|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
7.3.2009 23:01:19   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

fiši - kako je kaj pri vas? kej nowga?

nič...razen tega,da sem bla celo dopoldne v A, pol pa prišla domov...in kar naprej.....mamo peljala k dežernemu........ pa ne vem, če še ne bom jaz šla..ker samo letam še vedno ...kljub linexu..

...pol sma pa šle še v lekarno in tam vprašam zakaj me nonstop glava boli, pa pokažem kje...in ona meni, da je to lahko od preutrujenostiuser posted image ........., ma se mi že meša....danes ponoči.....katastrofa...me je tak bolela kot da mam migreno, ma sem si že želela, da grem h krtomuser posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
7.3.2009 23:02:41   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

http://www.genspot.com/video-48937/tako-kot-rojen-obrezovanje-penisa-poucno.aspx

...jaz to sploh gledat ne morem...user posted image

jst tut ne
u bistvu tut nisem pogledala do konca
sm prej prekinila

...jaz sem že tam na začetku, ko mu kolena veže al kaj dela....    pa kaj je on že v narkozi al zakaj tak leži tamuser posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
7.3.2009 23:04:12   
gold fish

kaj naj jaz zdej s tistimi nalepkami k sm jih dobila?user posted image

...pri 5 mislim, da dobiš neke kupone, pri 10 pa imaš popust.... ma ne vemuser posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
7.3.2009 23:07:03   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Eno vprašanje. Mi še vedno zvečer dodajamo, da malo bolj dolgo spimo. Zdaj me pa zanima ali lahko Galu, ki bo 2.4. star pol leta že dam Milumil 2 (od 6 mesecev naprej)? Zdaj imam Milumil 1 ampak mi bo tega zmanjkalo, imam pa jaz eno škatlo skoraj za mesec in pol, ker res dobi dodatek samo zvečer.

Za AM sem slišala, da je 2 zelo težko prebavljiv in da marsikatera nadaljuje kar z 1 po 6. mesecu. Če kaj pomaga ...

kaj pa če našega to muči?   Zadnje čase ga nekaj....sem pa res prešaltala na 2 ....samo še ne čisto...trenutno je mix

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
7.3.2009 23:08:54   
Čarli08

jst k sm takšna uboga revica in nikamor ne grem
vas moram neki vprašat
dons sm bla v DM (ko da sem bla v Ameriki)
kaj naj jaz zdej s tistimi nalepkami k sm jih dobila?user posted image

Ko jih zbereš 5, dobiš knjigico z boni (različni popusti), ko jih zbereš 10, imaš pri naslednjem nakupu 10% popust.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
7.3.2009 23:09:22   
Čarli08

http://www.genspot.com/video-48937/tako-kot-rojen-obrezovanje-penisa-poucno.aspx

...jaz to sploh gledat ne morem...user posted image

jst tut ne
u bistvu tut nisem pogledala do konca
sm prej prekinila

Enako.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
7.3.2009 23:10:02   
gold fish
o, mam monologe.....

....sem danes našemu kupila milumil Gute Nacht.....pa me zanima, če bo kaj pomagalo....

...drugače pa jaz tud zdaj letim.... preletela in na brzino sem pokomentirala.....

...jutri spet leteča...pikec nastopa s folkloro.....tak, da ne pišite preveč.....

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
7.3.2009 23:11:17   
Čarli08

Drugače pa je seveda fajn karkoli za v usta dat. Še najbolj stvari, ki se napijejo sline in potem cuza user posted image user posted image

Hahaha... sem se narežala..... sem se spomnila, kako Lara na tak način z užitkom cuza svojega metuljčka...

