|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 106 [107] 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 007 - 2.del
12.1.2011 12:46:00   
partizanka1
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

dan!

partizanka iz takega mucas_tega mehkega kot so me to you medvedki na vrečo jih imajo v kiku. vsaj pri nas in to v beli barvi user posted image ful lepe.
kolumbo tvoj jure je ful našemu Tin-u podoben malo mi je sumljivo to user posted image user posted image user posted image user posted image da ni mel dejan kake črne fure v ljubljano user posted image user posted image user posted image user posted image
drugače mam novičko. DIPLOMA oddana in čkaam datum zagovora ki do v prvem tednu fenbruarja user posted image user posted image user posted image user posted image
Partizanka jaz mam modre cotike če rabiteuser posted image user posted image user posted image mam pa enega takega mehkega 62 številko v rjavi barvi mi smo ga imeli oblečenega 3 krat dali pa za njega 32 evrovuser posted image če rabiš ugodno prodam.user posted image glede tega če boš rabla je pa tak odvisno kako bo vreme. ammpak glede na to da je januarja zunaj 13 stopinj bo konec marca ziher 15 in takrat več ne rabiš. če mene vprašaš. v jajčki itak zašvicajo hitro . nevem no.

Gremm kopat mala dva.papa



Ojla!

O hvala za info. Bom šla v Kik v Kranju (sta dva) še danes in bom tam pogledala, če imajo kaj. Drugače bi se ti pa priporočila, če boš imela kakšen izlet v Kik, če ga boš lahko zame kupila. Sej u bitvu našemu user posted image  še nisem nič novega kupila.

Jest sem ga za Evo imela sposojenega in je bil zakon. Samo v vozek sem jo dala v tistem in čez eno dekico, pa sva bili že na terenu.
Sej drugače pa mislim da minusa takrat ne bo, zato tudi ne kupujem takega pajaca ornk, ampak tega iz velurja.....zdej ne vem kolk debelega imaš ti, ampak mi smo tisti "žakelj" imeli ne prav debel in je bil res super. Mah u glavnem, morm pogledat it....

Aja, no če bom rabila modre cotke, se priporočam user posted image , res.
Drugače pa super za diplomo user posted image , res si pridna.


< Sporočilo je popravil partizanka1 -- 12.1.2011 12:47:14 >

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
   RE: Februarčki 007 - 2.del
12.1.2011 12:50:34   
partizanka1
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Mateja zdej vem po kom ma plave okeuser posted image ..po Dejanuuser posted image .......

Z Roksotom ammo spet user posted image user posted image user posted image ...vnet lulček že 3, zaporedoma v 5h tednihuser posted image ....zgleda da bo treba na operacijo....a se kera splomni mislm d je šel od Jasne Alen tudi na operacijo....jo morm prav poklicat.

JASAAAAAA JAVI SEEEEEEuser posted image


Ojla! Joj, poštimajte se, upam, da ne bo treba. Spomnim se, da je imel moj brat isto - skoz nekej vnet - baje (dobr, to je blo skor za časa 2. svetovne user posted image ), ampak pri tako majhnem še niso nič delali, so rekli, da mora malo zrast in potem se je zadeva sama od sebe stabilizirala in mu ni bilo treba it. Sej pravim, to je že dolgo nazaj, ne vem kako zdaj prakticirajo, ampak upam, da se zmaže in ne bo treba it user posted image .

Aja, zdej sem prebrala, da Rok, ne Jure, joj, to pa situacijo okrog obrne - kar sem napisala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2652
   RE: Februarčki 007 - 2.del
27.1.2011 16:58:33   
malecka_mateja
dan!

pa kje ste vse????

partizanka si dobila pajaca? veš sem ugotovila tudi če bi ti hotla posodit oblačilca za vaeega novega člana ti nebo nič prav prišlo ker sta kontra letna časauser posted image user posted image user posted image tako da žal. ker za prvi mesec imam jaz pri tinu bolj poletno ker je bil avgustovski potem pa komaj zimsko tako da sma kontra.

drugače smo ok. vreme je za kozlat in smo doma ker itak skoz nekaj piha ali dežujeuser posted image


_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu partizanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
   RE: Februarčki 007 - 2.del
14.2.2011 8:10:22   
partizanka1
Dobro jutro!

