Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Evo, takle mamo... vse kaže na to, da bo podganca vendarle mami
Sem šla na krvni test in je danes vrednost 530 na 12.dan po ET, oziroma 17. po O.
Zaenkrat častim tole virtualno. Ob priliki (beri srečanje) pa še v živo.
in prav je da vse na upanju vete, da ga bomo pile (virtualno al pa v živo) pile in se ga napile.... torej, bo veselo!!!!!!
Jah nč, draga moja iz generacije Še pomnite tovariši .... sfurajte do konca kot se šika... in želim ti eno lepo lepo nosečnost z vsemi nosečniškimi znaki, da si jo boš ja čimbolj zapomnla!
In želim ti tudi, da bojo ostal nosečniški spomini tako kot na TOLE,TOLe,TOle in TOLE !
Podganca evo še mene! Da ti še virtu sporočim, kolk sem vesela zate in za tvoje male pikice. Kdor čaka, dočaka, pravijo in evo dočakala si, hkrati pa nisi izgubila svoje dobre volje in pozitivizma. Čestitam, ti naš lump, kar do konca pojdi tako.
JUPIIII, sem vedela, da bo dons srečen dan!
Pa hvala za pir. Dons pa bom enga na vaše zdravje.
podganca moja....vse naj naj naj v nosečnosti naj bo lepa in brez problemov, Kmal boš mami JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evo jst sem pa mal prehitevala pa sem že danes imela UZ. In bosta dva in pri obeh je bilo že zaznati srčni utrip. Sem pa danes 6t1d.
Pismo, miška piška zdej ga bomo pa dvojno zapile!!!!!??????
Juhuuuuu bomo dabl tetke!!!!!!! Jst sem tak veselaaaaaaaaaaaa, res! Edin me mal bega in čudi, da niso trije glede na TOLE debato... no, razen če nisi ubogala .
Po najnovejših informacijah bo pr miški piški nekak TAKOLE!!!!!
IZVIRNO SPOROČILO: miska73
Evo jst sem pa mal prehitevala pa sem že danes imela UZ. In bosta dva in pri obeh je bilo že zaznati srčni utrip. Sem pa danes 6t1d.
Pismo, miška piška zdej ga bomo pa dvojno zapile!!!!!??????
Juhuuuuu bomo dabl tetke!!!!!!! Jst sem tak veselaaaaaaaaaaaa, res! Edin me mal bega in čudi, da niso trije glede na TOLE debato... no, razen če nisi ubogala .
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?