|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
9.3.2009 14:18:28   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: onina

No, sem si privoščila z malim 1,5 ure spanca - madonca, sem taka, kot bi me kamion povozil user posted image .

Dajte mi nekaj povedat - ko gredo vaši sončki spat - a jim daste dudo? A jim potem pustite dudo v ustih? In potem spijo kar celo noč ali se vmes zbudijo in zaspijo nazaj  brez dude ali jim daste dudo in potem spijo naprej?
Pri nas se zbudi, ponavadi brez dude, ker mu prej pade ven. In potem začne jokcati in tlačiti roke v usta in mu dam dudo. Potem je pa itak jok na kvadrat, tako da ga lahko samo še podojim, da je mir.

...jaz ti ne znam povedat ker mi sploh nimamo dude....niti tko,niti ponoči....jaz sem pa mislila a je tvoj bez kot moj glede na to da se enako zbujata ponočiuser posted image .....

mi smo tut brez dude

smo ji jo 1 x dal pa smo mel pravo pljuvačko prvenstvouser posted image

....ha,ha naš tudi

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
9.3.2009 14:20:19   
RAČKAPK
virtualna kakšno mate vreme v Berlinu?

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
9.3.2009 14:20:45   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Gal čez dan zaspi vedno z dudo, ki pa mu ponavadi kasneje pade ven. Se tudi kdaj zbudi ker nima dude pa mu jo hitro dam in zaspi nazaj. Zvečer pa zaspi vedno brez dude - na zizi. Ponoči se zbudi ene 3x, ker hoče dudo. Včasih sem ga takoj ko se je zbudil podojila, ampak potem pa sem rekla, da saj pa ne more bit ponoči 6x lačen in sem mu začela dajat dudo, ko se je zbudil. Ampak samo dude ni hotel, zato sem dala gor eno kapljico koroških kapljic (ne me kregat user posted image ) in je zaspal nazaj. Ko je bil pa lačen pa ni zaspal nazaj. In to še vedno preakticiramo, čeprav zdaj že dostikrat vzame dudo brez kapljic.

Pri nas tud vedno zaspi z dudo, ko ji pa ven pade pa praviloma naprej mirno spi. Razen če kdaj ponoči začne mal galamo delat, ji jo dam nazaj notri, ampak načeloma jo rabi samo za zaspat.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
9.3.2009 14:21:02   
onina

No, sem si privoščila z malim 1,5 ure spanca - madonca, sem taka, kot bi me kamion povozil user posted image .

Dajte mi nekaj povedat - ko gredo vaši sončki spat - a jim daste dudo? A jim potem pustite dudo v ustih? In potem spijo kar celo noč ali se vmes zbudijo in zaspijo nazaj  brez dude ali jim daste dudo in potem spijo naprej?
Pri nas se zbudi, ponavadi brez dude, ker mu prej pade ven. In potem začne jokcati in tlačiti roke v usta in mu dam dudo. Potem je pa itak jok na kvadrat, tako da ga lahko samo še podojim, da je mir.

Gal čez dan zaspi vedno z dudo, ki pa mu ponavadi kasneje pade ven. Se tudi kdaj zbudi ker nima dude pa mu jo hitro dam in zaspi nazaj. Zvečer pa zaspi vedno brez dude - na zizi. Ponoči se zbudi ene 3x, ker hoče dudo. Včasih sem ga takoj ko se je zbudil podojila, ampak potem pa sem rekla, da saj pa ne more bit ponoči 6x lačen in sem mu začela dajat dudo, ko se je zbudil. Ampak samo dude ni hotel, zato sem dala gor eno kapljico koroških kapljic (ne me kregat user posted image ) in je zaspal nazaj. Ko je bil pa lačen pa ni zaspal nazaj. In to še vedno preakticiramo, čeprav zdaj že dostikrat vzame dudo brez kapljic.