Jest lepo v miru pijem fake kavico in mal čekiram kaj je na spletu novega. Ja, res je, že dober teden sem doma, na dopustu, potem pa porodniška. Sem v redu, u bistvu kar preveč in pol čist pretiravam. Prejšnji teden sem se spravila na najino splanico in sem vse iz omar ven dala, pa vse zbrisala, pa za karitas naštimala ene 3 pakete, pol sem že vsa okna spucala, no zgornji štud bajte me še čaka, ampak glavnna je že, dons morm po tleh pomit, ker so imel obiske zdej skoz in je joj grozno,....u glavnem, bi mogla mal počivat.

RD od tamale smo dal skoz. Nabavl smo pa skiro, kolo in čelado za na kolo. To smo zbral skupaj denar in ji kupil oboji stari starši in midva. Je pa tko, kolo smo nabavl rabljen, ker sva ugotovila, da rabimo trenutno 16 ', ampak bo verjetno samo za letos, ker ji za 20' čist mal fali do tla. Nov 16' je okrog 200 €, če ne kupiš ene plastike, tko da no way za eno leto tak denar dajat (pa tud če bi novga nabavla, pol bi nekej nevtralnega zbrala, da bi blo še za ta drugega user posted image , ki pa še ne vemo, al ma lulija al ne user posted image .. Je pa od 31.10. do danes zrasla 3 cm in je velika 110 cm, tko da bo to čist držalo. No in midva najdevana na bolhi enga ful hudga, roza lila barve, super ohranjenega za 50 €...in ga gre moj iskat in ga pelje k mojim, da ga tamala ne bi zvohala in pol sem ga šla jest mal spucat in sem ugotovila, da ga je tip prodajal za 16', v resnici je pa 20' user posted image , tko da mormo še enga kupit zdej. Se pa s skirojem zelo rada vozi, tko da me ne skrbi, ko bo treba z vozičkom kakšno daljšo turo narest, jo bomo vsaj lahko naštimal.
Kaj pa ve kaj pripravljate za vaše za RD? Aja, da se še pohvalim, sem naredila torto, hello kitty in je blo to itak the best darilo...joj te punce.

V sredo imam pregled pri moji G (do zdej sem pridelala 10 kg, mam pa še 1,5 meseca do konca), jutri bom šla pa pomojem na Jesenice na predavanje o epiduralni, pa da jim povem, da so mi v prvo čist nekam drugam tiščal tisto cevko in jih vprašam, če zdej isto mislijo narest al bojo dal tja, kamor paše user posted image ...če ne se odločim za natur porod in basta.

Za našega user posted image  imam oblačilca že pripravljena, oprana, zlikana in čakajo v vakum vreči. Nabavl smo tud že jogi za v posteljico in pa novo previjalno podlogo, to je pa vse, kar nimamo več od tamale. Lupinico mi bo posodil brat, ker smo mi v prvo imel sposojeno in jo zdej ne bomo kupovali, pa nabavla sem seveda ene 3 kompletke, pa ene dvoje nogavičke pa ene dve kapice (ker tud ene nismo imel, vse sposojeno prej user posted image ), morm pa še sestavt posteljico, pa previjalno...no to bo moj delal, sej sem za vse ostalo jest poskrbela. Pa voziček je treba mal v red spravt, pa mal namazat, da ne bo vse škripal ko bomo na terenu...uf dela še dost user posted image .

