|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 10. del
3.2.2009 22:24:53   
nizy
janey- jaz mislim , da je to samo trma , mamo eno tako doma , tasrednjo Adno user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 476
3.2.2009 22:27:06   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

janey- jaz mislim , da je to samo trma , mamo eno tako doma , tasrednjo Adno user posted image

samo trma??user posted image user posted image joj ej...zakaj ni raje dobil karakterja od mojga in moje zunanjostiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 477
3.2.2009 22:43:39   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: nizy

samo trma??user posted image user posted image joj ej...zakaj ni raje dobil karakterja od mojga in moje zunanjostiuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 478
3.2.2009 22:44:39   
Stipe air force
V upanju, da je sneg povsod po Sloveniji prenehal... in da se boste jutri varno peljale, po spucanih cestah, z malcki ali brez njih, grem v mizule... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ...

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 479
3.2.2009 22:52:36   
mesecnica
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
BLAŽ in JAKOB VSE NAJBOLJŠE ZA ROJSTNI DAN.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

(odgovor članu Stipe air force)
Neposredna povezava do sporočila: 480
3.2.2009 22:57:38   
mesecnica
Čer.

Jaz sploh ne vem več kje se me glava drži.user posted image
Noro.
Mala je pridna, če sem skoz poleg in se z njo ukvarjam ali pa da jo samo gledam, ampak zraven pa nič drugega ne delam.user posted image  Potem veste kako zgleda...
Še skuham komaj kaj.
Na comp pridem zvečer, na hitrco preberem, da sem vsaj malo na tekočem pa je ura že 23.00 ali 0.00 in je treba spat.
Danes sem, ko je šla spat, piškote pekla. Tista pomarančna kolesa od Blaže. Pa mi ta temno testo ni dobr ratalo. Se je kar razsipavalo user posted image . No saj nekako je potem uspelo. Upam, da bodo dobri.
Torto bomo kar naročili, ker mi moj po glavi skače, da je to pa le 1.RD in noče riskirat, da ne bil bila lepa user posted image . Mah... user posted image  Tud prav... Se mi ne da več prepričevat ga, da je bolj pomembno, da se starši potrudijo in ne toliko izgled. user posted image

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 481
4.2.2009 7:39:52   
ella79
jutro user posted image prva user posted image user posted image user posted image
mesecnica
ti za probo eno tortico prej naredi, pa bo tvoj vidu, da je tvoja noro dobra pa tudi lepa user posted image bo takoj popustil user posted image user posted image
ste včeraj imele spet maratonski čvek user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Lani vse naj za prvi rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

Neposredna povezava do sporočila: 482
4.2.2009 7:49:28   
misar
dobro jutro

spet sam na hitro

v pon. sva šli do pediatrinje, ki naju je kar takoj v bolnišnico poslala, ker je bila lana dehidrirana. dobila je infuzijo, tko da sva ostali 24 ur, da si je opomogla. potem so naju domov poslali, ker je bila boljše in ker jim je postelj primanjkovalo. še vedno zelo pogosto driska ampak nima več vročine pa bruha tud ne.
v 14 dneh je revica iz 9kg prišla na izmerjenih 8110g v bolnici.user posted image

zdaj me pa že priganja, da moram z njo okoli skakat.

mesečnica, te čist razumem, ko praviš, da moraš zraven sedet ko se igra. pri nas je istouser posted image

lp

čebelica Lana in trotek Nejc

Neposredna povezava do sporočila: 483
4.2.2009 7:53:47   
ella79
IZVIRNO SPOROČILO: misar

dobro jutro

spet sam na hitro

v pon. sva šli do pediatrinje, ki naju je kar takoj v bolnišnico poslala, ker je bila lana dehidrirana. dobila je infuzijo, tko da sva ostali 24 ur, da si je opomogla. potem so naju domov poslali, ker je bila boljše in ker jim je postelj primanjkovalo. še vedno zelo pogosto driska ampak nima več vročine pa bruha tud ne.
v 14 dneh je revica iz 9kg prišla na izmerjenih 8110g v bolnici.user posted image

zdaj me pa že priganja, da moram z njo okoli skakat.

mesečnica, te čist razumem, ko praviš, da moraš zraven sedet ko se igra. pri nas je istouser posted image

lp

user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 484
4.2.2009 7:53:58   
misar
aja pa danes smo stari 1 leto.

ella vi pa tud a ne? vse najboljše zoja!!