Tudi jaz sem včasih ful prakticirala koroške kapljice - so nam zelo pomagale, da je hitreje zaspal. Še sedaj mu dam kakšno čez dan. Ponoči pa nič ne pomaga. Ja, tudi jaz pravim, da če čez dan zdrži najmanj 3 ure brez hrane, potem ponoči sigurno ne rabi jest na 1,5 ure. Danes bom šla kar v dnevno sobo spat, tako da bo sam v spalnici...bom videla, če bomo kaj bolje spali. Imam tudi občutek, da ko se jaz premaknem, da se tudi on zbudi...poročam.

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
9.3.2009 14:22:40   
RAČKAPK

Tudi jaz sem včasih ful prakticirala koroške kapljice - so nam zelo pomagale, da je hitreje zaspal. Še sedaj mu dam kakšno čez dan. Ponoči pa nič ne pomaga. Ja, tudi jaz pravim, da če čez dan zdrži najmanj 3 ure brez hrane, potem ponoči sigurno ne rabi jest na 1,5 ure. Danes bom šla kar v dnevno sobo spat, tako da bo sam v spalnici...bom videla, če bomo kaj bolje spali. Imam tudi občutek, da ko se jaz premaknem, da se tudi on zbudi...poročam.

našim kapljicam je pa zdej ROK potekeluser posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
9.3.2009 14:25:41   
RAČKAPK
gloria - vsenajboljše Nikcu za polovičkouser posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
9.3.2009 14:29:11   
gloria

....hvala...glih sem hotla objavit pa mi ne rata kopirat slikcouser posted image ....

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
9.3.2009 14:32:57   
pf
Nik vse najboljše za polovičko.
Babike a kupujete bio zelenjavo in sadje za user posted image ? Sem videla, da je že ena teme o tem odprta, ampak me zanimajo bolj vaše izkušnje Jaz jo, vsaj to kar gre. Krompir, hruške, korenček, banane, jabolke. To je pa tudi vse, ostalo kupim npr. cvetačo, brokoli, bučke pač "normalne" pridelave.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
9.3.2009 14:33:50   
pf
Pa ne me za besedo vlečt, ker sem napisala normalne, saj vem, da ni normalna, ampak tako pač je naše kmetijstvo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
9.3.2009 14:39:09   
gloria
...ma ne rata miuser posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
9.3.2009 14:40:25   
pf
Gloria kako kaj tricikel? A se Niki kaj vozi že po stanovanju?

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
9.3.2009 14:41:45   
gloria
MOJ SONČEK NIK IMA 6 MESECEV user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
9.3.2009 14:42:31   
pf
Račkapk če imaš ozko okno in visoko lahko daš nanj orhideje. Zdajle bodo sigurno lepe, ker se ne bo tak fejst kurilo več v stanovanju. Jaz jih imam in so čudovite. Bom pa danes šla posaditi primule na okna po delavnici od zunaj. Da se vidi, da pomlad prihaja. Sicer počasi, a vendar prihaja. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
9.3.2009 14:43:35   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Gloria kako kaj tricikel? A se Niki kaj vozi že po stanovanju?

...dober spominuser posted image .....ful rad je v njem,sam ga nimam dolgo notri ker še ne sedi.....se pa ful rad vozi tak da je obvezno vsak dan en krog po stanovanjuuser posted image .....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
9.3.2009 14:43:57   
pf
Gloria tudi tako je ok. Čestitke. user posted image  user posted image  user posted image Pa mamici tudi.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
9.3.2009 14:47:51   
pf
Naša še tudi ne sedi samostojno. Sicer nakazuje precej, da bo počasi, ampak jo še nese sem in tja. Tudi v stolčku za hranjenje, čeprav ima naklone jo še nimam dosti, pa tudi športni voziček dvignem le za en nivo, nič več. Vse ob svojem času. Jutri imava razvojno. Uh mi ni za iti. Imamo pač preventivno zaradi icsi. Upam, da bo vse ok, ker je taka zdravnica da vsakemu nekaj najde. No saj v bistvu, če bo kaj, je bolje da urigiramo.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
9.3.2009 14:49:13   
gloria

Nik vse najboljše za polovičko.
Babike a kupujete bio zelenjavo in sadje za user posted image ? Sem videla, da je že ena teme o tem odprta, ampak me zanimajo bolj vaše izkušnje Jaz jo, vsaj to kar gre. Krompir, hruške, korenček, banane, jabolke. To je pa tudi vse, ostalo kupim npr. cvetačo, brokoli, bučke pač "normalne" pridelave.