Nč, zdej morm pa počas nehat, pa upam, da mi ne bo vse tole zdej vn vrgl, ker sem se kr natipkala.
Uživajte, cao

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2654
   RE: Februarčki 007 - 2.del
14.2.2011 19:19:51   
malecka_mateja
partizanka user posted image vgnezditveni sindrom. in joj samo dober mesec samo še. kako mine.

punce jaz pa sem danes diplomiralaaaaa. kako sem vesela. res
zdaj pa letim mam Tina bolanega. papa


_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu partizanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
   [Brisano sporočilo]
16.2.2011 20:12:16   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2656
   RE: Februarčki 007 - 2.del
17.2.2011 8:31:10   
partizanka1
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja

punce jaz pa sem danes diplomiralaaaaa.


user posted image user posted image user posted image  malecka_mateja, iskrene čestitke, res si pridna.

user posted image  za Tin-a.

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2657
   RE: Februarčki 007 - 2.del
17.2.2011 8:34:49   
partizanka1
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

čer

mi mamo že 10 dni totaln kranknhaususer posted image ..vsi deci bolani jst pa zs 8 vogalov pr bajtuser posted image , tko d smo mogl tut krst prestavt na 27.februarja. Učer smo mel strogo samo torto za nas 5, pol jo je pa svak pršu iskat, pa so jo doma jedluser posted image .

Darilo letos ni blo nč konkretno- smetar od Bruderja, k smo že za decembrske može čist pretiraval, sploh jst z lego duplouser posted image ......bicikl je še od lani, ampak mu sploh ni všeč, in že 2 leti non stop unga poganjlaca gon, da smo mogl že obe zračnice, oba plašča in celo eno feltno zamenatuser posted image , bi blo cenej če bi novga kupil.

no tko na brzino

partizanka uživaj v gnezdenjuuser posted image


user posted image  tud za tvoje Kolumbo, naj se hitro porihtajo.

Mi pa čakamo norice...vsi v vrtcu so jih že imel zadnje časa, a naša še ne user posted image . Sej ne da hočem, da jih ima, ampak bi jih rajš zdej, kot pa aprila.

Včeraj sem imela UZ in je naše dete bolj pišek. Zdej pri 33 5/7 ima 2,1 kg, tko da če rodim na rok, mogoče pridemo do 3kg, ampak jest mislim, da bo pod 3 kg. No nč narobe, samo da bo dete zdravo.

cao

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2658
   [Brisano sporočilo]
27.2.2011 21:08:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu partizanka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2659
   RE: Februarčki 007 - 2.del
1.3.2011 8:54:47   
partizanka1
Živjo!

Kolumbo super, da ste zdravi. Joj kakšen frajer je že Jure, noro kako gre hitro čas.

Mi smo pa prejšnji teden prebolevali norice. Ves vrtec jih je že imel in jasno, jih je tud naša tamala staknila. Mal je blo panike zame, ker nismo bili prepričani, da sem jih prebolela, zato sem mogla it na infekcijsko, da so preverili, če imam protitelesa. HB jih imam in zato ni panike. Če bi pa staknila norice in v tem času rodila, je pa lahko čista štala.

Za user posted image  mam vse pripravljeno, samo še torbo za v P si morm pripravit en dan in sem ready to go. Tokrat sem pripravila zadeve malo prej, ker ne bi rada, da bi pol mogu moj še oblačilca prat ipd., ker bi že tko imel preveč enga dela sam s sabo in tamalo user posted image .

Uživajte!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2660
   [Brisano sporočilo]
22.3.2011 20:53:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu partizanka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2661
   RE: Februarčki 007 - 2.del
23.3.2011 14:02:26   
partizanka1
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

PARTIZANKA KDAJ MAŠ PDP?????


