|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 4.del
24.2.2009 22:56:56   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Enkrat v celem dopustu komot, če bomo slučajno isti termin. Mi gremo prvo polovico julija. No sicer še ni rezervirano, ampak to je v bistvu to. Gremo verjetno za štirinajst dni. user posted image Material za naslednji dan bi pa kar v svojem hladilniku v Straški pustila.

...ma termin bi se načeloma lahko poklapaluser posted image ...

...samo veš kaj..... boljše, da gremo takrat ven jest.....boma lahko vsaj malo čvekale, drugač boš tak samo tam s piskri letalauser posted image

...pa kaj zdaj se boma mogle dve iz istega konca na morju spoznatuser posted image .... al celo na trajektuuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
24.2.2009 22:57:07   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Bila. Samo nisem tam dopustovala. Takrat so ga ravno finiširali. Od zunaj zgleda zelo dobro. Samo je pa kar daleč do Novalje. Se mi zdi kar dolčas vsak večer v Lunu ostat.

meni je tud tam preveč mirno...mi se včasih odpeljemo malo v tisto smer na izlet...pa malo v Jakišnico, pa Lun, pa pikecu malo Rab kažemo, pa .....    Pol pa hitro nazaj v Novaljouser posted image

A veš ti mogoče kje je tisto zdravilno blato tam nekje v bližini Novalje v smeri plaže Čista?user posted image

Mislim, da če se pelješ iz Novalje proti Šimunom, je na desni strani blizu Svetega duha. Bi pa morala mojega dragega vprašat, je bolj domač na Pagu kot jaz.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
24.2.2009 22:57:20   
pf
Čarli v Lunu je strahoten dolgačas. Mrtvilo da ga je za iskat. Dve gostilni in tema, pa ful daleč do Novalje. Vmes ne vidiš druga kot nasade oliv in osle. Drugače pa se Lunu ful potapljajo na dah. Mislim, da je prav neka šola tam. user posted image Samo hotel je pa dober za videti.
Gold fish hujšam. Kaki krapči. Še zelenjavne juhe si nadevam za vzorec. Za večerjo sem jabolko in banano natepavala ko neki zajc.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
24.2.2009 22:58:47   
gold fish

Sem. Že od januarja lani dalje user posted image

..se mi je zdelo, da si bla na našem seznamu....samo čvekala pa nisi z nami al siuser posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
24.2.2009 22:59:25   
Čarli08
Ja, sem rekla da je daleč od Novalje. Je malo dolgočasno, ja.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
24.2.2009 23:00:25   
gold fish

Mislim, da če se pelješ iz Novalje proti Šimunom, je na desni strani blizu Svetega duha. Bi pa morala mojega dragega vprašat, je bolj domač na Pagu kot jaz.

daj vprašaj ga prosim....ker jaz sem vsako leto tam, pa je ne najdem....enkrat s čolnom ja, potem pa nikoli večuser posted image ...samo meni se je zdelo čisto tu na začetku.....skoraj tu ko so zrčeuser posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
24.2.2009 23:00:49   
lana luna
me to you user posted image user posted image user posted image je res fletkana Lana Neja, pa res se ji zdej bolj lička opazijo.

leda ti pa res smešn napišeš vedno, kako se pri vas dogaja. drgač me je pa kr mal zaskrbelo, ker jest že pr enmu otroku zašvicam k se vn odpravljam, pol k jih bommela več, se lohk kr v Švico preselm al kako??? jest tut komej čakam pomlad, ker tole oblačenje in slačenje je res muka...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
24.2.2009 23:00:49   
pf
Gold fish Čarli ti je prav povedala, da je zdravilno blato iz smeri plaže Zrče proti plaži Sveti duh. Recimo nekje na pol poti. Sem že bila in sem se pocala in valala po tistem pocu kot pujs. Ker ne vem zakaj bi sploh naj bila dobra, niti ne vem če mi je kaj pomagala. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
24.2.2009 23:01:10   
Čarli08

Sem. Že od januarja lani dalje user posted image

..se mi je zdelo, da si bla na našem seznamu....samo čvekala pa nisi z nami al siuser posted image

Malo na začetku, potem pa nisem folgala. Pa sem obupala.

Neposredna povezava do sporočila: 1034
24.2.2009 23:01:32   
Lara Croft

Lara ti si pa ful načelna ženska, ki točno ve kaj hoče. Zanimivo mi je tvoje razmišljanje o različnih stvareh.user posted image Ampak tole o prilagajanju si pa malo mimo pihnila. Valjda, da se je treba prilagajati. On tebi, ti njemu, pa obadva Lari, pa Lara vama. A ni to v bistvu en del družinskega življenja? user posted image

Ma dokler nama je ok tako, ni problema.. mislim, da greva na dopust vsak po svoje... drugače se pa znava zmenit... Prilagajava (kr brez besed) in kompromisov pa glih ne sklepava.... mislim, v smislu, da bi enemu to prilagajanje predstavljalo preveliko žrtev... nisva užaljena, če jaz nekam ne grem z njim, če mi ni do tega in obratno... ali, če nekaj skuham in njemu danes ni do te hrane....
Zame pogovor/dogovor in prilagajanje, nista eno in isto user posted image

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 24.2.2009 23:02:05 >

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1035
24.2.2009 23:01:40   
gold fish

Gold fish hujšam. Kaki krapči. Še zelenjavne juhe si nadevam za vzorec. Za večerjo sem jabolko in banano natepavala ko neki zajc.