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 485
4.2.2009 7:54:47   
ella79

tudi jaaaaaaa user posted image user posted image mam en tak čuden občutek, k da stopa čist v drugo obdobje user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa ti?

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 486
4.2.2009 7:58:33   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

tudi jaaaaaaa user posted image user posted image mam en tak čuden občutek, k da stopa čist v drugo obdobje user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa ti?

ej ob teh boleznih in vsej štali, ki jo mamo zdaj sploh ne razmišljam o ničemer drugem kot o tem, da bi končno ozdraveli. verjetno zato sploh nimam okoli tega nobenih občutkov

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 487
4.2.2009 8:00:46   
ella79

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

ej ob teh boleznih in vsej štali, ki jo mamo zdaj sploh ne razmišljam o ničemer drugem kot o tem, da bi končno ozdraveli. verjetno zato sploh nimam okoli tega nobenih občutkov

verjamem, da se zdej vse vrti okrog tega user posted image naj se čimprej pozdravi user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 488
4.2.2009 8:02:42   
mlavla
Lana in Zoja ..vse najboljše!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 489
4.2.2009 8:04:03   
mlavla
misar..pa želim vam, da  čimprej okrevateuser posted image

mesečnica..upam,da se boš opogumila in spekla kakšno tortico...user posted image

Naša noč je bila končno spet enkrat dobra...Neža se ravnokar prebuja...se pogovarja z igračkami...ma je tko zanimiva..

Mene pa danes spet čaka učenje..ma sem glih gledla da kakšen dan pred naspomo "porodniške" bom pa že večino izpitov pospravila pod streho..če bom nadaljevala s takšnim tempomuser posted image
Res pa je da ob tem še najbolj trpi Neža (no pa sej ji nabrž ni preveč hudo pri moji mamiuser posted image )pa jst tud...no pa naše gospodinjstvo oz. stanovanje..sej mamo zdej bolj mal reda...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil mlavla -- 4.2.2009 8:06:45 >

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 490
4.2.2009 8:07:51   
mlavla
nič grem na kavico..user posted image pa vas pridem pol še mal prebrat...

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 491
4.2.2009 8:11:13   
mary_lou
oooo dons je pa treba velik čestitk...torej LANA, ZOJA IN MAJ VSE NAJBOLJŠE, PA ČESTITKE MAMICAM, KI SO PRED ENIM LETOM ŽE DIHALE.....

JANEY  Tai je isti...tok trmast da ko ni po njegovo se začne z glavo butat ob zid pa ne mal da ne bo pomote, dvakrat si jo je že razbil do krvi...in itak je pol dobil kar je hotu sam da bi nehu...
no pol sm pa z otroško psihologinjo govorila in mi je mal odprla oči, je realno povedala da če bom nadaljevala s tem da dobi kar hoče ko se začne butat bo čez kako leto ratalo nevzdržno. in sm ga dva krat pustila da se je butu. To je blo tiste dvakrat ko je to do krvi naredu....itak da sm jokala zravn...ampak sm zdražala in od takrat je mir in red...ko rečem neki ne je ne, ne izsiljuje več mogoče še pojokca kdaj ampak hitr preusmerim pozornost in je ok. Zdej je res pridn, prej je bil obupen z tem butanjem z glavo ob zid.

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 492
4.2.2009 8:12:13   
mary_lou
JANUARSKI FEBRUARČKI:
16. Vrtnica, Janez
16. Srečka nosečka, Lana
30. Bamby, Anaja
31. mala_pikica,Luka

FEBRUARSKI FEBRUARČKI:
01. Bugi, Luka in Miha
02. Blacky*, Val
03. Itata, Jakob
03. Blaža, Blaž
04. Ella79, Zoja
04. kati kati, Maj
04. Misar, Lana
05. Mbee, Ema
06. Lillchy123, Luka
07. Anandrej, Sebastian
07. Marusah, Lovro
07. Mesečnica, Luna
07. Maja 80, Tija
07. Lara76, Naja
07. Listek, David
08. Brina 2006, Tomaž
09. Buči, Tilen
09. nizy, Azra
10. Bajsa, Zala
12. Janey, Jaka
12. MetiLu, Janez
14. pina-1, Ana
14. katka37, Tin
14. Polonca 78, Vid
15. Guerina, Julija
15. torcica, Gašper
18. Mary lou, Tai
19. Suzi*, Žana
20. larisa, Nejc
24. jencili, Taj
24. dolenjka, Stipe, Tara
26. amaya, Etienne
27. nuka, Nina
29. Februarka08, Larisa
29. Mlavla, Neža