....določene stvari imam doma(jabolke,cvetačo,brokoli,krompir,slive,korenček)ostalo sadje gledam da je bio....sem pa tudi kupla že kako zelenjavo normalne pridelave recimo bučke,špinačo....
....sem zadnjič omenla P da gledam kaj kupujem in me je kr na oštro da kaj si mislim da bodo v vrtcu gledal kaj je bio pa kaj ne...da prej se navadi na takšna sruser posted image boljš je....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
9.3.2009 14:49:55   
gloria

Gloria tudi tako je ok. Čestitke. user posted image  user posted image  user posted image Pa mamici tudi.

...saj je resuser posted image ....hvala.....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
9.3.2009 14:52:12   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...jaz ti ne znam povedat ker mi sploh nimamo dude....niti tko,niti ponoči....jaz sem pa mislila a je tvoj bez kot moj glede na to da se enako zbujata ponočiuser posted image .....

mi mamo pa prstek,tolažba hitro in vedno pri rokiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
9.3.2009 14:53:38   
arabela*

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
9.3.2009 15:01:03   
pf
Gloria saj to je ravno to. Jaz gledam, da ji dajem bio, če se da, ampak povsod pa tega ne bo. Je pa precej drago to sadje in zelenjava. Tri hruške 1.99 €, kila jabolk 2.79 €, banane 1.99 €. Kar precej, a ne? Ravno danes sem ful nakupila spet, zato vem cene.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
9.3.2009 15:01:37   
pf
Saraya a se spet kaj učiš? 

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
9.3.2009 15:06:14   
gloria

Gloria saj to je ravno to. Jaz gledam, da ji dajem bio, če se da, ampak povsod pa tega ne bo. Je pa precej drago to sadje in zelenjava. Tri hruške 1.99 €, kila jabolk 2.79 €, banane 1.99 €. Kar precej, a ne? Ravno danes sem ful nakupila spet, zato vem cene.

...ja jaz pa včeraj banane in hruškeuser posted image ....ma kaj pa vem,za zdej mu bom tko dajala kot dajem....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
9.3.2009 15:06:57   
gloria
....grem mal ven...je nehalo padatiuser posted image ....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
9.3.2009 15:18:05   
onina
Jaz imam čez cesto trgovinico s sadnjem in zelenjavo in kupujem tam...ni bio, je pa sadnje kar kvalitetno in malce dražje, kot drugod. Jabolko itak olupim, ko mu dam, tako da mislim, da nima kaj biti.

Tricikel - izvrstna zadeva, ko dojenčki že znajo fajn sedeti, to je pa seveda takrat, ko se znajo sami usesti...saj veste, najprej kravce pasejo, potem gredo počasi na kolena, iz tega položaja pa se znajo usest.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Napiši svojo zgodbo o dojenju in osvoji su...
Dojenje je neprecenljiva izkušnja vsake mame. Zapiši svojo zgodbo, sodeluj v natečaju Aptaclub in se poteguj za čudovite...
Vsaki mami, ki je kdaj pomislila, da je za...
Vsem mamam, ki včasih mislijo, da jim ne uspeva ali da niso dovolj dobre, in čutijo krivdo, ker niso takšne, kot bi po m...

Pranje ritke.
пеперутка16

Ali vaš mož preoblači otroka, mislim pranje ritke in menjavanje plenic?