KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mediuhec pozdravljene punce, zdaj se pa res že dolgo nisem oglašala. ampak zdaj imam internet doma, hura, tako da vas bom bolj brala. vseeno sem mal huda, ker mejl mi pa nekej štrajka. bila sem na pregledu, imam nove podatke za seznam: + 1kg, pregled ctg 26-2., obseg 101 cm. sploh ni nič gledala kolk sem odprta, hm ja. pa drugič (za brezveze sem se brila dol, na slepo, po občutku, ziher zgledam tam po zadnji modi, he he he). počutim se OK, sem pa tja me špikne spodaj, najbolj pogosto med hojo. spanje še kar gre, še vedno pa ga rabim veliko - delam si rezerve, he he he. kri ni bila čist ok, pa spet levkociti v urinu. kaj, tolk vas je že rodilo ???!?! ja, bliža se tudi naš čas. danes sem sanjala, da sem rodila, je bilo bolj na izi. upam da bo tko tud zares... kokica: maš lep novi avatar tasa_M: no, sva se kočno srečale na pregledu!! upam da si dobro opravila. mala_cebelica: a nam boš pokazala naštrikanega zajca, po mojem bo ful lep (že dekca je ful lepa) trezika: si bila pridna z diplomo!! lepo lepo lepo se imejte! Čestitke za pregled in hvala! Jaz sem tudi sedaj prišla iz kopalnice, sem opravila mission impossible..ufffff , v eni roki brtivica, v drugi pa ogledalo... jutri imam namreč pregled...
|