|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kje je gin. ambulanta v KR porodnišnici? 23.2.2009 9:56:54
|
|
|
|
benika
|
UZ je še vedno pod porodnišnico. Posvetovalnica je pa v porodnišnici takoj v pritličju desno. Najprej greš tja, oddaš materinsko, sestra te stehta in izmeri pritisk, pove, kdaj se vrneš nazaj. Nato greš v 1. nadstropje na odvzem krvi in oddaš vodo (najprej moraš lulat, šele potem ti odvzamejo kri!).
|
|
|
|
|
RE: Kje je gin. ambulanta v KR porodnišnici? 23.2.2009 12:34:15
|
|
|
|
AnciM
|
Benika, ko sem bila jaz poleti tam, je bilo že spet protokol drugačen. Najprej greš v 1. nadstropje (nič ti ni treba spodaj urejat) dat kri in vodo. Tam te tudi stehtajo in izmerijo pritisk. Potem greš pa nazaj dol v avlo čakat, da te sestra pokliče. Sem pa slišala, da obstaja ginekološka ambulanta tudi v ZD Kranj. Samo ne vem, kateri ginekologi tam delajo.
|
|
|
|
|
RE: Kje je gin. ambulanta v KR porodnišnici? 23.2.2009 12:39:34
|
|
|
|
benika
|
O pismo, no, vsako leto je drugače. Januarja lani je bilo še po mojem opisu Ginekološka je tudi v ZD, res je in to v 1. nadstropju. Kateri G tam delajo pa tudi jaz ne vem.
|
|
|
|
|
RE: Kje je gin. ambulanta v KR porodnišnici? 23.2.2009 14:59:13
|
|
|
|
**NiNa**
|
Ginekološka je tudi v ZD in to v 1. nadstropju. Tam pa imata ambulanti dr Podlipnikova in dr. Vrabičeva.
|
|
|
|
|
RE: Kje je gin. ambulanta v KR porodnišnici? 23.2.2009 15:52:08
|
|
|
|
maayaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnciM Benika, ko sem bila jaz poleti tam, je bilo že spet protokol drugačen. Najprej greš v 1. nadstropje (nič ti ni treba spodaj urejat) dat kri in vodo. Tam te tudi stehtajo in izmerijo pritisk. Potem greš pa nazaj dol v avlo čakat, da te sestra pokliče. Pozdravljene to tudi mene zanima, moja prva nosečnost,... Tudi meni je sestra rekla, da grem najprej v 1 nad. potem pa dol v ambulanto. Posvetovalnico (prvič) imam ob 8 zjutraj, zanima me če imam dost časa, da vse opravim do 8, ali grem dat kri in vodo dan prej. Kam pa grem v 1 nad. ? Materinske knjižice pa tudi še nimam. Kdaj potem dobim rezultate? Če mi lahko pove katera kaj več, saj veste prvič , pa sem rahla nevednica. Hvala, lepo se mejte, papa
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiPoglejte, kako se med porodom premaknejo k...Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nežno okrevanje po poroduNosečnost in porod močno vplivata na telo, zato je okrevanje ključno. Od uhajanja urina do poporodne čišče in nege dojk ...
Zadnje s foruma
Katero ime vam je všeč?Nezy85Patrik (
19%)

Klemen (
22%)

Nik (
30%)

Alex (
13%)

Liam (
17%)
Število vseh glasov: 557Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!