Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
pika poka, tak je, Lukrecija in še marsikatera ne mara "novih" , ki se preko noči izpišejo in na novo vpišejo in so "nove".
SE ne bi strinjala. Marsikatera marsiketere ne mara ali pa pač mara. Ne glede na "starost" oz. "mladost" na forumu. Obstajajo tudi drugi razlogi za ta "čustva".
Ah, to pa seveda. Saj ne moremo biti vsi vsem všeč. Ampak še vedno trdim, da ste kot en klan. No, na nekaterih temah ne, ko pa se ena malo pošali (izmed vas) pa imate nekakšne fore, ki jih nihče ne razume. Saj prav, verjamem, da ste že veliko časa skupaj. Kot praviš 4,5 let in to je dolga doba in se med seboj bolje poznate.
Ampak še vedno trdim, da ste kot en klan. No, na nekaterih temah ne, ko pa se ena malo pošali (izmed vas) pa imate nekakšne fore, ki jih nihče ne razume. Saj prav, verjamem, da ste že veliko časa skupaj. Kot praviš 4,5 let in to je dolga doba in se med seboj bolje poznate.
Klan?
In sama si si odgovorila, zakaj "novi" člani for ne razumejo, ker se pač "stari" bolj dolgo poznamo. Saj jih sama na začetku tudi nisem razumela, pa mi je to v bistvu dol viselo. Kajti če pridem v kakšno novo družbo v real life, je prav tako. Stari se poznajo, novi se privajamo. Se mi zdi čisto normalno.
Konec koncev je pa tako ali tako vseeno, vsaj zame. Me je enkrat ena stara uporabnica(ki me pozna) poimenovala "Marogica, scalka proti vetru" . Bi se kar strinjala...
Zakaj pa tebe zanima, zakaj nas zanima Danes ti pa na vseh temah dol visi
Ja itak, a zakaj me zanima, ker nikol ne bom zastopla zakaj se je tak fajn takle javno vtikovat v življenje drugih? Če te zanima vprašaš osebo na privat, osebno ne pa da odpiraš temo kjer se ve da se bo spet obiral na fertik Pa ne da imam K. med priljubljeni.
< Sporočilo je popravil caillou -- 16.2.2009 19:49:33 >