|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: A je Kerensa odletela?
16.2.2009 23:16:16   
sanja nk.
helo
zdajle ko to berem ne ...mi ni jasno...sumim da pol žensk tukaj govori o meni in pol o kerensiuser posted image user posted image user posted image user posted image
jao kaj res vse ta forum zmore.....da mal počistim ton ...
he he gospe in gospodične....slike enostavno ne bom dala gor ...ker se mi zdi brezveve..zakaj bi se pa vam jaz dokazovala.......,potem me že dolgo tukaj obtožujete da sem candy...al kaj že ....user posted image user posted image ...jao ko bi ve vedle..kdo je candy....sam mi je čist vseen....al mi verjamete al pa ne ..da nisem jaz candy..kaj šele kaj drugega.....user posted image ..kot sem zdej tazadnjo slišala ..neka marjetica al kaj user posted image ...zanimivo ni kaj
pa to z belo smreko...drage gospe......samo v merkur bi zavile k oddelku z smrekami..in že bi jo za 30 eurov imele tudi same, potem pa še mal na oddelek kjer imajo okraske ...in bi kupile črne okraske...user posted image ...in vuala...imate tako kot jaz...za borih 70 eurov vse skup.....da ne bo katera mislila da lažem spet user posted image user posted image
pa tut to vem da samo zarat tega ste se name spravljale...ker imamo pač večji dohodek od povprečja.....ki vam gre očitno to v nos....ja je..ga....kaj naj jaz zdej....user posted image
pa RONČI ja če ga bom hotla met dihurja ga bom tut imela...user posted image ...sej bo po mojih sofah in mahagonijevem pohištvu skakal in ne po tvojem ....
pa čist roko na srce ...tukaj na rr je 70 odstotkov žensk....., ki enostavno ne zanjo drugega kot delat zdrahe , bit ljobosumne , met na to še zanič humor...predvsem pa se delat pametne in vsevede......ubostvu prave slovenceljkeuser posted image user posted image ......30 odstotkov pa je res pravih babnic kot treba.....kerensa ti si zihr med 30 odstotki..user posted image
....bom še kdaj če kaj ne bom vedela vprašala...in upam da se tistih 70% rr-jevk moje teme ne bo lotilo....ker mi vsakdan pobere preveč moči....za še te cinične komentarje tle gor user posted image ...user posted image
pa res punce drugič ko pišete komentarje najprej teme preberite...sploh o čem se gre ....da ne bo kot ta user posted image user posted image user posted image
pa lp in uživajte ...čaw buc baw...user posted image user posted image







(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: A je Kerensa odletela?
17.2.2009 2:38:08   
Kerensa*
Saj če ti, Sanja (pa kdorkoli si že), ne bi napisala tegale posta, se tudi jaz na tej temi (najbrž) ne bi več oglašala. Ampak ker sem v službi in ker nimam česa drugega početi, bom pač odgovorila še na tole (sem rahlo filozofsko razpoložena).

Rija - zakaj si odprla to temo? Iz dolgčasa, iz provokacije ali iz česa tretjega? Iz pravega zanimanja zagotovo ne, kajti če bi te res zanimalo, ali sem odletela v NY ali ne, bi me lahko poklicala (saj imaš mojo GSM številko), pa bi slišala, v katerem jeziku bi ti odzivnik rekel, da nisem dosegljiva. In to je samo eden od načinov. Veliko drugih je še in večina je bolj zanesljiva od teme na Ringaraji.

Kind lady - cinizem večinoma smatram kot plus točko zate, ampak verjemi, da se opazi, kdaj pretiravaš. Ali pa podje*avaš, kakor želiš. In nisem gospa.

Nataša77 - ja, imam denar. Ne znam živeti brez. Znaš ti? Kabel imam pa za GSM in za digitalni fotoaparat. Pa še kakšnega, po potrebi.

Marogica - ti si edina, ki si me (na tej temi) dejansko razočarala. To, da se poznava, nima s tem nobene zveze. Ne pričakujem, da imaš o meni dobro mnenje (kakor tudi od katerekoli druge ne), ampak da pa pri tvoji inteligenci (katero ti dejansko priznavam) napišeš nekaj tako nizkotnega... nič, razočarala si me in to je to. Ne obremenjuj se s tem.

