Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: Koliko krofov boste pojedle? 24.2.2009 16:04:39
bamoocham
Samo v soboto in nedeljo sem jih jedla- v soboto ene 3, v nedeljo 1. Danes jih za nalašč niem kupila, ampak se mi jih lušta, tk da ne vem, če jih ne bom šla spet pečt.
RE: Koliko krofov boste pojedle? 24.2.2009 18:15:11
Čupka
Nobenega. Ne spomnim se, kdaj sem sploh nazadnje pojedla kakšen krof. So mi nezanimivi in mi niti malo ne dišijo. Sicer pa tudi za velikonoč ne pojem nobenega trdo kuhanega jajca. Pa tudi za ostale praznike ne jem tradicionalnih jedi. Me k sreči ne mikajo. Tako da nimam problema s štetjem
RE: Koliko krofov boste pojedle? 28.2.2009 20:38:49
srki
IZVIRNO SPOROČILO: Čupka
IZVIRNO SPOROČILO: srki
IZVIRNO SPOROČILO: Čupka
Tako da nimam problema s štetjem
Pa s kg verjetno tudi ne
manjše probleme sem imela ja, samo ne zaradi sladkarij, temveč zaradi zdravil in negibanja. Vendar sem nedavno shujšala 8 kil in sem zelo zadovoljna
Jaz se jih trudin ene pet dol skinit, samo brez gibanja dvomim, da bo šlo. Zato pa naj bo že to vreme fajn, da grem z vozičkom turirat, kasneje oz. zvečer itak dol padem.