1.4. user posted image

Dons sem imela CTG in je bla ravna črta, tko da nič ne kaže, da bi se kej dogajalo. Je pa res, da me ni nč spodej pogledala, niti UZ ni naredila...jest res takoj ko rodim, menjam G. Zdej mam naslednji pregled v torek. user posted image  je bi tud miren na CTG, samo proti koncu se je zgleda mal zbudu in je rekla, lepo vas prosim čutit ga morate, drugače takoj v P. Jah user posted image  se je umiril in zvečer je mal bolj aktiven, ko sem jest že 1 uro na kavču, čez dan je pa bolj zatišje, ampak je blo pr tamali isto se spomnim. Bomo vidl. Drugače sem pa ful aktivna, in kr ne morem verjet, da imam drug teden PDP. Sploh nimam filinga, da je to že to. Včerej sva šli z mojo mami na en daljši sprehod in ona meni pravi, dej greva bolj počas, jest te komej lovim user posted image ...jah kva pa vem, res nimam občutka, da bom glih kar rodila.

Kako ste ostale?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2662
   RE: Februarčki 007 - 2.del
23.3.2011 16:10:45   
malecka_mateja
joj partizanka drug teden user posted image user posted image user posted image user posted image upam da javiš kateri sms da bomo vedele :)) sej veš da kako zapojemo....

moj Tin je spet bubanuser posted image user posted image user posted image user posted image komaj čakam drug mesec gremo za 5 dni v čatež kajme kolumbo????zakon booo druženj otrok in starih user posted image user posted image user posted image user posted image

drugače pa smo ok. okna pridejo montirat čez dva tedna jupiiii.
zdaj pa grem mali joka.

partizanka hitro in čimlažjo pot v rim ti želim.


_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu partizanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2663
   RE: Februarčki 007 - 2.del
31.3.2011 22:48:55   
malecka_mateja
partizanka čestitke za user posted image user posted image user posted image Urhu pa veliko zdraja tebi pa prespanih noči.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa na tako lep datum si rodilauser posted image user posted image user posted image prav na moj  roj.danuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

torej babnice bomo kako za Urha zapele???

čebelice čebelice, vse moje ste prijateljice,pozabil vas nikdar ne bom......



_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
   [Brisano sporočilo]
4.4.2011 13:46:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2665
   RE: Februarčki 007 - 2.del
4.4.2011 17:34:35   
malecka_mateja
hahah kolumbo lahk še k meni prideš user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
   [Brisano sporočilo]
11.4.2011 12:20:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu malecka_mateja)
  Neposredna povezava do sporočila: 2667
   RE: Februarčki 007 - 2.del
12.4.2011 10:36:48   
pikecpokec
Punce, samo da vam sporočim: 7. marca sem rodila sinčka Primoža!

Partizanka, tudi tebi čestitke!!! user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
   RE: Februarčki 007 - 2.del
14.4.2011 9:36:35   
DanijelaNeli
Punce moje...tolikokrat sem se spomnila na Vas... Pa spet kej napisala,pa nedokončala,pol tisti Error,in posledično sem bolj malo na RR,odkar imamo tisto skupino na Facebook-u.




Najprej naj čestitam za dva fanta... Pikecpokec in Partizanka...user posted image




Kako ste ostale....Kolumbo in 3je mušketirji?
Mateja...Tin in Tjašika?
 
 

_____________________________

Moj smisel življenja...
Neli 16.02.2007-3.580g 52cm
Noemi 22.07.2010-3.000g 49cm

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2669
   RE: Februarčki 007 - 2.del
20.4.2011 6:38:17   
malecka_mateja
pikecpokec iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo saj bo šlo hitr dol, držim pesti. sej veš da smo s tabo in te podpiramo. user posted image

prtizanka upam da se veselo cartate in da se oglasiš kaj user posted image

danineli tebe bomo pa našeškaliuser posted image user posted image user posted image user posted image mal heca, lepo da si se oglasila kako sta tvoji punci? kdaj greš v službo?..

