Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, ki sodi obvezno h kolinam.
domov in da gresta z Vidkom malo na teren, k babici in dedku, sedaj ju že 2 uri ni, jaz sem pa tako žalostna, ker nimam mojega pikeca ob sebi
, mala pa spet ceremonije izvaja, spala je natanko pol ure, zdaj pa se ati bori z njo, mislim groza!!! Lepo spančkajte, pa vaši hroščeki tudi
Kako se je pa kaj možev poslovni partner obnesel oz. obnašal?
, nč grem pa po eno orek porcijo sladoleda
Maja je že spala in se zbudila. Nos totalno zabasan in ji ga nimam s čim spucat.
, zdaj pa je zaspana pa ne zaspat. Zob jo ful matra in ne pomaga ne Calpol in ne Calgel, nos zamašen in se z dudo ne more tolažit, ker ne more dihat, ...... Spet jamram.
Upam, da bo jutri boljše, ker me bo tole počasi dotoklo kot Špelino. Grem jo prevzet, ker se vedno bolj derre.
(ne vem kje najdete tiste božanske).. mi smo pokonci že od 6.45 (ne vem kako to),ne in ne nazaj zaspat, pa sem do 8h vztrajala z njim v postli, pol sem pa kr vstala.. bom vsaj kaj naredila (recimo pomila po tleh