabila pomoč pa so ji brez težav pomagale. So pa tudi v MB kakšne cvetke, ki ne bi smele delat z ljudmi. Na žalost je v vsakem poklicu nekdo, ki ga ne bi smel opravljat.
tudi za Celje imam same pohvale..meni je bilo vse omogočeno, tudi pri porodu.Še moj je lahk bil praktično cel dan pri meni.