Pikapolonica - ja, saj ga imamo dejansko veliko. Stroškov pa tudi.

Zara - ti, ki me sploh ne poznaš, zelo rada sodiš o meni. In zelo rada tudi bereš in komentiraš trače o meni (predvsem tiste, ki jih pišejo tisti, ki me prav tako ne poznajo). Če te tako zelo zanimam - zakaj pa me nikoli privat ne kontaktiraš in ne vprašaš, kar želiš vedeti? Če ti je pa samo dolgčas, kakor veliki večini osamljenih gospodinj na RR (ne trdim, da si ti to), potem ti pa oproščam.

iva01 - tudi meni se ne zdi nemogoče, da imam danes veliko več, kakor pred nekaj leti. Nekaterim, ki finančno vegetirajo, je to seveda nepojmljivo.

jakaracman - tudi ti si med tistimi, ki vidijo samo številko dohodka. Spregledala si številko stroškov (kakor pravi Tanika). Upam, da znaš izračunati ostanek. Forum ga bo prenesel. In jaz ga tudi.

Punčica - po tolikih letih na forumu bi ti bilo pa ja že lahko vse jasno. Če je meni, pa sem krepko manj izobražena od tebe...

Kontrakarambolšrauf - pomagaj si z Googlom. Mi bo tako ljubše.

Sanja - ne samo, da imajo naju (in še katero) v zobeh (in na živcih), ampak imajo vse, ki kakorkoli izstopajo od povprečja. O naju (in o ostalih, ki izstopajo) se piše še marsikje drugje, ne samo na Ringaraji. Najbolj zanimivo pa je to, da imajo največ za napisati tisti, ki sploh ne vedo, o kom pišejo. Kljub temu, da me je v vseh teh letih kar nekaj RR-ovk srečalo in spoznalo, so vse še vedno prepričane, da sem 30-letna mati dveh otrok, ločena in v novi zvezi, da imam samo osnovnošolsko izobrazbo, da oba s partnerjem delava v taksiju, da živimo v najemu in tako dalje. Kakšna je bila že tista reklama - hopla, kaj pa, če vse to NI res?

V glavnem, ženske - zresnite se. Kaj pa vas, v končni fazi, briga, kje sem bila? In kaj, v končni fazi, mene briga, kaj katera od vas verjame? Jaz vem, kaj je res, ve ste prepričane v svoj prav in svet se vrti dalje.
Lahko pljuvate po meni, ker nisem svetnica. Lahko mi zavidate, ker imam marsikaj, kar ostale nimajo. Lahko me pomilujete, ker sem bila nekoč revna in sem prosila za pomoč. Lahko me kritizirate, ker mislim in živim drugače od vas. Lahko sem vam všeč zaradi pisanja, čeprav me ne poznate. Lahko se mi smejite, ker mislite, da vas ne skapiram. Lahko mi priznavate določeno znanje, ko ugotovite, da imam prav. Lahko me zmerjate, ker vam zmanjka argumentov. Lahko počnete točno to, kar želite. In jaz tudi. Nobena od vas mi ni ne mama, ne Bog, ne banka - nisem odvisna od vas in ve ne od mene. Vse, kar nas povezuje, pa še to v narekovajih, je to, da smo vse članice RR. Na žalost ali na srečo? Kakor za katero.

Sanja, povabilo na kavo pa še vedno velja. Četudi si nekdo drug, ne Sanja, to ne bo prišlo na forum (in to lahko javno napišem). Saj tudi tega ne napišem, katera se je selila, katero je mož pretepel, katera se je ločila, katera ima več nickov in podobno. Bog ne daj, da napišem vse, kar vem - bi se server sesul.

