jernejav
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 to sem našla pri temi dvojčkov o naši rmmaji Živijo punčke! Oglašam se vam samo toliko, da vidite, da sem še živa. V porodnišnici ni nič kaj prijetno, še posebej, če ne vidiš konca, ne vidi, kaj te čaka, predvsem kaj čaka tvoje otročke. Tu lepo skrbijo zanju, zdaj morata še sama pokazati dobro voljo. Fran je kar dobro, malo mu pomagajo pri dihanju. Sumili so na okužbo, pa kaže, da je težje dihal le zaradi utrujenosti. Dane je kar revež. najprej so mu na eni strani počila pljučka, na drugi je dobil krvavitev. Še vedo je intubiran (9 dan), ima drenažo, zmanjšali pa so mu kisik in vzeli pomirjevala, da čim več dela sam. Bojijo se, da bo zaradi dolgotrajne drenaže ostala luknjica v pljučih. Bomo v ponedeljek videli, kaj se da narediti zaradi tega. Težko je gledati svoje otročke, nebogljene v inkubatorjih. Vendar iz dneva v dan mislim bolj pozitivno. Vem, da ste z mano in njima. Ravno tako moja družina, prijatelji... Skupaj bomo zmogli. Nič vas nisem brala, tudi porodna zgodba sledi kdaj kasneje. Lahko pa pogledate dve sličici v albumu. Računalnik imam pri sebi samo zdajle, v času obiskov, potem se vrača v varno zavetje mojega ljubega domka. Bodite pridne, pazite na svoje otročke, izogibajte se stresu. Prezgodnji porod je huda stvar. Taškica, v ponedeljek te pričakujem. SMSaj. Uživajte FRAn DANE sem ji pa tudi napisala naj se nam kaj javi k bodo doma Upam da se jima stanje čim prej popravi in da čim prej zdravi in srečni zspustijo bolnišnico... objemčki za mala pikeca