.....kaj pa jaz....jaz pa kar krapče jemuser posted image ......     A tisto še piješ?  pa je kaj?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
24.2.2009 23:04:03   
pf
Nama ni toliko kombinizonček napoti, ko greva ven, ampak kapa. Tu se pa vse začne in hkrati konča. Pa tako frajersko kapo ima in stalno, stalno ji pride na očke ko se peljeva v avtu. Tak buca z bučko in jo suče, da se ji namote do noska, da ja nič ne vidi. Pol me pa kliče, ali pa začne vriskati. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
24.2.2009 23:04:09   
gold fish

Gold fish Čarli ti je prav povedala, da je zdravilno blato iz smeri plaže Zrče proti plaži Sveti duh.

kak se pa reče tamuser posted image .... to je kao plaža ?   pa ni na levi strani, če se pelješ v smeri sv.duhauser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
24.2.2009 23:04:23   
Čarli08
Lepo bodite. Je blo fajn čvekat z vami.

Neposredna povezava do sporočila: 1039
24.2.2009 23:04:44   
gold fish

Malo na začetku, potem pa nisem folgala. Pa sem obupala.

no, ampak zdaj boš....

welcome backuser posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
24.2.2009 23:05:06   
Lara Croft

Moja dva ful spita sladko, jaz pa sploh nisem zaspana. Pa lačna sem kot sto hudičev. 

PF..... meni tudi tako kruli, da me prow boli želodec..... nisem bla lačna že nekaj mesecev... zdej je pa tega dost, vzhajam ko krof.... Se je navadil želodček, da takoj dobi... zdej je prow kriza....

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
24.2.2009 23:06:17   
gold fish

Lepo bodite. Je blo fajn čvekat z vami.

pa pridi še kajuser posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
24.2.2009 23:07:19   
pf
Pijem, pijem.  Nekaj se dogaja. Čemu pa lahko pripišem micen uspeh pa ne bom komentirala.  V igri je veliko obveznosti in veliko hoje, manj hrane in večkrat in pa seveda napitek enkrat dnevno. Vizualno je kar precej videti, kg pa počasi kopnijo. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
24.2.2009 23:07:20   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

vzhajam ko krof....

a nam je kdo kvas nastaviluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1044
24.2.2009 23:07:50   
Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

... sej če ne boš ti z njo, bo pa ona s tabo manipulirala,

......  točno tako......

Torej mislite, da enem more, drugače ne gre?

OK.

Neposredna povezava do sporočila: 1045
24.2.2009 23:08:16   
lana luna
je trajal eno uro, da sem se prebila do konca... ste ble danes pridne čvekuljeuser posted image user posted image user posted image

zdj pa grem u mižule počasi...

nočko.

Neposredna povezava do sporočila: 1046
24.2.2009 23:08:26   
gold fish

uspeh pa ne bom komentirala. 

....mislim, da sma to že pokomentiraleuser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
24.2.2009 23:09:50   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

... sej če ne boš ti z njo, bo pa ona s tabo manipulirala,

......  točno tako......

Torej mislite, da enem more, drugače ne gre?

OK.

..gre, samo ne vedno.....

...včasih je treba bit malo politika......  user posted image  je, če probata bit obauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1048
24.2.2009 23:10:18   
lana luna

Pijem, pijem.  Nekaj se dogaja. Čemu pa lahko pripišem micen uspeh pa ne bom komentirala.  V igri je veliko obveznosti in veliko hoje, manj hrane in večkrat in pa seveda napitek enkrat dnevno. Vizualno je kar precej videti, kg pa počasi kopnijo. user posted image

sej vizualno mora bit videti. kilogrami pa počasi kopnijo, ker je to drugačno hujšanje kot hujšanje z dietami...

jest tut že dva dni to pijem. ampak dvakrat na dan. pomarančni sok in čokoladno formulouser posted image user posted image kot jaffa piškotekuser posted image user posted image user posted image njami njami...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
24.2.2009 23:10:31   
arabela*

Čarli samo je pa dober tale hotel, pa cena je ok. Samo poleti jaz ne bi šla z Lano v hotel. Če celo leto kuham, bom še poleti na dopustu in to v apartmaju. user posted image

joj,jaz pa ni šans,da da na dopustu kuham,že itak mi je muka doma...user posted image

Se strinjam. Jaz rada kuham z malim otročkom pa niti  slučajno v hotel. Zame ga čez apartma ni.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako vemo, da je otrok sit?
Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?