(odgovor članu sanja nk.)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   [Brisano sporočilo]
17.2.2009 5:20:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: A je Kerensa odletela?
17.2.2009 6:33:36   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: kind lady
Oprosti, če je gospa zate podjebavanje. Ni bilo mišljeno tako. Zame je vsaka, ki ima partnerja in otroke, gospa, ne glede na to, ali je poročena ali ne.user posted image

Saj s podje*avanjem ni bila mišljena gospa. Pa saj je vseeno. Hvala za razlago.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: A je Kerensa odletela?
17.2.2009 6:43:10   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*
Zara - ti, ki me sploh ne poznaš, zelo rada sodiš o meni. In zelo rada tudi bereš in komentiraš trače o meni (predvsem tiste, ki jih pišejo tisti, ki me prav tako ne poznajo). Če te tako zelo zanimam - zakaj pa me nikoli privat ne kontaktiraš in ne vprašaš, kar želiš vedeti? Če ti je pa samo dolgčas, kakor veliki večini osamljenih gospodinj na RR (ne trdim, da si ti to), potem ti pa oproščam.
Sodim o tebi? Prej bi rekla, da te po mnogi letih nenehnega pisanja o tebi in tvojem življenju že kar malo poznam. Saj ne rabim dosti. Aja, pa še slike si limala včasih, kot dokazni meterial... In zelo me ne zanimaš. Berem pa valjda. Saj zate pa vem, da vedno mižiš.

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: A je Kerensa odletela?
17.2.2009 6:50:47   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
Sodim o tebi? Prej bi rekla, da te po mnogi letih nenehnega pisanja o tebi in tvojem življenju že kar malo poznam. Saj ne rabim dosti. Aja, pa še slike si limala včasih, kot dokazni meterial... In zelo me ne zanimaš. Berem pa valjda. Saj zate pa vem, da vedno mižiš.

No, mogoče je beseda sodiš o meni malenkost prehuda. Lahko pa rečem, da rada komentiraš stvari, o katerih resničnosti ne veš dovolj. Mnenje si pa seveda smeš ustvariti. Tako ti, kot tudi vse ostale. In po tolikih letih tudi res lahko rečeš, da me virtualno poznaš. Na tak način tudi jaz tebe, seveda. Slike kot dokazni material... česa? Mojega izgleda? Kakšnega koščka mojega bivališča? Kakšen utrinek iz dneva? Če se me spominjaš samo iz starih fotografij, potem verjemi, da me danes ne bi več spoznala. Selitve? Samo za eno veš, da je resnična. O ostalih si samo brala, kajne? Taxi? Hja, Kamikaza v taxi avtu in jaz na telefonih v neki firmi. To še ne pomeni, da Kamikaza pa morda nima d.o.o.-ja in nekaj zaposlenih. In moje dvigovanje telefonov tudi ne pomeni, da ne delam še česa. Množičnih obiskov RR-ovk na mojem domu pa tudi nikoli ni bilo. Tako, da - Zara, v virtuali nikoli ne moreš 100%-no vedeti, kaj je res, pa četudi ti to pove nekdo, ki me osebno pozna. Vsaka štorija ima dve plati. Preko Interneta je ponavadi vidna samo ena. Da pa ne pišem več o vsakem svojem prdcu, kakor nekoč, si pa tudi zagotovo opazila. Pa še za pretekle prdce je vprašanje, kdaj sem res prdnila in kdaj sem se samo naprdnila. user posted image

Brez zamere, Zara. That's life. Načeloma si mi čisto OK.

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: A je Kerensa odletela?
17.2.2009 7:11:55   
caillou
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: caillou
Ma sej je men Kerensa tud smotka svetovna,

Nimam v načrtu, da bi se ti zahvalila za tole.


Vse kar rabim je tvoja zahvala, ja. Vidiš da si smotka svetovnauser posted image .

< Sporočilo je popravil caillou -- 17.2.2009 7:12:19 >


_____________________________

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: A je Kerensa odletela?
17.2.2009 7:12:56   
Kerensa*
Ah, ja... user posted image

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: A je Kerensa odletela?
17.2.2009 7:16:48   
caillou
Ja, jauser posted image ..No, pa dobro jutro.

_____________________________

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: A je Kerensa odletela?
17.2.2009 7:17:27   
Kerensa*
Dober večer, ja... še kavo popijem, pa bo lahko noč. user posted image

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: A je Kerensa odletela?
17.2.2009 7:20:45   
caillou
Aja, ti greš šele spat. No, pa lahko noč.

