Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Po CR sem bila totalno zmešana- ampak ne zarad anastezije, marveč zaradi tega, ker so moje telo prej zelo močno našopali z umetnimi popadki, da sem se kar trgala. Res- ne vem, če bom dovolila, da mi jih še kdaj dajo. kar pa se tiče gibanja po CR, razen prva dva dni, potem ni panike. Sem se normalno gibala, mene ni hudo bolelo, čeprav so se mi šivi vneli.
- če bo tako velik kot prvi, me čaka CR. Sem pa povedala G, da sicer želim roditi naravno, vendar ne s končanim CR. Dve punci, ki sta bili z mano v sobi, sta imeli napovedan CR. In sta bili ko rožici, ne pa ko jst k sem se prej namatrala v porodni sobi.
. Katastrofa!!! Ni za komentirat kako so me zašili, zgrašala se je celo zdravnica v porodnišnici ki me je gledala te dneve po porodu... Glavna sestra mi je ob odpustu rekla da lahko zahteva napotnico za lepotno... No do sedaj tega nisem naredila, ker še nisem zaključila z otroci. A ko bom vedela da ne bom več mela otrok, bom resno razmislila o tem.