Naš ga je pa danes pobruhal user posted image  In še hippota, da ne rečem kolikokrat sebe in mene user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
7.3.2009 23:12:33   
gold fish
user posted image ...ta pa naj bo za jutri.......user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=99q2QYbMf2Y

user posted image

....ene ste ga že dobile po mailuuser posted image  ........user posted image

pa, pa

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2684
7.3.2009 23:17:12   
Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Eno vprašanje. Mi še vedno zvečer dodajamo, da malo bolj dolgo spimo. Zdaj me pa zanima ali lahko Galu, ki bo 2.4. star pol leta že dam Milumil 2 (od 6 mesecev naprej)? Zdaj imam Milumil 1 ampak mi bo tega zmanjkalo, imam pa jaz eno škatlo skoraj za mesec in pol, ker res dobi dodatek samo zvečer.

Za AM sem slišala, da je 2 zelo težko prebavljiv in da marsikatera nadaljuje kar z 1 po 6. mesecu. Če kaj pomaga ...

kaj pa če našega to muči?   Zadnje čase ga nekaj....sem pa res prešaltala na 2 ....samo še ne čisto...trenutno je mix

Čisto možno, mi smo začeli par dni nazaj dodajati in mi je bilo svetovano, naj mu dajem enko.

Neposredna povezava do sporočila: 2685
7.3.2009 23:18:16   
Čarli08
Nočko, mali lačen.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
7.3.2009 23:24:57   
gloria

user posted image ...ta pa naj bo za jutri.......user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=99q2QYbMf2Y

user posted image

....ene ste ga že dobile po mailuuser posted image  ........user posted image

pa, pa

user posted image

...ma ful si pozorna.....user posted image hvala za mail...spet sem prebrala ju3 odgovorim.....ti pa povem da mi je polepšalo danuser posted image ....
...naše noči so tudi katastrofa...ful se mi spet zbujauser posted image ...ma prehitro sem se pohvalila...mi je pa P rekel da lahko v enem mescu zraste po prvem zobku še 5 zobkovuser posted image ....maš kake izskušnje s temuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2687
7.3.2009 23:28:43   
gloria
...ma na hiterco sem vas preletela....za odgovorje nimam časauser posted image .....se mi ne dauser posted image ....pohvale za prečudovite fotkeuser posted image user posted image user posted image user posted image ....

Neposredna povezava do sporočila: 2688
7.3.2009 23:43:22   
gloria
http://bibaleze.si/clanek/dojencek/so-res-zobje-krivi-za-otrokovo-sitnobo.html

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2689
8.3.2009 7:06:17   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

lahko v enem mescu zraste po prvem zobku še 5 zobkovuser posted image ....

Mi  že imamo nekaj tednov prva dva zobka in zdej sva se z user posted image zmenili, da 4 mesece ne bo več težav z izraščanjem zobkov. Ampak se mi zdi, da se ona ne drži dogovora in se je spet začela slinit. Menda ne bojo kar novi zobki tu user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Pa s čim to kao uničiš sadje oz. vitamine? Če miksaš ali kaj?

kolikor jaz vem, vitamine uničiš s kovinskim rezilom. zato tudi priporočajo plastičen ali steklen strgalnik za jabolka.

user posted image , hvala za rožice. tulipanov pa letos sploh še nisem dobila... upam, da bo moj najljubši to prebral user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
8.3.2009 7:56:37   
Jazzy1
Dobro jutro user posted image user posted image .

No, sicer sem mislila, da me danes ne bo na RR, pa me je mala presenetila ob 7h in sem mogla veselo vstati. Sem pustila user posted image malo spat, ker ji je ponoči pridno on dal obrok user posted image .

Drugače gremo pa z Lijo danes prvič na Bled. Bomo vidli kako ji bo všeč špancir okrog jezera.

Aja, pa še eno vprašanje za tiste, ki ste na flaši. Kako ste spedenale vodo za mleko, ko ste šli na kak izlet (sori, saj najbrž je bilo o tem res že govora, sam pr nas je to šele zdaj aktualno postal. Mi zdaj počasi dodajamo, ker ni več tolk mleka kot ga gospodična hoče ). A date lepo vročo vodo v termovko in potem ko je lačna AM notr? Kolk časa zdrži taka tarmovka pozimi??? Hvala za odgovore.

