Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 21:26:01
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Od tega, če bom uspela prit do LJ, ko me popadki doletijo. Raje bi gor rodila, ker so bolj specializirani, v smislu, če se bo al al meni kaj hudga godilo med porodom. na to sploh ne smeš mislit... vse bo ok!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 21:28:53
|
|
|
|
Miška2006
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Od tega, če bom uspela prit do LJ, ko me popadki doletijo. Raje bi gor rodila, ker so bolj specializirani, v smislu, če se bo al al meni kaj hudga godilo med porodom. na to sploh ne smeš mislit... vse bo ok! Misliti moramo na vse, da lahko kaj preprečimo, a ne? Itak sem večni optimis, a zgodi se vseeno lahko.... No, lepo je bilo klepetati z vami. Se bom sigurno še kaj oglasila. Zdaj pa pod tuš in v deželo panc panc. Lahko noč vsem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 21:32:23
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 No, lepo je bilo klepetati z vami. Se bom sigurno še kaj oglasila. Zdaj pa pod tuš in v deželo panc panc. Lahko noč vsem le še pridi, zdaj te bomo v seznam dale aja, še svojo starost nam povej
< Sporočilo je popravil felix7 -- 17.2.2009 21:33:00 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 21:35:25
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006 Od tega, če bom uspela prit do LJ, ko me popadki doletijo. Raje bi gor rodila, ker so bolj specializirani, v smislu, če se bo al al meni kaj hudga godilo med porodom. na to sploh ne smeš mislit... vse bo ok! Misliti moramo na vse, da lahko kaj preprečimo, a ne? Itak sem večni optimis, a zgodi se vseeno lahko.... No, lepo je bilo klepetati z vami. Se bom sigurno še kaj oglasila. Zdaj pa pod tuš in v deželo panc panc. Lahko noč vsem le oglasi se še nočko
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 21:37:08
|
|
|
|
spps
|
pa smo prišle celo na 57.stran...kdo bi si mislil
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 21:37:14
|
|
|
|
_andreja_
|
to da si s kamilicami ne smem spirat oči dobro vem, imam že slabe izkušnje z njimi, razen če je od vetra to pa lahko jaz sem se pa od sina nalezla, ki je prinesel iz vrtca vse skupaj... je rekla ginekologinja da te stvari ki so za oči mazat in kapljice da to ni škodljivo ker je samo zunaje, in sem sklenila da bom počakala še en dan do jutri zjutraj poli bomo pa videli ali bom šla h zdravniku ali ne po recept .... fino bi bilo če bi že rodila bi kr mleko noter našpricala pa bi blo o.k. drugače pa poročilo iz pregleda, mi je naredila UZ ima dojenček 3020g videli smo njegova jajčka se je prav fino vidlo in ni več nobenega dvoma tak da se nam obeta še eden fantek je rekla da nej kr začnem mal hodit na sprehode, da se bo počasi začelo kej mehčat, ker je še vse visoko in zaprto, da če bom do konca nosila bo imel otroček 4 kg tega pa si ne želim.... nasledni pregled 3.3 +2 kg trebušček ima 136 cm pri Vinko Žanu sem jih imela 127 k sem šla rodit zdej pa kr narašča
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 21:44:25
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ drugače pa poročilo iz pregleda, mi je naredila UZ ima dojenček 3020g videli smo njegova jajčka se je prav fino vidlo in ni več nobenega dvoma tak da se nam obeta še eden fantek je rekla da nej kr začnem mal hodit na sprehode, da se bo počasi začelo kej mehčat, ker je še vse visoko in zaprto, da če bom do konca nosila bo imel otroček 4 kg tega pa si ne želim.... nasledni pregled 3.3 +2 kg trebušček ima 136 cm pri Vinko Žanu sem jih imela 127 k sem šla rodit zdej pa kr narašča čestitke
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 21:47:19
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ to da si s kamilicami ne smem spirat oči dobro vem, imam že slabe izkušnje z njimi, razen če je od vetra to pa lahko jaz sem se pa od sina nalezla, ki je prinesel iz vrtca vse skupaj... je rekla ginekologinja da te stvari ki so za oči mazat in kapljice da to ni škodljivo ker je samo zunaje, in sem sklenila da bom počakala še en dan do jutri zjutraj poli bomo pa videli ali bom šla h zdravniku ali ne po recept .... fino bi bilo če bi že rodila bi kr mleko noter našpricala pa bi blo o.k. drugače pa poročilo iz pregleda, mi je naredila UZ ima dojenček 3020g videli smo njegova jajčka se je prav fino vidlo in ni več nobenega dvoma tak da se nam obeta še eden fantek je rekla da nej kr začnem mal hodit na sprehode, da se bo počasi začelo kej mehčat, ker je še vse visoko in zaprto, da če bom do konca nosila bo imel otroček 4 kg tega pa si ne želim.... nasledni pregled 3.3 +2 kg trebušček ima 136 cm pri Vinko Žanu sem jih imela 127 k sem šla rodit zdej pa kr narašča čestitke za pregled in še za