_____________________________

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: A je Kerensa odletela?
17.2.2009 7:21:17   
Volga
Po dolgem času se mi je malo pulz dvignil ob prebiranju RR. Glede na to, da itak "stare, premetene uporabnice" menijo, da sva s karniso tahudi frendi, z veseljem napišem: Bravo, karnisa! Pa nisva frendi, ne poznava se, nisva se srečali, nisva se slišali, niti nimam te želje, ampak ob tvojem tadolgem postu na tej temi pa še enkrat: kapo dol!

Kaže, da kačice že lezejo na plano, se mi zdi, da se pomalem tudi že parijo user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: A je Kerensa odletela?
17.2.2009 7:22:01   
Kerensa*
Še slaba ura, ja... moram še v miru povečerjat... zdajle to še ne znese, ker moji trije moški še delajo galamo v stanovanju... in tako, kakor Joey v "Friends", ne maram, da mi kdo krade hrano s krožnika. user posted image

(odgovor članu caillou)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: A je Kerensa odletela?
17.2.2009 7:24:44   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Volga
Po dolgem času se mi je malo pulz dvignil ob prebiranju RR.

Smem vprašati, zakaj? No, al' pa če ne smem vprašat'.. Sem že.
Glede na to, da itak "stare, premetene uporabnice" menijo, da sva s karniso tahudi frendi, z veseljem napišem: Bravo, karnisa! Pa nisva frendi, ne poznava se, nisva se srečali, nisva se slišali

Potrjujem. Pa če kdo verjame ali ne. Jaz in Volga veva, da je to res, za ostalo pa sklepam, da ni pomembno. Za obe.
niti nimam te želje

Jaz pa priznam, da jo imam. Z veseljem bi te spoznala. 
ampak ob tvojem tadolgem postu na tej temi pa še enkrat: kapo dol!

Firbec, kakršen sem - kaj, za vraga, te je pa tako navdušilo?

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: A je Kerensa odletela?
17.2.2009 7:27:11   
caillou
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Po dolgem času se mi je malo pulz dvignil ob prebiranju RR. Glede na to, da itak "stare, premetene uporabnice" menijo, da sva s karniso tahudi frendi, z veseljem napišem: Bravo, karnisa! Pa nisva frendi, ne poznava se, nisva se srečali, nisva se slišali, niti nimam te želje, ampak ob tvojem tadolgem postu na tej temi pa še enkrat: kapo dol!

Kaže, da kačice že lezejo na plano, se mi zdi, da se pomalem tudi že parijo user posted image


Tudi tvoj post ni od muhuser posted image . Sicer ne vem zakaj se gre, ampak da kačice lezejo na plano in se parijo, lahko pomeni samo pomlad, pomoje.


_____________________________

Homines quod volunt credunt. -- "Ljudje verjamejo to, kar želijo." (Julij Cezar)

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: A je Kerensa odletela?
17.2.2009 7:27:40   
ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*
Vsaka štorija ima dve plati. Preko Interneta je ponavadi vidna samo ena. Da pa ne pišem več o vsakem svojem prdcu, kakor nekoč, si pa tudi zagotovo opazila. Pa še za pretekle prdce je vprašanje, kdaj sem res prdnila in kdaj sem se samo naprdnila

Potem si pa za ustvarjeno mnenje kriva sama.

_____________________________

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: A je Kerensa odletela?
17.2.2009 7:31:01   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*
Vsaka štorija ima dve plati. Preko Interneta je ponavadi vidna samo ena. Da pa ne pišem več o vsakem svojem prdcu, kakor nekoč, si pa tudi zagotovo opazila. Pa še za pretekle prdce je vprašanje, kdaj sem res prdnila in kdaj sem se samo naprdnila

Potem si pa za ustvarjeno mnenje kriva sama.

Na-a. Jaz sem "kriva" za tisto, kar sem sama napisala. Kako si je pa katera to razlagala, pa ni več povezano z mano. Kakor pravi Gina (če poskušam citirati) - to nič ne pove o meni, ampak o tistem, ki to naredi (razmišlja, sklepa, karkoli).