Mi smo ok. Tin je sicer imel spet bronhitis amapk sej bo boljše. jaz pa sem trenutno zelo malo doma, saj sem dobila novo službo. danes imamo otvoritev nove specializirane trgovine Tosama v mariboru in sem celedneve bila v domžalah sedaj pa končno štartamo v Mariboru. Možek pa uživa na porodniškem dopustu user posted image Tolk grem ker danes bo dol dan.papa


_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu partizanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
   RE: Februarčki 007 - 2.del
30.4.2011 12:42:05   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: malecka_mateja


danineli tebe bomo pa našeškaliuser posted image user posted image user posted image user posted image mal heca, lepo da si se oglasila kako sta tvoji punci? kdaj greš v službo?..



Ja,kr dejte me user posted image user posted image  Res sem malo zahinavila z RR-om. No,tu pa tam pogledam kak članek,forum,... Smo na Facebooku več al manj....
 
Služba?! Glej,lahko bi šla že junija.A takrat ni nobene možnosti za vrtec.Tako,da bomo doma so septembra.Seveda,ČE dobimo vrtec. Ni blo še te seje vpisa v vrtec,tako,da moremo čakat poletje za odgovor.
Zdaj so še uvedli komisijsko sprejemanje otrok v vrtec.Tako,da bodo vse gledali in zbirali točke.Več točk kot imaš prej bo otrok sprejet.
 
A ti kar v službo,Mateja?! Poznam en primer,enako kot pri tebi,ko je šla mamica predčasno delat in je bil tati na porodniški.Seveda,če so boljši €vrčki je pametno. Kako pa to,da nisi več pri tisti zdravnici zaposlena?Pri Tosami si zdaj?
 


_____________________________

Moj smisel življenja...
Neli 16.02.2007-3.580g 52cm
Noemi 22.07.2010-3.000g 49cm

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
   RE: Februarčki 007 - 2.del
9.5.2011 12:58:13   
partizanka1
Zdravo!

Najprej vsem hvala za čestitke.

Kaj naj napišem, smo u redu in nismo. Trenutno se ubadamo s takimi krči, da sem jest že čist hin, tamal pa tud. Krči so čez cel dan, pa tudi ponoči.

Porod je bil OK. Doma mi je ponoči voda odtekla in ko sem prišla v P, so se začeli popadki in je 2,5 urce vse skup trajalo, nič šivana, nič raztrgana, tko da tud nobenega protibolečinskega sredstva med in po porodu nisem potrebovala.
Drugače je čist fejst fantuser posted image , samo tile krči so pa ubijalski. Sej jih je imea tamala tud, samo ponoč pa nikol. Nabavla sem mu kapljice proti krčem, sej ene 20 min do pol ure držijo, potem pa spet akcija. Zdej grem na dieto brez mleka in mlečnih izdelkov, ker je tamala imela alergijo, pa bomo vidl, če bo kej boljš. Sej ene 3 tedne nazaj sem bla že, pa ni blo nič boljš, tko da zdej pa probam ponovno. 1. posvetovalnico sva že dala skoz in je se je tamal zredil v 4 tednih za 1,2 kg, tko da čist pridno papca. Ga polno dojim in prejšnji teden so se mu naredile pikice po ustih - sor in ga je majster prenesu na moje zizike in jao meni, so ble čist razpokane in krvave in boleče...no potem sem mazala njega in mene z daktarinom, pa nastavke za dojit sem si nabavla, tko da se je zdej stanje izboljšalo in lahko normalno dojim - no še vedno uporabljam nastavke, ampak vsaj boli me ne več.

Ima tudi 1000 mozoljčkov po glavi in zdej so se mu začeli širiti po vratu in na zg. del prsnega koša, tko da ga jutri peljem k P, da pove, ali gre za čiščenje kože, ali še za kaj drugega. Nadvse upam, da gre za čiščenje kože.

