|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
7.3.2009 16:49:39   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: onina

Jaz sem pisala o eni, ki je "gor zrastla" na mleku in linotih...sem našemu dala eno kašico, pa kar usta zapre...sploh ne mara redkih stvari (linoti, frutki), ampak le konkretno hrano, pretlačeno z vilicami (na palični mešalnik je vse bljak).

Naš ima tudi rajši pretlačeno kot zmiksano.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2601
7.3.2009 16:51:01   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Eno vprašanje: Lija ni nek fan vode, in me zanima kakšne čajčke jim ostale dajete ?????? 

Hipp po 4. mersecu. Drugih noče niti poskusit.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2602
7.3.2009 16:53:43   
Čarli08
In seveda še čestitke obema slavljenkama in njunim staršem!

Krasni deklici sta!

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2603
7.3.2009 17:22:40   
Olivija*

Eno vprašanje: Lija ni nek fan vode, in me zanima kakšne čajčke jim ostale dajete ?????? 

kamilični (cvetki kamilic kuhani, brez sladkorja), instant komarček+kamilica, včasih tudi vodo

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2604
7.3.2009 17:51:25   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

jaz moji punci kupim tist sokec rdečih sadežev od hipa ( je dost železa not) ji ga zrečim z vodo......in ga pipika pije bpuser posted image

Aha. Ampak ima notri sladkor najbrž??

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2605
7.3.2009 17:52:29   
Jazzy1

mi smo pa danes kar praznovali teh 6 mescov (sta ati pa mami imela izgovor da sta se lahko posladkalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

user posted image

user posted image

Čestitke tudi vam! Pikica je prava manekenka, pita pa tudi zgleda very delicious user posted image user posted image .

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2606
7.3.2009 17:54:38   
KAHLO
jazzy nič več kot tisti instant čajiuser posted image   zato pa ji jaz razrečim z vodo!!!

hvala za čestitke

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2607
7.3.2009 17:56:27   
RAČKAPK

jaz moji punci kupim tist sokec rdečih sadežev od hipa ( je dost železa not) ji ga zrečim z vodo......in ga pipika pije bpuser posted image

Aha. Ampak ima notri sladkor najbrž??

v vseh kupljenih zadevah za otroke je noter sladkor ali pa umetno sladilo
pa četudi piše na deklaraciji da ni (čaji, pa sadne kašice)

mislim, da sem en krat že celo napisala
da pri mojmu prvemu otroku so delali tak marketing
kaj vse naj jedo, dons tega sploh ne najdeš več na policah
ker so umaknili s prodaje,......

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2608
7.3.2009 18:03:27   
KAHLO
račkap....se čist strinjam s tabo sem danes malo gledala te kašice, sem hotla kakšno nabavit, pa sem gledala sestavine, pa povsod piše ogljikovi hidrati od tega sladkor npr. 0,5g....in to na hipoviha kaša in ostalih.....zdaj sicer nevem če je to sladkor varianta fruktoza oz. sladkor ki ga imajo ti sadeži že po naravi ali dodani....to pa nikjer ne piše!?!?! user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2609
7.3.2009 18:33:55   
Jazzy1

jazzy nič več kot tisti instant čajiuser posted image   zato pa ji jaz razrečim z vodo!!!

hvala za čestitke

No, bo probala s čajem, razredčenim z vodo. Ker s tole vodo nikamor ne pridemo. user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2610
7.3.2009 19:15:54   
pf
Ronja in Lija čestitke za polovičko. user posted image  user posted image  user posted image Luštne sta obe.
Kahlo tvoja Ronja pa ful dobro sedi. A že dolgo tak lepo sedi? Lana še ne kaže nekega pravega interesa po samostojnem sedenju in je ne silim kaj preveč. Jo še piga levo, desno. user posted image Saj bo.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2611
7.3.2009 19:36:17   
KAHLO
pf....Ronja tako sedi zdaj kak teden, prej jo je tud še sem pa tja zibalo......jo pa poskušama čim več met na trdi podlagi, sma jo imela prej več ali manj v ležalniku ali pa na kavču....pa se mi zdi da se zaradi tega ni kaj preveč obračala...mi je tudi pediatrinja rekla čim več na trdi podlagi.....zdaj je full lušno k na tleh sedi okrog za njeni hrbet ji dam blazino za dojenje (ker ko sega po igračah včasih izgubi ravnotežje in je že na boku) tlko da ne zleti po parketu, če pade na blazino itak ni panike (sicer se pa more tud naučit da se ulovi ali pa vsaj roke nastavi)....nevem....skratka jaz jo dam na tla in lahko brez skrbi kuham ali pa likam....ona pa raziskuje v svoji škatli z igračami.....pa tudi igranje z njo je zdaj prav zabavnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ker imam prosti obe roki in ji lahko marsikaj pokažem 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2612
7.3.2009 20:22:24   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you
mi gremo potem na praznovanje rd od prababi in pradedija........user posted image

a kar oba hkrati praznujeta user posted image

ja, sta samo 3 tedne narazen, pa sta kar skupno praznovanje naredila.......je blo tko luštn, ln pridna........user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2613
7.3.2009 20:22:31   
ključek

Jutri praznuje pol leta naša Lija, ampak ker nas cel dan ne bo doma, bom kar sedaj dala ene par slikic gor.

