Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Čau mačkice me smo doma in spimo že prvo rundo po celi prespani noči
Sem se hotla že včer javt pa je bil urnebes če me za sekundo ni videla,samo pr men pa nikjer drugje,zaspala je okrog pol desete pol sem pa še jst zraven zaspala ker sm bla grozno utrujena.
Punce hvala za vso podporo in pikepoke,so nama ful pomagale.
Špelina in Estrella hvala za SMS-e so mi prav prišli k se mi je počas že mešal not v sobi.
Na oddleku živa groza otroke nosijo za sprejem kot po tekočem traku,same pljučnice in bronhiolitisi,naju so predčasno odpustili ker so rabili prostor pa še tolk vsega razsaja po oddelku da sem raje šla z malo domov kot pa da bi se tam česa nalezla,upam da se ni.
Za nazaj mi ne znese brat ampak čestitam pa lahko za 13.del
Super, da sta bolje in še naprej z upanjem, da se nista še tam česa nalezli.
Naša noč je bila kar ok, samo 1x se je zbudil z vreščem in je bil pol ure neutolažljiv, drugače se je zbujal le za sok in dudko. Je pa itak spet celo noč spal v najini postelji, izgubljam dedca Sploh se več ne morem stisniti k njemu, ker je vmes ena štruca...
za spanje pa upam, da dedca res ne boš izgubila
Spali smo do 8.30, me je pa skoraj kap ko je moj prinesel zjutraj Vidka v kuhinjo. Celi krvavi obrazek je mel, nosek poln zabasan s krvjo, jaz ne vem več, kaj naj nardim. Sem mu sprala nosek s kamilicami, trenutno se je kri ustavila in teče samo prozorna vodica iz noska.
Grem si sedaj nekaj naštimat za zajtrk. Ati je že odletel na parcelo, midva pa bova šla popoldan. Pri nas namreč zopet .
Bogi mišek . Pri nas tudi počasi naletavajo te presnete snežinke
Spali smo do 8.30, me je pa skoraj kap ko je moj prinesel zjutraj Vidka v kuhinjo. Celi krvavi obrazek je mel, nosek poln zabasan s krvjo, jaz ne vem več, kaj naj nardim. Sem mu sprala nosek s kamilicami, trenutno se je kri ustavila in teče samo prozorna vodica iz noska.
Grem si sedaj nekaj naštimat za zajtrk. Ati je že odletel na parcelo, midva pa bova šla popoldan. Pri nas namreč zopet .
To pa je en pošteno vlki vrag
No ko mam glih čas, pa danes sama butasta vprašanja, je tu še eno. Potem ko mi objavi post, me vrže na ogled tega, vendar če hočem potem videt, kaj sta ve napisale naprej, moram it čist ven (novorojenček, dojenček) in pol nazaj not . A obstaja kaka bližnjica, če me sploh razumete, kaj sprašujem
No ko mam glih čas, pa danes sama butasta vprašanja, je tu še eno. Potem ko mi objavi post, me vrže na ogled tega, vendar če hočem potem videt, kaj sta ve napisale naprej, moram it čist ven (novorojenček, dojenček) in pol nazaj not . A obstaja kaka bližnjica, če me sploh razumete, kaj sprašujem
Pritisni tipko refresh/osveži, na desnem kliku miške
Evo naju s kosila kjer ni jedla nič,zdej mi je pa še bruhala pa upam d od tegote k je bla ful zaspana pa ni hotla popit sirupa pa se ji je zaletel
Je pa tečna za popiz... in kaj je vzrok 6.zobek Kam hiti moja punca?
Bravo za zobek Kam hiti? Hmm... ke k moj Vid, k odraščanju
Ja res je brzinska z zobeki, bo se vsaj prej rešila teh muk
Danes pa ste res lene, pa saj prav tak, vikendi za to so, da je vse bolj na easy
Ja, Vid se je za enkrat ustvu pr 6. zobkih, sam mislm, da bojo kmalu naslednji k se tko drgne po dlesnih, non stop čika dudo oz. skoz ma neki v ustih. Sej bo