Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in za povrh sem še ponoči bruhala. Ker ni šlo drugače je šel dragi v lekarno po lekadol. Prsi se pa itak ne smem dotaknat. Me pri prvi nosečnosti niso nič bolele, zdej pa je hudo. Mogoč pa zato prvega tud nisem dojila. Smo se matral pa ni hotl bit mleka. Upam da bo vsaj v drugo. No dans je mal boljš. Vsaj galava ne boli več. Sam naspala se pa nisem kej dost.
Grem nazaj spat.
sicer vem da sem nosečka že od 27.2., ampak ker je za mano že en ss, pa ker so mi pri tej nosečnosti vmes mal znakci zginli, nisem kej preveč verjela da bo vse ok. No, potem sem šla pa 2x na krvni test, da sem se prepričala da hormon narašča in zdej sem najsrečenjši osebek pod sončkom
.
datum poroda 15.5. po UZ pa po zadnji M pa 9.5. potem sem pa na koncu rodila 5.5.
čestitke!!
!!
vse v redu!
, LP
...dobila sem hormonske tablete in jih pridno jemljem 2X na dan...seveda pa sem mogla nujno počivati v postelji. Včeraj pa sem imela redni pregled pri G in videli smo srčka kako tik taka....
.
,ampak potem vsaj lazje diha.
še ni! Vem, da bi morala biti bolj potrpežljiva, ampak sem ta teden na dopustu, pa imam čas o tem razmišljat. Bo naslednjiteden bolje, ko bo spet služba in bojo možgani zaposleni z drugimi stvarmi. Če pa naslednjo sredo še ne bo