pocka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: pocka IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 IZVIRNO SPOROČILO: Lolita23 Februarčice imajo pa danes akcijo, so že trije novi otroci na tem svetu. jup, čist so se splašile, pa še sred mesca nismo Upam, da ko bo naš čas, da se nam bo dogajal.Sem mal gledala, kdaj je polna luna marca, ko kao če si vraževeren, se jih največ rodi in je 11.3. Bomo lahko testirale vraževerje. ti pa ga pihneš, kdaj je pa prazna ta mene bolj seka Ja lej vsakič ko sem pokukala k enim v pričakovanju v tistem mesecu, so se vse vrtele, če ni zdaj pa bo ob polni luni, no zdej pa da vidimo, če je kaj na tem lolita, ti maš naštudiran, kdaj je prazna??? 14 dni za polno ta je pa prepozna tok čez rok pa ne grem ne bodi preglasna, sem jaz tudi to govorila, pol me je pa nazaj usekalo ...sem imela rok 3.3. pa je tašča stalno govorila, da bi bilo fajn, če na njen rojstni dan rodim (18.3.), pa sem rekla, če je nora,da tako dolgo pa že ne bom čakala in kaj se je zgodilo, rodila sem 16.3. pa še to zato ker sem ponorela, če ne bi verjetno bili res 18.