|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: A jo res premalo oblečemo???
31.1.2009 16:16:08   
lelaval
Ti kar sebe poslušaj in pusti taščo. Ponavadi otroci zbolijo od preveč napravljanja, kot obratno. Kakšne dvojne žabe?


se podpišem pod Zaro. Za mojo taščo večja2 nikoli nista bila prav oblečena - ali preveč ali pa premalo. In sem ravno danes razmišljala, da smo takrat skupaj živeli - pa je vedno pametovala, otroka pa sta bila več bolna, kot zdrava. Pri najmlajši pa je ni zraven, pa jo oblačiva, kot sama mislima, da je prav, pa je stara 3,5 leta in sploh še ni bila bolana user posted image - še prehlajena ne. In zdaj ji tudi jaz ne oblačim žabic - ji raje dam dokolenke (ali pa tudi samo zoknčke), preko pa žametne ali plišaste hlače.

Tako, da jo le oblači po svojem občutku.


_____________________________

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: A jo res premalo oblečemo???
31.1.2009 16:43:46   
lutiropan
Tako, da jo le oblači po svojem občutku.



Podpišem.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: A jo res premalo oblečemo???
1.2.2009 15:44:43   
ronja
Takšnega mnenja je zato, ker če gremo iz stanovanja v avto in potem iz avta takoj spet notri, ji ne oblečem žabic.

Če bi jaz to naredila pred taščo, bi me po moje na CSD prijavila, hehe. Se sicer strinjam s tabo, ampak da boš vedela, da nisi edina.
Ko je mela parkrat Ronjo julija, ko sem šla nazaj delat, je mela mala pri 35 stopinjah termo štumfkeuser posted image . Nimaš kaj, seveda jih je morala met tudi za domu, hehe. Jasno, da sem se za prvim ovinkom ustavila in jih slekla bogemu otrku, da ni zgorela do domauser posted image . Ma, kar se mene tiče, je to bitka z mlini na veter, ni šans, da bi jo kdo prepričal... Se ne splača kregat za traparijo, ko je pri njih, ji bo pač vroče, to mi je jasno, ampak ni glih življenjsko nevarno, pa ne težim.
Sicer sem jaz zmrzljivček in je Ronji prej vroče kot meni, tak da je ne oblačim premalo, ampak poleti pa vseeno ne bi glih termo nogavic gor dajala... Tudi v avto mora od njih mala vedno zadekana ko user posted image , čeprav ga zdaj navadno prej ogrejemo zaradi dojenčice, poleg tega je pri njih parkiran na dvorišču, samo po stopnicah dol. Ampak vseeno, po stopnicah gre oblečena ko medved, tako da potem nočeva preveč gret avta, da ne zgorita zadaj... Ko gremo pa sami, pa seveda oblečeva po svoje.

(odgovor članu picola1)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: A jo res premalo oblečemo???
1.2.2009 16:48:53   
Gina
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni

Ja, jaz sem tako majhnemu oblekla spodaj žabe, če smo kam šli z avtom v takem mrazu, pa tudi če potem nismo bili zunaj. Se mi je zdela tenka trenirkica in nogavičke spidaj premalo. Včasih sem mu dala pa hlačke iz flisa čez, če je bilo to enostavneje. In tudi, če je bilo zunaj fejst mraz, mu nisem dajala samo kapuce gor.


Enako. Sploh brez kape jih nisem pustila. Pa delala sem tako, da so imeli v vrtcu ali na obisku gor žabice, potem smo pa čez oblekli še hlače, ko smo šli ven. Še danes delam tako s ta malim. Če nima žabic, potem ima podložene hlače za ven, kadar je pod nulo.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...
BLOG: Kaj je zdravje?
Nacionalna agencija za javno zdravje poroča, da število izdanih receptov skozi leta ves čas narašča. Živimo torej dlje, ...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?