mojsonček
|
Evo, sem uspela pripujsat do čaruralnika... še nč novičk od ŠUKI in HEDI pa tko dihamo, da se nam že fuzla MIKLAROM hepi brzdej pa na žalost tudi iskreno sožalje... naj se ti čim prej uresniči kakšna želja LUČKA bebica pa praviš že pridno brca, pa kako še bo LARA pa tvoja dva škratka, imata kaj žurke tam notri? REBY za NS in pupiko ŽIŽIKA žurerka, si uživala a ne GLORIA tvoj Nik je res pravi lepotec ZVEZDI Patrik niti mal ne zaostaja za njim... sami cukrčki MIŠMIŠ maš kej več časa, ko je kužon že visoko izobražen? ZARČI si pridna pa dons še čist znervirana bogica... upam, da si vsaj tigra pozdravila čez vikend Joj... vse mi je ušlo iz glave... zdej mam za izgovor antibiotike Mi smo danes uspešno opravili morfologijo, vse je OK, bebica raste, tehta 500 g in očitno bomo tudi mi imeli pupo saj je G rekla, da vidi med nogami žemljico... pa so se uresničile moje tako živo odsanjane sanje nekaj dni pred testom, ko sem bila še trepetalka, ko v nekem trenutku nisem upala verjeti, da nam je usojeno... in vendar je bil tako živ prizor, da sem rodila deklico, da sem enostavno verjela v to... pa še pri imenu bom imela glavno besedo Srčice nobene nisem namerno izpustila, enostavno mam glavo kot balon... Želim vam prijeten večer in upam, da bodo čim prej lepe novičke!!!!!!!!!!! Torek, 10.02. mismis - posvet mateja_goljev - kri + UZ Mismis fajn se zmeni. Mateja naj bo kri tapravi in UZ uspešen. Torek, 10.02. Sulfinija - pregled Bumo - pregled Sulfinija in Bumo vama pa želim lep pogled na pikice.