mimi30
|
Dan! Še malo in bo konec tega lepega sončnega dneva . Smo bili v parku na igralih in je bilo prav lepo. Špela je spala v vozičku, dokler se je premikal ali je ni kašelj malo predramil. Samo ni bilo problemov, ker je takoj zaspala nazaj. Probleme nam dela časovna uskladitev velikega in male. Ko se mala odloči, da se odlepi od joške in je čas za počitek (okoli 11h) in lahko gremo ven, potem čez kakšne pol ure napoči čas za Nejčev počitek. Če gremo okoli 11h ven potem Nejc do kake 12h vzdrži potem pa začne z izpadi, ... Kapljice na dudo: pri Nejcu je to palilo, pri Špeli pa ne. Samo smo imeli prvič SabSimplex, zdaj pa BioGaia. Mogoče so Sabsimplex bolj sladke Ploha carji ste, da spite 9h skupaj , pri nas se je to pri Nejcu mogoč 2x do zdaj zgodilo . mojuser posted image namreč ne zdrži toliko časa po trgovinah in ko se zapeljeva v Avstrijo, že v Ikei pokurim ves razpoložljiv čas, ker moj mož potem "ne more več, ker ga trgovine delajo živčnega"user posted image tole je pa čist po naše . Jaz tudi zelo hitro izkoristim bonus in po nikoli ne obidem vsega kar bi želela. Pri nas ne velja, da če si že enkrat tam potem izkoristi . Jancci naj se ti čim prej poceli.Jaz sem tudi z nastavki probala, ko sem imela ranjene bradavice, samo mi je vseeno kri tekla in sem dva dni ven stiskala, z lanolinom mazala in je bilo potem boljše. do zdej se je 1 kilo zredila Ploha sej to je čist vredu. Špela se je očitno od vseh najmajn , samo se je tako težka rodila, da je na vseh unih krivuljah pri 1mes. na zgornji meji, z dolžino pa tud. A greste kaj na morje? mi gremo po prvomajskih v prikolico. Komaj že čakam. Ulla in barba dobra debata . Same znane stvari, pa še bi lahko kaj dodala. Recimo to, da zdaj, ko ima stopničko na voziček pritrjeno zdaj bi pa men za vratom visel , ko je utrujen. Sam ni variante, pol se pa dere ko . Mali vragci so na tv , sej so naši kar o.k. .