petra *k
|
IZVIRNO SPOROČILO: katjakokol IZVIRNO SPOROČILO: petra *k dobro jutro katka, mi je pisala že na zs, pa mislim, da mi bo znala pomagati, ker mi je napisala, kak je blo pri njih in se je isto začelo, kak pri tii. tak da res hvala ti. drugače pa kar gre ta dieta, glih pijem čaj pa jem prepečenec, pa sem se že nekak navadla, matra me samo to, ko je na mizi nekaj sladkega, bi samo skočla v to. pa kile samo letijo dol, samo upam da ne zgubim mleka, te pa bi vena znorela. nič, grem jaz pod tuš, danes po DOLGEM času ne rabim kuhat, ma tast roj dan, pa gremo k njim na kosilo petra ce lahko vprasam pa imas to pol dosti hranljivo mleko za tvojo upam da ne zameris ker sem to vprasala kaj ti naj rečem? doktora sem vprašala kak je z mlekom, da ga nebi zgubla, ker te mi bo on aptamil kupoval, pa je rekel, da treba piti čimveč tekočine. zaj kak pa je hranljivo pa nevem. zgleda že lepo gosto, belo. bomo vidli. ne zamerim ti, ka bi zamerla?
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|