Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni

. Jutri in pojutrišnjem mislim dopoldan samo spaaaat, če mi bosta le dvojčici dovolili, v četrtek bom pospravljala (ali pa tudi ne), v petek pa pričakujem kakšen obisk
. Ma vsi 4 otroci so super truper pridni in krasni, ampak kljub temu sem jaz taaaakoooo utruuujenaaaa. No, saj v četrtek bom že ko rožca
. Verjemi, da ti ne bo žal, pa tudi če bosta enako cmevkali kot doma.
Tam imajo tisti bazen samo za dojenčke, kar pomeni, da je dosti bolj čist in ima manj kemikalij...tako je vsaj bilo pred 9imi leti...
pri fizioterapevtki, jaz in Sara sva pa gledalki in navijacici.......ha ha ha
, ker ima moz trgatev in po par dnevih ze zgledam ku zombi
. Joj, kaka bom sele cez 2 tedna, ko bo koncal (upam). Ne vem, ce me bo Lara light se spoznala, ce se bova kaj srecale. Vam pa moram povedat, da je krasna punca in da ima dva zlata soncka.
, da gremo spat. Nika za danes še ni dosti jedla, pa jo moram še ob polnoči zbudit še za eno dozico mleka. Imamo zadnje dni z njo skoz pregovarjanje glede hranjenja. Sploh noče jest, pa je lačna
. Sploh ne vem kva ji je. Alja pa svojo dozo pomalca, dudo v usta, pa spat. Se mi včasih zdi, da imamo sam enga, ker je tolk pridna. Pa nič ne joka, ne protestira, ne cmizdri, ne pizdi,... Tamala pa je druga zgodba,.. Zgleda da drži to, da je ta-drug otrok vedno bolj glasen in zahteven? Imate kakšen pameten nasvet?
komplet seweda, košare, jajčka in športni del...