Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 16.8.2011 17:49:24
enea
A Aisha2008 ajdaN AKŠ AnaMarija ancka bancka atana
B Baby Beckie Blueeyes BOJANC brigitaacc
C carmecita cgorjanc
Č
D diana 28 dollyka dvakrat mamica
E ema111
F frendica fango
G grunf
H
I inesc
J jinxy K kajajaka Kajčika katjaandraž katjes Kerensa* Krašuljci ksarčika
L lilli35 lupa
M makasa medika22 mel Meraba Me to you mihana Mikana MIJUČA miržig Miška2006 Mateja 95 mici1
N nejcko nejtad nekama ninica04
O
P p&b pero71 prjazna pricakujeva
R renee37 rye
S skamp savana skate sonček2009 stvarca
Š študentka Mici
T tjašun tilči tomylee TurboStrelca
U
V vrtičkar1 Vrtnica79
W
X
Y yania
Z zmajaz zvesta Zvut Zoomzoom
Ž
s savano in jinxy sem imela dober posel, čakam še baby22, da jo lahko še njo pohvalim,. imela sem še ene par DOBRIH izkušenj, samo se sedaj ne spomnim več nickov, katere ste bile,..( babji pozabljivi) ko smo zbirali lumpije, pa kaj jaz vem kaj še vse, je zmeraj več tega pa si človek ne zapolni vsega, ja pa kaj čmo, emšo in polna luna vplivata,..
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 26.8.2011 2:02:48
fanedl
Pozdravljeni!!! Če še noben ni mene dal gor ,pa bom jaz nekaj oseb omenil,ki so vredne zaupanja: deejay,mimi84,jinxy26,Kerenesa,vrtiljak,smejciverci,barby 79, Miška2006,mala000,dawju,dadab,Tocko,krokos,lotty4,nova_tukaj!!! Sigurno sem še koga pozabil - zato mi ne zamerit in zato se vsakemu naprej opravičujem!!! Lp Bogdan
< Sporočilo je popravil fanedl -- 26.8.2011 2:03:40 >
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 26.8.2011 9:12:36
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: fanedl
Pozdravljeni!!! Če še noben ni mene dal gor ,pa bom jaz nekaj oseb omenil,ki so vredne zaupanja: deejay,mimi84,jinxy26,Kerenesa,vrtiljak,smejciverci,barby 79, Miška2006,mala000,dawju,dadab,Tocko,krokos,lotty4,nova_tukaj!!! Sigurno sem še koga pozabil - zato mi ne zamerit in zato se vsakemu naprej opravičujem!!! Lp Bogdan
super.. bom posodobila seznam... tudi midva sva imela že uspešne menjave
IZVIRNO SPOROČILO: olimia zakaj sem pa jaz brisana iz seznama??
pojma nimam... ampak te takoj dodam... že jaz sem imela veliko menjav s tabo, tako da vem da si vredna zaupanja
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 30.8.2011 10:02:54
fanedl
Ja jaz sem menjal z njim,kar mirno je lahko na seznamu je vreden zaupanja!!! Pa saj sem ga omenil v mojem predzadnjem sporočilu,da mu je za zaupat - verjetno ste ga spregledali!!! Lp Bogdan
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 30.8.2011 10:19:33
Beckie
Ja jaz sem menjal z njim,kar mirno je lahko na seznamu je vreden zaupanja!!! Pa saj sem ga omenil v mojem predzadnjem sporočilu,da mu je za zaupat - verjetno ste ga spregledali!!! Lp Bogdan
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 31.8.2011 22:18:50
fanedl
Pozdravljeni vsi skupaj poštenjaki!!! Beckie & Blueeyes zaupanja vredni so tudi: andea , morrak, KATI321 - črticaa pa je ako na seznamu!!! Če sem koga pozabil se iz srca opravičujem!!! Lp Bogdan
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 1.9.2011 9:35:04
Blueeyes
Pozdravljeni vsi skupaj poštenjaki!!! Beckie & Blueeyes zaupanja vredni so tudi: andea , morrak, KATI321 - črticaa pa je ako na seznamu!!! Če sem koga pozabil se iz srca opravičujem!!! Lp Bogdan
RE: pridni zbiralci / menjalci - dobre ocene 2.9.2011 8:27:03
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: KATI321
Sem bila že omenjena, pa me ni na seznamu - nisem vredna zaupanja?
pojma nimam kaj se dogaja s kopiranjem seznamov.. a se imena res kar izgubljajo :( brišemo sigurno ne nobenih... greš zakoj nazaj na seznam.. ker pravkar pričakujem tvojo pošiljko