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   [Brisano sporočilo]
17.2.2009 8:00:11   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: A je Kerensa odletela?
17.2.2009 8:02:29   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*
Na-a. Jaz sem "kriva" za tisto, kar sem sama napisala. Kako si je pa katera to razlagala, pa ni več povezano z mano. Kakor pravi Gina (če poskušam citirati) - to nič ne pove o meni, ampak o tistem, ki to naredi (razmišlja, sklepa, karkoli).


Ne morem mimo tega. Si res prepricana, da je tako in da trditev ni samo obrambni mehanizem?
Ker potemtakem tak "zagrenjen" post kot tvoj daljsi zgoraj, govori samo in izkljucno o tebi in popolnoma nic o drugih uporabnicah. Je res tako? Boldana trditev je zanimiva edino kot obrambni mehanizem. Ko jaz govorim o drugih , govorim o njih, ko se pa govori o meni, to govori o njih oz. oni govorijo o sebi.  
Kakorkoli obrnes ne stima. In s taksnimi posti, kjer izrazas svoj odnos do tega in onega, najvec poves o sebi.


_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: A je Kerensa odletela?
17.2.2009 8:02:51   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija
dej mi razloži, kerensa.... kako se ti ljubi vedno znova in znova odgovarjati?

Verjemi mi, da ne vem. Še ne dolgo nazaj sem se tudi sama vprašala, komu na čast to počnem. In aprila bo 4 leta, kar to počnem na RR. Pojma nimam, res. Taka pač sem. Ko ugotovim dejanski razlog, ti ga pa sporočim, velja?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: A je Kerensa odletela?
17.2.2009 8:07:02   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Misek
Ne morem mimo tega.

Verjemi, da bi lahko šla. Ampak nočeš. user posted image
Si res prepricana, da je tako in da trditev ni samo obrambni mehanizem?

Popolnoma.
Ker potemtakem tak "zagrenjen" post kot tvoj daljsi zgoraj, govori samo in izkljucno o tebi in popolnoma nic o drugih uporabnicah. Je res tako?

Lahko si ga tako razlagaš, ja, mišljen pa ni bil tako. Daleč stran sem od zagrenjenosti, pa če verjameš ali ne. Napisala sem svoje mnenje, bralke pa si ga lahko razlagate kot... kot razlago moje zagrenjene psihe. user posted image  Predvsem ti, Mišek - zate se itak ve, da si filozofski tip človeka.
Kakorkoli obrnes ne stima.

Če tebi ne štima, to še ne pomeni, da tudi meni ne. user posted image
In s taksnimi posti, kjer izrazas svoj odnos do tega in onega, najvec poves o sebi.

Upam, da sem potem dovolj jasno napisala, da se mi fučka za mnenje drugih. user posted image

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: A je Kerensa odletela?
17.2.2009 8:18:30   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*
Verjemi, da bi lahko šla. Ampak nočeš. user posted image


Ne morem in nocem.

Popolnoma.


Me ne preseneca. Vendar premisli se enkrat, ali dvakrat.

Ker potemtakem tak "zagrenjen" post kot tvoj daljsi zgoraj, govori samo in izkljucno o tebi in popolnoma nic o drugih uporabnicah. Je res tako?

Lahko si ga tako razlagaš, ja, mišljen pa ni bil tako. Daleč stran sem od zagrenjenosti, pa če verjameš ali ne. Napisala sem svoje mnenje, bralke pa si ga lahko razlagate kot... kot razlago moje zagrenjene psihe. user posted image  Predvsem ti, Mišek - zate se itak ve, da si filozofski tip človeka.


Zagrenjen je v narekovajih in narekovaji nekaj govorijo. In niti najmanj "zagrenjen" ni bistven. Bistvo je v elementarni logiki, ki si jo gladko preskocila. Po tej logiki, je inteakcija med ljudmi nemogoca, saj vsak govori samo o sebi. Jaz, ko pisem o tebi, pisem o sebi, ti ko pises o meni pises o sebi. Ti izrazas mnenje, kako pa lahko konstituiras in podas mnenje o nekom ali necem, ce govoris samo o sebi in ne mores govoriti o nobenemu drugemu?...

Kakorkoli obrnes ne stima.

