Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, sem pa ji nekak preko igre uspela pogledat zobke; trije so prebili, zdaj pa le še ena enkica in se bodo (srčno upam) te muke nehale.
Eno uro sem ga uspavala, ampak ni šlo. Zdajle je pojedel sadje in se igra v stolčku. In sitnari zraven.
. Upam, da ga kmalu pobere v svet sanj.
Sem pa do kosila kar lačna, popoldan, mi pa odveč hodijo obroki
Upam, da se moje telo kmalu navadi na misnus kalorije.
,pa nikjer nobene.
sva zapravila bon od božičnice. Vzela sem si torbico, ki jo nujno potrebujem, moj pa hlače in eno majico. Sva se pa zagledala v eno majico in ker je možno doplačilo samo 5 eur in ne 10 kot lani je nisva mogla vzet na bon, ker je presegalo znesek.
, pri nas ga ni, pa še mrzlo je ko sto
, kar ne morem verjet da je res - po 14 krogu ko sem imela ss.... tako da kar bojim da ni res, bom takoj zdele poslala mojega kupit še enega da se prepričam če je res..... a je mogoče da pokaže narobe - tako sem srečna pa tako se bojim da je narobe pokazal da ne znam povedat......"
Vidim, da je vpisana med marčevske borke za