Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

zato se danes držim ob strani. Niti ne vem kje sem ostala z branjem. Bom jutri prebrala.
Pa še mala pika me je prej takooo razpenila, da mi kar v glavi nabija...........
Ta smrkljica nam bo pa še dala vetra, je res skrajno trmasta, samosvoja, zadnje tedne res prava zverinica
Olajšali so me še za 14 eu , rana se je skoraj zacelila, stanje je dobro in sedaj jemo do konca AB , luster ima še 3 dni, potem pa bi mogla stvar biti sanirana
ima zdaj 3 dni dopust in lahko greva jutri zjutraj z veliko piko k frizerju na konkretno striženje. Ona bo ob pol metra las, jaz pa ob dobrih 30 cm.
. A to je prav za dojenčke oz. otroke?
, najprej mi je pomivalni stroj crknil, Manca se je noj stop drla in potem je šel še moj na eno pivo in bo takoj nazaj, pa ga ni blo 3 ure
bom pristavila malo kasneje, ker verjetno še vse spite, edino midva sva tako zgodnja - danes 05.00