Pa lep dan žena vsem!!!!!!!!!!!!!!!! Saj sem hotela šopek gor pripopat, pa ne znam!!!!!!!! Copy paste ne deluje na RR?????????

< Sporočilo je popravil Jazzy1 -- 8.3.2009 7:57:10 >

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
8.3.2009 8:03:07   
Jazzy1
user posted image

Evo, mislim, da mi je ratalo! Samo ne čisto tako kot sem hotela, tako da še zmeraj sprejemam nasvete, kako se da to naredit brez shrani.si-ja.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
8.3.2009 8:26:39   
Marsy
Punce, hvala za luškane maile za 8. marec user posted image .

Sploh ne utegnem priti na forum, tko da se počutim čista outsiderka user posted image .

Lahko pa pohvalim najino Kajo, kako pridno napreduje. Zdej je pa res vsak dan kaj novega. Obrača se na vse strani; s trebuha na hrbet, s hrbta na trebuh. Na ves glas se smeje, cuza prstke na nogah, dobila je prvi zobek, plazi se - ampak ritnesko user posted image .

Samo toliko, da veste, da smo še tuki.
Nama bo pa menda ratal internet zrihtat tud v Izoli - preko telefona. Sam imava v stanovanju tako slab signal...

Zajemite zdravje z veliko žlico!
www.zdravje-zabava.com

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
8.3.2009 8:47:56   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Marsy
Na ves glas se smeje, cuza prstke na nogah, dobila je prvi zobek, plazi se - ampak ritnesko user posted image .

Waaaw frajerka!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image To je pa hitro, kajne??

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
8.3.2009 8:51:49   
petra1978
Dobro jutro!

Mi smon danes spet malo slabše spali, je še moj mišek malo prehlajen. Jaz pa sem itak še vedno brez glasa.

Sem pogledala, oz. nisem do konca pogledala, ker ne morem, tisto o obrezovanju lulčka in se čisto strinjam z Larinim komentarjem. Mislim...... Bogi revčki mali...

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2695
8.3.2009 9:19:35   
Lara Croft
Aja, pa še eno vprašanje za tiste, ki ste na flaši. Kako ste spedenale vodo za mleko, ko ste šli na kak izlet

V termosko.... user posted image

Fajn se imejte...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
8.3.2009 9:20:31   
Lara Croft
Zadnjič sem vam pripopala tle en link, ženske za volanom..... no, in danes sem sanjala, da je Lara pela tisto melodijo, ki je v tem linku.... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2697
8.3.2009 9:43:43   
onina
Čestitke za dan žena! user posted image !

Danes smo bolje spali - zbujal se je le na 3 ure...kakali še vedno nismo. Sem včeraj kupila laktozo in mu dala 1x, pa danes zjutraj še 1x. Joj, ko bo to začelo delovati user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2698
8.3.2009 9:56:14   
onina
Pri starejšemu sem napako naredila,ker sem mu vse mixala. Še sedaj pri 2 letih se mu ne da prežvečit kakšnega mesa. Sedaj pri drugem ne bom naredila te napake...v začetku se mu je tudi malce obračalo, ko je kakšen košček prišel do grla, sedaj pa se je navadil, da z dlesnimi zmelje.

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
8.3.2009 9:58:03   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: onina

Pri starejšemu sem napako naredila,ker sem mu vse mixala. Še sedaj pri 2 letih se mu ne da prežvečit kakšnega mesa. Sedaj pri drugem ne bom naredila te napake...v začetku se mu je tudi malce obračalo, ko je kakšen košček prišel do grla, sedaj pa se je navadil, da z dlesnimi zmelje.

Meni je tko enostavno fliknit v mixer... pa se mi tudi zdi, da dolgoročno ni v redu....

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
V življenju mi je najbolj žal za to
Zaprla sem oči in si nas predstavljala čez deset let. Videla sem družinske počitnice s pohodi po kozjih stezah in igro n...

Samostojnost.
Admin

So vaši otroci kolikor tolikor samostojni ali jih še vedno hranite in uspavate? Mislim na otroke od 2,5 leta naprej.