Kolumbo srečno pri hujšanju. Upam, da se ti želje in cilji čimprej uresničijo. Jest imam še 1,5 kg za shujšat. Drugače sem bila pa takoj brez trebuha, ko sem šla iz P sem bila že ravna tam spredaj, tko da je še sestra rekla, da kej tacga pa še ni vidla. G me je pregledal samo naslednji dan po porodu, pol me pa sploh ni več gledou in je samo reku, da sem bila že prejšnji dan OK, tko da me ne rabi gledat. Me je pa ful bolelo, ko se je krčila posteljica, tko da sem že mislila, da bom rabila Lekadol, ampak sem zdržala.

Pozdravček tudi tebi malecka_mateja in user posted image  za službo in pa to, da si tvojega poslala na porodniško user posted image .

user posted image  tudi Pikecpokcu za Primoža.

Pa seveda pozdravček tudi ostalim puncam...

Se še kej ogasim!

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
   RE: Februarčki 007 - 2.del
26.5.2011 9:24:46   
malecka_mateja
zdravo!

Nam na polno dogaja in sploh ni več časa.

Najprej vprašanje a bi se družinsko srečali v teh poletnih mesecih da se po dolgem, času vidimo???

Mi smo ok. jaz v službi moj je tudi konec z porodniško gre drug teden delat, Tin-a pa bomo do 1.septembra pokombinirali z dedki in babicami. Hiška napreduje sej imamo okna ter delamo elektriko ter vodo...

Danineli ker tam sem bila samo 4 ure tu pa zdaj polni delovni čas, in ja sem pri tosami zdaj v mariboru so trgovino z medicinskimi pripomočki odprli. a ti greš nazaj kjer si bila?

Partizanka lepo da rastete, da ste ok? Kako ga pa je tamala sprejela? Upam, da krčki hiter minejo in da nebo alergijuser posted image

Lep dan.


_____________________________

Otrok najbolj potrebuje tvojo ljubezen takrat, ko si jo najmanj zasluzi!!!
Tjaša je dobila brateca po imenu Tin

(odgovor članu partizanka1)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
   RE: Februarčki 007 - 2.del
13.6.2011 23:37:15   
DanijelaNeli
Pozdravljene...
Ja,super Mateja...sem vesela zate...user posted image
Jst se načeloma ne vračam k staremu delodajalcu...Bomo videli kako bo... Do septembra sem zihr doma...pol pa bomo videli...
Delat,delat,...komaj čakam po eni strani....Ker sem že too much doma.Se mi že meša.Ne bom jaz doma samo gospodinjila in gledala v luft...nisem tak tip...ne zdržim...

Pri nas je drugače vse po starem...Noemi je še vedno malo bolj zahtevna,a pridna proti temu,da bi lahko bila še hujša. Še vsak mi reče,da kako pridna je ter oh in sploh,...pol pa me samo pogledajo debelo,ko rečem,da ni pridna.
Jaz še vedno primerjam z Neli,...tako pridna kot ona zihr ni.
Zato,pa je zdaj Nelica toliko bolj lumpasta zdaj...to obdobje 4-5 je ojojoj... Kako so vaši februarčki v tem obdobju?

Nič,jaz vas lepo pozdravljam drage moje...user posted image user posted image



< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 13.6.2011 23:38:25 >


_____________________________

Moj smisel življenja...
Neli 16.02.2007-3.580g 52cm
Noemi 22.07.2010-3.000g 49cm

(odgovor članu malecka_mateja)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
   RE: Februarčki 007 - 2.del
22.6.2011 20:42:28   
TandJ
Če mogoče katero zanima poslikava otrošklh sobic ali drugih prostorov stanovanja: http://www.gugu.si/component/adsmanager/?page=show_ad&adid=7956&catid=316

LP

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 106 [107] 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 106 [107] 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Otroci, ki se zbujajo zgodaj zjutraj so ...
Se vaš malček zjutraj prebuja skupaj s petelini, ne glede na to ali je delovni dan ali vikend? Imamo dobro novico za vas...
BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?