Lucka1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely Gogabojan, mislim, da si padla v skupino enih res dobrosrčnih žensk. Res se mi zdi, da smo luštne babe. In prav si začutila, da nam lahko poveš. Jaz ti bom stala ob strani in prepričana sem, da druge tudi Ni materialni svet vse, morda pa ima Rokec nekaj kar njegovi sošolci z velikimi hišami nimajo... Ti hodiš ponj ob 14h. A misliš, da bom jaz lahko? Pred Inyo sem delala do 18h, 19h,... Ne vem kako bom, ampak bom poskusila vsaj ob 16.30h, kar pomeni, da bom z njo kake 3,5 ure dnevno Zame je naprimer to dragoceno, da imaš z njim veliko časa... poglej kako je nadarjen, ko se veliko ukvarjaš z njim, matematika in to In prepričana sem, da je še veliko stvari na katere si lahko ponosna, če ne druzga lej kako lepo cyber vrtnariš ... Potegni pozitivo in glavo gor. Samo da smo zdravi. Ekšn! Se podpišem pod tole (čeprav mislim, da je starejši sin bojan) - prav fine ženske smo na temle forumu in če kdaj lahko kateri karkoli pomagam, samo na dan z besedo.... glede časa - tudi jaz ne vem, koliko časa bo ostajalo za po službi...prej sem hodila domov ob 18h, če sem šla še kaj pomigat pa še pozneje....UPAM, da bom potem lahko do 17h doma, včasih mogoče kaj prej...o tem bomo razmišljalil ko bomo do tam prišli, ker mi je kar hudo, če sedaj pomislim. lovely in valla - je pa tudi naš stalno kaj popraskan - pri očeh pa po bradi al po čelu. Mene pa tudi čisto spraska. Ampak jaz mu drugače kot tako nohrov ne znam postrižt Valla se pa spomnim Tilna iz arene - je imel čisto popraskan nosek - on se samo po nosku praska, ne?
|