Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Meni je pa in karta in dohtarji do zadjega rekli da bo fantek, pa je bila punčka. Pa vse te babice in mame, ker sem imela tak in tak trebuh, da bo ziher fantek, pa so se za j.....
Tudi meni je kazalo in sva z mojim raztrobila naokrog,češ punca bo, potem pa ji je na pregledu nekaj zraslo in imamo ... Sedaj bo pa ,ampak ni šanse, da bi se na to zanašala!Bi se mi vsi spet smejali....
meni je prav pokazalo. zdaj spet kaže na punčko, ma bomo vidli oktobra.
sicer pa ko sem si zračunala me je skoraj kap. oni ne računajo naša prava leta, nekako drugače. jaz naj bi ob zanositvi mela 29l. pa še pri porodu jih ne bom imela. zanosila sem pri 27l, rodila pa bom pri 28. se ne dam.
ja pa pri prvi je tudi kazalo, da sem zanosila pri 24, pa sem pri 23. rodila sem pri 24.