Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: Mamice iz okolice Rogaške Slatine 17.5.2009 20:24:05
Deja
Živjo punce!!!
Tincy - da te kr pohvalim da si se spomnila in odprla to temo... Jaz sem jo že večkrat hotela... pa je vedno nekaj vmes prišlo...
No da se predstavim... sem mamica skoraj 4 mesece starega fantka z imenom Žiga, Sem pa drugače iz okolice Rogaške, natančneje iz Rogatca. In ker v našem preljubem kraju nimamo pametnih poti za sprehod- se tudi mi2 oz. mi3je če ima mož čas - sprehajamo po Rogaški...
Pa tudi ideja da bi se kdaj dobile se mi ne zdi slaba...
RE: Mamice iz okolice Rogaške Slatine 18.5.2009 20:52:05
tincy23
Ja no končno ene ki je tudi za stvar. Sej jst tudi nisem v centru tako da se tudi morm pripeljat z avtom do tja. Pa če se enkrat tedensko dobimo in malo pošetamo to ne bi bilo nič narobe. No tako da se zmenimo in to je to.