Če tebi ne štima, to še ne pomeni, da tudi meni ne. user posted image


To mi je jasno. Ze zdavnaj. user posted image

In s taksnimi posti, kjer izrazas svoj odnos do tega in onega, najvec poves o sebi.

Upam, da sem potem dovolj jasno napisala, da se mi fučka za mnenje drugih. user posted image


Zato si se pa tudi poimensko ob vsakega obregnila? - Zgolj retoricno.

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: A je Kerensa odletela?
17.2.2009 8:20:15   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*


Marogica - ti si edina, ki si me (na tej temi) dejansko razočarala. To, da se poznava, nima s tem nobene zveze. Ne pričakujem, da imaš o meni dobro mnenje (kakor tudi od katerekoli druge ne), ampak da pa pri tvoji inteligenci (katero ti dejansko priznavam) napišeš nekaj tako nizkotnega... nič, razočarala si me in to je to. Ne obremenjuj se s tem.


Tudi prav, če tako misliš. Vendar...

Me pa nekaj vseeno zanima? Si ti prebrala moje odgovore ali odgovore koga drugega?user posted image  Ker jaz ne najdem nič nizkotnega v mojih odgovorih.

Ne. Njen mož oz. partner ima EN avto(taxi), torej one-man-band. Kako je finančno pri njih....pa nimam pojma, ker je vedno drugače.


Verjamem ja...user posted image  Smo že marsikaj v teh 4 oz. 5 letih tukaj brali...


Vsi ostali odgovori pa ne letijo nate. Tako, da...dobro jutro ali pa lahko noč.


_____________________________

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: A je Kerensa odletela?
17.2.2009 8:20:23   
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

IZVIRNO SPOROČILO: lukrecija
dej mi razloži, kerensa.... kako se ti ljubi vedno znova in znova odgovarjati?

Verjemi mi, da ne vem. Še ne dolgo nazaj sem se tudi sama vprašala, komu na čast to počnem. In aprila bo 4 leta, kar to počnem na RR. Pojma nimam, res. Taka pač sem. Ko ugotovim dejanski razlog, ti ga pa sporočim, velja?


Sebi na cast to pocnes. Zgolj in izkljucno zaradi sebe. Zaradi tvoje notranje potrebe. In ko bos ozavestila tvoje potrebe, bos imela tudi odgovor o dejanskem vzroku.

_____________________________

http://www.youtube.com/watch?v=h-8PBx7isoM&feature=related

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: A je Kerensa odletela?
17.2.2009 8:24:57   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Misek
Ne morem in nocem.

Kakor hočeš. user posted image
Me ne preseneca. Vendar premisli se enkrat, ali dvakrat.

Bom trikrat. Tebi na čast. user posted image
Zagrenjen je v narekovajih in narekovaji nekaj govorijo. In niti najmanj "zagrenjen" ni bistven. Bistvo je v elementarni logiki, ki si jo gladko preskocila. Po tej logiki, je inteakcija med ljudmi nemogoca, saj vsak govori samo o sebi. Jaz, ko pisem o tebi, pisem o sebi, ti ko pises o meni pises o sebi. Ti izrazas mnenje, kako pa lahko konstituiras in podas mnenje o nekom ali necem, ce govoris samo o sebi in ne mores govoriti o nobenemu drugemu?...

Niti enega stavka ne razumem. Zame je že pozno, pa ne pozabi, da imam samo OŠ, tako, da... al' napiši po kmečko al' pa si vse skupaj nekam zatakni. user posted image
Zato si se pa tudi poimensko ob vsakega obregnila? - Zgolj retoricno.

Če je retorično, ne potrebuješ odgovora, kajne? Vraga, nekaj pa še razumem, pa čeprav mogoče narobe. user posted image

Iz vsakega rumenega posta narediš filozofijo/psihologijo. Kaj ti je tega treba? user posted image

Nič... še en čik pokadim, potem se pa lepo stegnem v posteljo, si zavrtim en pornič, preizkusim ta nov vibrator in grem lepo v mižule... ve pa tukaj pišite, kar vam srce poželi... forum vse prenese.

(odgovor članu Misek)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?