Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
tebi sem že odgovorila (na 1.strani)...maš pa srečo zgleda - 14. in 15.4. si imela MO, kar je točno 4 dni pred tvojo LO!!! Če sta bila pridna, bo pa mogoče v maju že :roza::modri: !
No, če pa ne, imaš pa v maju 18. LO (MO pa malo prej - 11., 12.5.).
Vampirka, hvala!! Sem se kar nasmejala.Mojemu sem rekla, da ima sedaj lahko 5 dni pavze :)-, potem pa 14 dni trdih treningov...:sloncek::sloncek::sloncek:
Lepo pozdravljena! Tudi jaz bi te prosila, če mi lahko napišeš kdaj imam LO. Rojena sem 22.8.1980 ob 6.20 zjutraj, prvi dan zadnje menstruacije pa je 22.4.2005. Že v naprej se ti najlepše zahvaljujem.
Vampirka hvala ti :) Upam, da bo ratalo ta mesec, ker potem grem na klasično konizacijo zaradi PAP III po kateri (menda) ŠEST TEDNOV ne smeva :sloncek: :(( :(( :(( To pomeni, da bova izgubila dva ciklusa :(
Sem nova članica tega foruma. Tudi jaz bi te prosila za izračun lunine ovulacije. Prvi dan zadnje M je bil 23.4.2005, cikel traja približno 30 dni, rojena sem 23.3.1976 v Murski Soboti ob 11.55.