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 21:53:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ drugače pa poročilo iz pregleda, mi je naredila UZ ima dojenček 3020g videli smo njegova jajčka se je prav fino vidlo in ni več nobenega dvoma tak da se nam obeta še eden fantek je rekla da nej kr začnem mal hodit na sprehode, da se bo počasi začelo kej mehčat, ker je še vse visoko in zaprto, da če bom do konca nosila bo imel otroček 4 kg tega pa si ne želim.... aja, do zdaj niste vedeli, da bo fantek?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 21:53:48
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps pa smo prišle celo na 57.stran...kdo bi si mislil samo ti si mogla priti
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 21:54:46
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps pa smo prišle celo na 57.stran...kdo bi si mislil samo ti si mogla priti ni haska zadnje čase od mene
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 21:56:27
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ni haska zadnje čase od mene jaz sem navajena, da ko zjutraj (ob 10h) vstanem, da je na RR že vsaj 30 tvojih postov in potem jem zajtrk in berem, kaj si kej povedala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 22:06:06
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: _andreja_ to da si s kamilicami ne smem spirat oči dobro vem, imam že slabe izkušnje z njimi, razen če je od vetra to pa lahko jaz sem se pa od sina nalezla, ki je prinesel iz vrtca vse skupaj... je rekla ginekologinja da te stvari ki so za oči mazat in kapljice da to ni škodljivo ker je samo zunaje, in sem sklenila da bom počakala še en dan do jutri zjutraj poli bomo pa videli ali bom šla h zdravniku ali ne po recept .... fino bi bilo če bi že rodila bi kr mleko noter našpricala pa bi blo o.k. drugače pa poročilo iz pregleda, mi je naredila UZ ima dojenček 3020g videli smo njegova jajčka se je prav fino vidlo in ni več nobenega dvoma tak da se nam obeta še eden fantek je rekla da nej kr začnem mal hodit na sprehode, da se bo počasi začelo kej mehčat, ker je še vse visoko in zaprto, da če bom do konca nosila bo imel otroček 4 kg tega pa si ne želim.... nasledni pregled 3.3 +2 kg trebušček ima 136 cm pri Vinko Žanu sem jih imela 127 k sem šla rodit zdej pa kr narašča za pregled!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 22:06:38
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: novo za pregled! o, a ne moreš spat?
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 22:07:03
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps ni haska zadnje čase od mene jaz sem navajena, da ko zjutraj (ob 10h) vstanem, da je na RR že vsaj 30 tvojih postov in potem jem zajtrk in berem, kaj si kej povedala se mi ne da al pa je gužva na compu bom drug teden nadoknadla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 22:07:34
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo za pregled! o, a ne moreš spat? Housa je fertik
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 22:08:06
|
|
|
|
spps
|
jaz pa grem ovčke štet dijoooo
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 22:08:57
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo za pregled! o, a ne moreš spat? Housa je fertik dons je bil kar nekaj... sem ga z enim očesom spremljala
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 22:09:21
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz pa grem ovčke štet dijoooo nč ne nuca...
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 22:11:30
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo za pregled! o, a ne moreš spat? js se še nism odpravla spat! Sm gledala Housa! kak sm hitra!
< Sporočilo je popravil novo -- 17.2.2009 22:14:09 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 22:11:48
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: novo za pregled! o, a ne moreš spat? Housa je fertik
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 22:12:24
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz pa grem ovčke štet dijoooo nočko!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 22:14:00
|
|
|
|
novo
|
no, te pa js grem naprej gledat tv! lepo spite in še lepše sanjajte!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 22:15:08
|
|
|
|
novo
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: spps jaz pa grem ovčke štet dijoooo nč ne nuca... lahk pa še volke zraven, ki jih lovijo!
|
|
RE: Marčevke 2009 - 7. del :) 17.2.2009 23:41:17
|
|
|
|
felix7
|
nočko
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?