MARČEVSKI FEBRUARČKI:
6. Elma, Elma

Tai moj sonček sveti od 18.2.2008

Edina dilema če nič ne delaš je ta, da ne veš kdaj si gotov!

http://marylou.shrani.si

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 493
4.2.2009 8:17:18   
ella79
user posted image user posted image user posted image user posted image Maj vse naj za roj dan user posted image user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 494
4.2.2009 8:19:00   
ella79
mary naša tudi še kar trmari, sam zravn trmarim tudi jaz, pa ne popustim, če ji nekaj prepovem user posted image se mi včasih zdi, da sem prestroga, sam se mi zdi, da s tem škodovati ne morm, kvečjemu pripomorem, da ne bom sužnja svojemu otroku user posted image
pri nas tak sonček, da je prav fajn delat user posted image user posted image user posted image

Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu mary_lou)
Neposredna povezava do sporočila: 495
4.2.2009 8:21:57   
blaža
ZOJA, MAJ IN LANA, VSE NAJBOLJŠE ZA VAŠ 1. ROJSTNI DAN!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 496
4.2.2009 8:23:48   
blaža
Jutri.user posted image
Spali smo dobro, zdej mi pa moj dela frtaljo z domačimi klobasami.user posted image

Blaž je spet lepo prespal petio uro in ne je več ponoči.user posted image user posted image user posted image

Si tipkamo kaj kasneje.

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 497
4.2.2009 8:26:42   
itata
stipe: nehal snežit že včeri dop. je sam deževalo pa tud ni blo pod nulo, tko da sneg lepo kopni... ne bo si sosed križa ven vrguuser posted image

janey: naš je mel tud take izpade, ko sem šla v službo, sam v povezavi s spanjem, se je začel dobesedno ob tla metat in zvijat in kričat... pa sem ga dala na tla al pa v posteljico, da se je nehla, pol sem ga pa spet k sebi vzela. protestira, ker mu neki ni tko kot bi on hotel. sem celo P klicala, ker je tko zgledal k da ga kej boli najprej - pa je rekla, da je to samo trma. pa ga je par dni držal, pa sem ga vsakič odložila takrat in dala o sebe pa je nehal pol - k ni blo efekta. tko da priporočam to metodo.

LANA, ZOJA IN MAJ VSE NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 498
4.2.2009 8:32:00   
itata
SEM BRALA NAJPREJ ZA NAZAJ, no zdej lahk pa še za včeri kej povemuser posted image  sem šibala domov k nora, vmes je slavljenec omagal in spal do 17huser posted image  ok sem vse lepo prištimala dol v dnevni, so uletel tašča in tast in sestrica od jakoba pa smo se slikal s tortico pa svečko pihal pa tak. pol so še sosedje uletel je bil pa itak direndaj na polno 2 ure. pa sam 3 otroci so prišli!! ponoč ma naš spet neke težave. se zbudi, se vsede, pojoka, ga vležem, dam dudo in spi naprejuser posted image  niti ne pije, se ne nosi, nič... user posted image  nič jasno.

hvala še enkrat vsem za čestitke. je bila pa torta totalen uspeh tud če ni bila niti lepa niti tko narejena kot sem si jaz zamislila... otrokom je bila všeč. so vsi po 2 kosa pojedliuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 499
4.2.2009 8:38:16   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: itata

SEM BRALA NAJPREJ ZA NAZAJ, no zdej lahk pa še za včeri kej povemuser posted image  sem šibala domov k nora, vmes je slavljenec omagal in spal do 17huser posted image  ok sem vse lepo prištimala dol v dnevni, so uletel tašča in tast in sestrica od jakoba pa smo se slikal s tortico pa svečko pihal pa tak. pol so še sosedje uletel je bil pa itak direndaj na polno 2 ure. pa sam 3 otroci so prišli!! ponoč ma naš spet neke težave. se zbudi, se vsede, pojoka, ga vležem, dam dudo in spi naprejuser posted image  niti ne pije, se ne nosi, nič... user posted image  nič jasno.

hvala še enkrat vsem za čestitke. je bila pa torta totalen uspeh tud če ni bila niti lepa niti tko narejena kot sem si jaz zamislila... otrokom je bila všeč. so vsi po 2 kosa pojedliuser posted image

bravo za dobro tortico...to je najboljše potrdilo..če so jo otroci tako radi jedli!!!user posted image user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?