Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Evo jest sm fertik z delom za dons, zdej pa izležavanje. Joj kolk je čudn k ni moje miške.
A ne bo prišla domov spat?
Ne, bo dons pri babici na počitnicah
Meni se je obakrat mešalo, ko ni doma spal. Ko je prvič spal izven, je spal pri tašči, sem norela od žalosti, drugič je spal pri moji mami, preko hodnika samo, pa se mi je tudi že mešalo. Ma smo čudne. Sploh spat nisem mogla.
Sam smo res . Sej drugač je že parkrat prespala tm, sam sm jo vedno peljala šele tak čas tja, dons je pa že od dvanajstih tam pa mi je res čudn k sm tolk časa brez nje čez dan.
Jaz sem Nejca,ko je bil še dojenček,enkrat pustila pri moji mami,čez noč,da se malo naspim,ker sem bila že čisto fertig od nespanja.Rezultat tega je bilo,da ravno tako nisem spala ,ker mi je kar nekaj manjkalo
Morm pohvalit mojo mami, je Gaji kupila nove kavbojke pa majčko, en mesec nazaj pa trenirko . Mi res prov pride, ker s tole mojo porodniško je en drek. Aja pa včeri sm ji naročila, da mi prinese s službe plenice, robčke, frutke... pa mi prav da ji dam 10 Evrov
Morm pohvalit mojo mami, je Gaji kupila nove kavbojke pa majčko, en mesec nazaj pa trenirko . Mi res prov pride, ker s tole mojo porodniško je en drek. Aja pa včeri sm ji naročila, da mi prinese s službe plenice, robčke, frutke... pa mi prav da ji dam 10 Evrov
Zlata, zlata babi
Daj mi povej kje je kupovala, da grem še jaz tja po tak nakup za 10 €.
Ne, bo dons pri babici na počitnicah
Meni se je obakrat mešalo, ko ni doma spal. Ko je prvič spal izven, je spal pri tašči, sem norela od žalosti, drugič je spal pri moji mami, preko hodnika samo, pa se mi je tudi že mešalo. Ma smo čudne. Sploh spat nisem mogla.
Uf, meni je bilo pa fino, ko je 1x spal pri moji mami - ne rečem, da ni bilo na momente čudno, ampak nisem ga pa tako pogrešala, da bi mi bilo težko
Nia spi že eno uro, jo bom mogla počasi zbudit, drugače bo veselica pozno v noč
Tilen je pa ravnokar zaspal že za nočno .Popoldne ga ati ni mogel uspavati in je bil že čisto fertig.je pa izkoristil priliko,ko je bil sam z atijem in samo da sem šla od doma,se je u.s.r.a.l do sredi hrbta
Good job Za Nejca pa Moja velika pika je ob vnetju ušes tudi dobila Hiconcil, ampak ji ni nič prijelo in je zdaj v ponedeljek dobila Zitrocin. Pa jo še vedno bolijo malo ušesa
Zlata, zlata babi
Daj mi povej kje je kupovala, da grem še jaz tja po tak nakup za 10 €.
Nia spi že eno uro, jo bom mogla počasi zbudit, drugače bo veselica pozno v noč
Tilen je pa ravnokar zaspal že za nočno .Popoldne ga ati ni mogel uspavati in je bil že čisto fertig.je pa izkoristil priliko,ko je bil sam z atijem in samo da sem šla od doma,se je u.s.r.a.l do sredi hrbta
Good job Za Nejca pa Moja velika pika je ob vnetju ušes tudi dobila Hiconcil, ampak ji ni nič prijelo in je zdaj v ponedeljek dobila Zitrocin. Pa jo še vedno bolijo malo ušesa
Za drenje in tečnobo je kriv zobek. Se že vidi tik pod površjem, ker vidim belo, le preklat se mora dlesen. To bo pa verjetno spet trajalo.
moram hitro potrkati na les.....razen prvih dveh zobkov, ki so obema delali težave, so ostali štirje pokukali ven brez kakršnih koli težav, razen enodnevne vročine.
Imam pa eno vprašanje...ali je že bila katera z svojim malčkom pri zobozdraviku? Mo smo naročeni 31.03, pa me zanima kako bo to potekalo. Sploh si ne znam predstavljati, da bi mali dve kar tako odprli usta...oz. odprli jih že bosta....sam kakor hitro bo dr. porinila kaj noter, bosta zagrizle Ful rade namreč grizeta
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Imam pa eno vprašanje...ali je že bila katera z svojim malčkom pri zobozdraviku? Mo smo naročeni 31.03, pa me zanima kako bo to potekalo. Sploh si ne znam predstavljati, da bi mali dve kar tako odprli usta...oz. odprli jih že bosta....sam kakor hitro bo dr. porinila kaj noter, bosta zagrizle Ful rade namreč grizeta
Pri nas imajo prvi uradni obisk pri zobarju šele pri treh letih. Drugače pa se vsak starš pač samo odloči, če želi prej peljat.