Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Čestitam vsem pridruženim nosečkam!!!
Srečno!!!!

In sicer prvic takoj zjutraj, sem poklicala da ne morem v sluzbo. Potem sem hotela pojest cokolino, sem po 5zlicah spet sla objemat WC in se prej 1×. Tako,da ne smem nic pojest ker se mi takoj vse dvigne
Vem,da je hudo ampak bodi optimisticna in bos videla,da je tvoja pikica borka in se ne bo kar tako poslovila.
.
, da to čim mine. Jaz se občasno res slabo počutim, pa toook sm utrujena, da včasih komaj stojim, bojim se, da nisem spet slabokrvna kot v prvi nosečnosti.
. Vidim da vas je kar nekaj, ki vas mučijo slabosti. K sreči je pri meni ta bolj malo prisotna, bi pa zato pojedla vse kar vidim. Ratala sem pravi požeruh. Včeraj so se pri meni pojavile bolečine v trebuhu, zato sem naredla malo panike po nepotrebnem. Ker sem imela novembra splav, nisem hotla kar koli spregledat. Zdravnica je rekla da je nosečnost v maternici, ploda pa še ni videti, ker bi naj bil premajhen. Sem pa 5 tednov noseča. Upam da se ne bo