Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

paše.Bom kasneje kaj konkretnega.
Imam problem s tamalo, spet se ji je naredil tisti hudič okoli ust
Če ne drugega pa rokav od majčke. Groza!!!!
Če ne bo nehala opletat z glavo smo mrzli. Se bojim, da jo bomo mogli dat uspavat
Fajn nakup si opravila
Joj, je trmast...
izkoristila njegov limit, zdej pa sma počasi lezla ven. in prejšnji teden ga kličejo iz banke, da mora v parih dneh poravnati ves limit, ker ima zdaj, ko je na porodniški, manjše dohodke, kot jih je imel prej!
so vsakič super poštimali v kliniki 300kosmatih v LJ. Kam jo pa ti voziš?
, kar ne morem verjet da je res - po 14 krogu ko sem imela ss.... tako da kar bojim da ni res, bom takoj zdele poslala mojega kupit še enega da se prepričam če je res..... a je mogoče da pokaže narobe - tako sem srečna pa tako se bojim da je narobe pokazal da ne znam povedat......"
Hvala. Bom šla jutri v kjižnico.
na Vidka, no, sam pol je blo ok. Zjutraj se je pršu pocartat k men pa sva spala še naprej.
. Toliko stvari se je zgrnilo sedaj na mene, da nimam volje do življenja, ne pa da bi mela sedaj še željo po
. Potem pa pride do kreganja, jaz se skoz razjočem, pa tak,... Trenutno sem v depresiji.