Pa lep vikend vam želim!!!!!

user posted image

user posted image

user posted image

čestitke mali princeski...............user posted image

pa kok sta luštni............user posted image user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2614
7.3.2009 20:22:37   
ključek

mi smo pa danes kar praznovali teh 6 mescov (sta ati pa mami imela izgovor da sta se lahko posladkalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image )

user posted image

user posted image

mmmmmmmmmmmmm..................za pojest...............ronja in pecivo.............user posted image user posted image user posted image

ronja......čestitke...........user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2615
7.3.2009 20:27:13   
Lara Croft
Pred 19 leti na današnji dan sem pa jst naredila izpit za avto... kr tko sem se zdej na to spomnila in sem napisala....

Ne sprejemam čestitk..user posted image user posted image

Danes sem Lari skuhala slive in jabolko.... joooooj, kako se je kisala in ene parkrat jo je prow streslo... ma jst sem se tako smejala noooo... pol sem pa probala, če je res tako kislo in glih v tisti žlički, ki sem jo zajela zase je blo notri pol koščice... user posted image Pa miksala sem... ponavadi se sliši, če so koščice med rezilom...
Sam je faca no.... vseeno je vse pojedla... user posted image
user posted image user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 2616
7.3.2009 20:42:59   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Pred 19 leti na današnji dan sem pa jst naredila izpit za avto... kr tko sem se zdej na to spomnila in sem napisala....

Ne sprejemam čestitk..user posted image user posted image

pa nič...........
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2617
7.3.2009 20:49:20   
petra1978
Čer babike!

Sem vas prišla samo na hitro pogledat in še dobro, da se na rr piše in ne govori, ker sem tako prehlajena, da sem čisto brez glasa. Sem se ravno prej hecala in rekla, da bomo imeli tihi teden doma user posted image .

Kahlo, čestitike Ronji za pol leta user posted image . Mislim, da jo Gal že malo pogreša user posted image .
Čestitke tudi Liji user posted image

Eno vprašanje. Mi še vedno zvečer dodajamo, da malo bolj dolgo spimo. Zdaj me pa zanima ali lahko Galu, ki bo 2.4. star pol leta že dam Milumil 2 (od 6 mesecev naprej)? Zdaj imam Milumil 1 ampak mi bo tega zmanjkalo, imam pa jaz eno škatlo skoraj za mesec in pol, ker res dobi dodatek samo zvečer.

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2618
7.3.2009 21:06:21   
AinB
Čestitke slavljenkama tudi z naše strani. Pravi mali princeski sta že. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2619
7.3.2009 21:09:43   
meta21

Od tekane baby tea ma rad pa vodo, v kateri se je jabolko kuhalo al pa hruška (brez dodatkov, sevedauser posted image ).

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2620
7.3.2009 21:10:42   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Čer babike!

Sem vas prišla samo na hitro pogledat in še dobro, da se na rr piše in ne govori, ker sem tako prehlajena, da sem čisto brez glasa. Sem se ravno prej hecala in rekla, da bomo imeli tihi teden doma user posted image .

Kahlo, čestitike Ronji za pol leta user posted image . Mislim, da jo Gal že malo pogreša user posted image .
Čestitke tudi Liji user posted image

Eno vprašanje. Mi še vedno zvečer dodajamo, da malo bolj dolgo spimo. Zdaj me pa zanima ali lahko Galu, ki bo 2.4. star pol leta že dam Milumil 2 (od 6 mesecev naprej)? Zdaj imam Milumil 1 ampak mi bo tega zmanjkalo, imam pa jaz eno škatlo skoraj za mesec in pol, ker res dobi dodatek samo zvečer.

Po moje mu komot lahko daš, tudi jaz bom v ponedeljek našemu kupila že Novalac 2, da ne bomo čez en teden stran metali. Si mislim, da to ni take velike razlike. Moram pa priznati, da izkušenj res še nimam. Glede na to, da mu tudi GH dajam tudi tisto kar naj bi se dajalo šele po 6. mescu, pa dobro prenaša se mi zdi OK, da tudi AM za to obdobje začnem uporabljati.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2621
7.3.2009 21:11:56   
meta21
Ronjauser posted image in Lijauser posted image !user posted image

Čestitke obema!

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2622
7.3.2009 21:12:59   
AinB

IZVIRNO SPOROČILO: onina

Jaz sem pisala o eni, ki je "gor zrastla" na mleku in linotih...sem našemu dala eno kašico, pa kar usta zapre...sploh ne mara redkih stvari (linoti, frutki), ampak le konkretno hrano, pretlačeno z vilicami (na palični mešalnik je vse bljak).

Naš ima tudi rajši pretlačeno kot zmiksano.

A res al kaj?! Opazijo razliko, če je pretlačeno ali zmiksano. Lumpki naši mali. user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2623
7.3.2009 21:16:19   
meta21

hvala za čestitke

No, bo probala s čajem, razredčenim z vodo. Ker s tole vodo nikamor ne pridemo. user posted image

Pri nas pali, če je vsaj malo toplo, ker mrzlega ne pije in ne je...ničesar. Če je pa toplo pa tud vodo spije, vsaj kako žličko ali dve...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2624
7.3.2009 21:17:36   
AinB
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Danes sem Lari skuhala slive in jabolko.... joooooj, kako se je kisala in ene parkrat jo je prow streslo... ma jst sem se tako smejala noooo... pol sem pa probala, če je res tako kislo in glih v tisti žlički, ki sem jo zajela zase je blo notri pol koščice... user posted image Pa miksala sem... ponavadi se sliši, če so koščice med rezilom...
Sam je faca no.... vseeno je vse pojedla... user posted image
user posted image user posted image

Kako tebi rata slive olupit? Sama še nisem probala, sem planirala kar stisnit skozi cedilo. Kaj ti narediš?

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  103 104 [105] 106 107   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Napiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...
Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Dojenje.
Admin

Ali menite, da je res, da dlje ko ženska doji, boljši je otrokov imunski sistem?