Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, upam da vsaj neha deževat. 
. Če ma pa pajacka, ji pa spodej oblečem bodi brez rokavov.
....meni je bilo čisto mimo ko sva šla na UZ kolkov pri 3 mesecih in j bilo tam enih 8 3mesečnikov s starši - čisto vsi so meli neke srajčke, pa hlače s 1000 žepki in mašnice in grobe jopice pa čeveljčke....se mi zdi, da s tem samo mučiš take male
- itak jih prideš samo slečt in oblečt za pregled??? No, mogoče sem samo jaz čudna...
en kolega klical in se hotu s familijo na hitro povabit, pa si je moj na hitro nekaj zmislil, tako da potem niso prišli. Moja sestra je enkrat hotla na vrat na nos pridt, pa smo imel ravno takrat kosilo, tko da pol ni prišla. In od takrat je navajena, da prejpokliče, če smo doma in če se lahko oglasita. Pa moj fotr je enkrat slučajno šel mimo, pa je poklical. Itak je prišel samo za 5 min Nejko pogledat, tko da mi ni bilo take panike. Ne vem, sem pa jaz tak človek, da kar direktno povem, če mi kaj ni. Sploh tistim, ki so mi blizu.