Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

Jaz se ne ravnam po strokovnih literaturah, upoštevam nasvete pediatra , moja otroka se krasno razvijata , kljub temu , da občasno tudi hojico uporablamo , pa plezamo tudi in čist vseeno mi je kdaj bo shodila al pri 9 (je ful popularno , če prej shodijo)al pa pri letu in pol.Izključno gledam na to kaj mojemu otroku odgovarja in verjemite mi , da je za nič na svetu nebi dala notri , če ji nebi odgovarjalo.
otroku bi blo blazno všeč se kr tko v avtu vozit, brez avtosedeža...pa ga boš? pa čokoladni liker bi mu tud bil všeč...
vržeš malčka na tla, mama pa hitro na rr....pa ma vsak neki od tega
), kjer nima kaj - nobena mišica mu ne dela, tam lohk sam leži in gleda. pol raznorazni stolčki oblazinjeni ( ala primapapa itd. ) - podobn drek - pa da ne govorim o hojci. in pol bi rade da se otrok plazi in normalno razvija
, ki jim bodo otroci, ki bodo tud pamtni, po možnosti skoz kaj očitali...