Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Barbaw.... sem zbircna ampak deci so bili vse eno boljs od zivali...Ob vsakem sem se zavedala kok fajnga mam doma ..zdej pa ko so bile zivali pa nisem imela s kom primerjat
Midva sva bila vmes v trgovini in nabavila futer za cel teden jutri pa gremo...
Joj, še ta en bogi teden ne morete biti sami Upam, da bo kako uspelo, da boste vsaj 4 dni... Kaj pa je bilo pri tašči glede nevarnosti za otroka? Drži se , priznam, da bi se meni verjetno utrgalo in bi začela vpiti, potem bi se vsi skregali in tako naprej...
Bom drugic povedala ker je dolga zgodba... samo prosim pocukaj me ce pozabim...
Čmrlika ne. 105 eur za apartma za 6 ljudi za 7 dni vključno s kopanjem (vse skupaj je 105)
kolko kart? me je zmedlo nekih prej 470 v tewj kači, pa hitreeeeeeeee smo ble.
2, otroka imata zastonj Kako je glede kart ne vem. Verjetno dobiš za vseh 6, če imajo tak sistem.
470 pa je lani firma plačala za apartma za 4 osebe
ne vem kako imajo zdaj...smo tud tja hodli, pa se res ne spomnim zdaj...nam bolj podčetrtek leži boš povedala kak je blo, koliko kart , če se boš spmnia ko se vrneš-... no sem spraševala ,ker smo mi zdaj moji sestri dali ozroma bomo dali...105 € v 4 obrokih lahko za hišico kjer nas je lahko 7 prespalo, z 4 kartami za dvakrat na dam neomejenega kopanja...otroci miceni tud zastonj...- aja za pet dni.
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
Men tud shrani.si še vedno ne dela Men napiše tole, pa sm prjavlena: IP 95.176.142.168 ni dovoljen / is not allowed Datoteke lahko nalagajo samo slovenski uporabniki. Za več informacij kliknite tukaj.
Only Slovenian users can upload files, sorry.
To men vedno napise...saj ima tud prav ,ker nisem v Slo. Ampak jaz se potem kar prijavim in mi dovoli lepo da delam kar hocem...
lahko nočko vsem..****- probaj se imet lepo na dopustu!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
no, sam tolk, da se še jst pofočkam na 13-ki! pridne ste ble danes!
sem pa trenutno . majo kolegi neke "težave" z voznikom pred njimi in pol sitnarijo mojmu, da naj jim pride pomagat. pa kaj res ne razumejo, da mamo eni že otroke in da mamo radi ponoči mir!!! sami se pa naj rajši mal zresnejo!
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
Sedaj pa vas vse lepo pozdravljam in vam želim eno lepo soboto, mi pa se počasi odpravljamo, peljemo Manco k babici, midva pa proti Ljubljani
Papa
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
Evo jaz sem tud že gor, moja miška in ati tudi... še ležita, taja pije mlekeca inuživata, jaz pa sem vstala, ker niti ležat več ne morem od križa , pa itak sem tak naspana da bi blo škoda v postli bit. jap, spet smo krasno spali!
Evo voda za kavo vre, ...šibam.
no, sam tolk, da se še jst pofočkam na 13-ki! pridne ste ble danes!
sem pa trenutno . majo kolegi neke "težave" z voznikom pred njimi in pol sitnarijo mojmu, da naj jim pride pomagat. pa kaj res ne razumejo, da mamo eni že otroke in da mamo radi ponoči mir!!! sami se pa naj rajši mal zresnejo!
O podn od podna... mam ene prijatlje ,zdaj sta dobila še drugega , pa njegov brat in kolegi počnejo še vedno isto, ..joj, se bo treba z lubijem malo pomenit, naj jim dopove...telefone pa dol vgasnit....ž
upam, da si že bolj mirna
Suzy85: Tvoj ima krasne nerazumevajoče prijatelje, ki so očitno brez ali pa brez pameti Kaj ne moreš spat? Pol pa kar v službo. Povej mi, kako se počutiš?
Da vam še jst postrežem s kavico, čajčkom, kakavom,....in da se tud mi2 z Vidkom pofočkava na novem delu, 13ki.
Slikc ne bom popala, k mam shrani.si zablokiran. Zakaj ? Ne vem. Sm jim pisala, da naj mi ga odblokirajo, banda hudičeva.
Spanje je bilo........zadovoljivo odlično. Vid je zvečer zaspal nekje okrog 21h in spal do zjutraj 7h. No, edino 1x se je ponoč zbudu okrog 3h pa sm mu povedala, da je še nočka in da še vsi spimo, pa je zaspal nazaj.
Spali smo do 8.30, me je pa skoraj kap ko je moj prinesel zjutraj Vidka v kuhinjo. Celi krvavi obrazek je mel, nosek poln zabasan s krvjo, jaz ne vem več, kaj naj nardim. Sem mu sprala nosek s kamilicami, trenutno se je kri ustavila in teče samo prozorna vodica iz noska.
Grem si sedaj nekaj naštimat za zajtrk. Ati je že odletel na parcelo, midva pa bova šla popoldan. Pri nas namreč zopet .