|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   novemberke
4.5.2005 13:20:32   
Teni_
Da nas spet malo prestavim na začetek.

Kako ste kaj? Julijana, si že nazaj iz NS? Jaz komaj čakam, da bo ura pol pet, da vidim :duda:.

LP,
Mojca:nosecka:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   novemberke
4.5.2005 13:37:47   
Še ena T
Živjo!

Sem nas že malo iskala.

Punce, kdaj se boste začele mazati proti strijam, vse prijateljice me opozarjajo na to, jaz pa kar odlašam, ker takoj dobim kakšne izpuščaje od krem in žavb. Še posebej ne prenašam izrazito mastnih stvari, tako da tudi naravna olja odpadejo.

A se vam že kaj poznajo trebuščki? No, jaz sem bolj pozna novemberka, pa se mi zdi, da ni še nič, razen da sem ves čas napeta... Aja, pa nedrčke sem morala zamenjat.

Jaz imam NS naslednji teden in tudi že komaj čakam. Malo pa me je tudi strah. To da bom videla :duda: je sicer čudovito, ampak te pregledi so zato, da ugotovijo, če je vse v redu... In če ni? Kaj potem narediti? Vem, da sem smešna, ampak jaz bi se zdravnikov najraje kar ognila v velikem loku, če bi se dalo in če bi si upala. Tako pa bom raje pridna in redno hodila.

Se katera še ukvarja s kakšno telovadbo kot pred nosečnostjo? Mene že služba kar precej izmozga, zato sva se z mojim odpovedala dolgo pričakovanemu tečaju salse:zmeden:

Lepo se imejte, vsem lep popoldan,

Še ena Teja

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   novemberke
4.5.2005 13:42:55   
Teni_
Joj, meni se ne vidi nič kaj, ker sem že drugače okrogla, pa se ne ve ali je od nosečnosti ali ne.

Nisi nič smešna. Vsako od nas skrbi ali je vse vredu. Jaz sem že čisto nestrpna.

Jaz bi samo spala. Danes sem se zjutraj komaj zbudila, pa se me Teja ni hotela usmilit, pa še malo dremat.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   novemberke
4.5.2005 13:47:14   
tincci
Jaz imam PDP 2. 11. in se mi že vidi trebušček. Že 14 dni nosim ene hude hlače iz Kepice in me sploh ne moti. Jutri imam 2. pregled, komaj čakam, po mojih izračunih bi moral biti že okrog 8.5 cm velik :bravo:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   novemberke
4.5.2005 14:26:10   
Andy13
Pozdravljene punce!

Zunaj je tak lep, sončen dan, da je prav greh sedeti v službi za računalnikom. Bi kar odpeketala;) na zrak.

Moje počutje je v redu. Sicer sem se danes komajda dvignila iz postelje, bi kar še pospala, pa me je klicala služba.

Moj trebušček je viden le zvečer, čez dan še ni, je pa to, da sem pozna novemberka in bogve če ne bom celo decemeberka kar normalno. Mislim pa, da sem malo napihnjena in da imam že eno kilo več. Bom kar morala paziti, ker imam že tako in tako višek. :ups:

Lepo se imejte, Andy

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   novemberke
4.5.2005 15:56:02   
Julijana
Ojla vsem :nosecka:!

Danes sem pa res srečna, NS je za mano, nosna kost vidna nuhalna svetlina 1,5 kar je zelo dobro, tveganje se začne nad 3. Tako da na AC ne grem (včeraj prebrala zelo žalostno zgodbo). Najin pajacek je tako mahal in krilil da mu je G komaj izmeril NS, na slikici se ga ful lepo vidi. Sedaj sem vesela da je vse OK tudi kri in vse ostalo, celo pritisk je večji kot še nikoli (vedno sem imela zelo nizkega 100/60) sedaj pa kar 130/70.

Juhu:bravo:9nebesa:sloncek::kuza:
LP:nosecka:J

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   novemberke
4.5.2005 16:52:30   
NinaŠ
Najprej kopiram kar sem napisala včeraj zvečer eno debato nižje ( :ups: se mi ne da še enkrat pisat)

Evo, mi smo tud prišli z dopusta , smo bili v toplicah, morje "šparamo" za poleti.
Ja kilce so začele kar rast, jutri imam pregled, da me zvagajo in bodo verjetno zavijali z očmi, saj sem po končanih slabostih začela zelooo pridno jest . Trebušček je tud začel pospešeno rast, vendar se trenutno še ne poslužujem nosečniških oblačil, le elastične hlače sem si nabavila - najbolj me pa jezi to, da so mi moje "normalne" hlače že ful preozke, tiste, ki pa sem jih nosila v prejšnji nosečnosti pa še ful preširoke (10 kg več kot sedaj) in moram spet kupovati nove stvari - pa tako vestno sem vse shranila....
Na NS sem bila 26.4. in je vse OK ... ... NS 1,2; tveganje 1:14341



...Ja, na pregledu sem bila, zredila sem se v 14 dneh 2 kg, tako da sem zdaj spet na "svoji" teži - bojim pa se, da sedaj teh kilogramčkov ne bom mogla več ustavit. :((

LP

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   novemberke
4.5.2005 16:56:26   
wawa
Oho lep pozdrav vsem novemberkam!

Julijana jaz sem imela NS včeraj, res je bilo super in tudi pri meni vse ok.......pa migal je tudi kot malo zmešan...:)-:)-:)-:)-bo po mamici:)-:)-:)-:)-
Mamo štiri slikice, dve sta res fajn, se fajn vidi!

Glede strij.....ja no jaz imam kremo doma, namazala pa sem se ene dva krat v 10 dneh, pozabim, pa ne da se mi, čeprav so mi vsi res toplo svetovali naj se mažem.....pa saj se bom no.....ko se mi bo dalo:)-:)-:)-:)-:)-

Drugače uživam na celi črti, bila sem na morju in še bom šla, v ponedeljek pa letim v Celovec po kakšne hlače....

A ja še to ........moja bebica leži zelo spredaj in zgoraj, tako da mi velik trebuh zagotovo ne uide :)-:)-:)-:)- se je G smejal in rekel no zdaj boš pa vidla kaj je vleik trebuh:(

LP

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   novemberke
4.5.2005 19:41:01   
Teni_
Evo, tudi jaz sem nazaj iz NS. Vse je vredu. Pikica je velika 6,5 cm, kar ustreza nosečnosti 12t6d. NS je 1,7(v prvi nosečnosti je bila 1,9). Nosna kost tudi lepo vidna. Dobila sem slikico in vse skupaj imam posneto tudi na kaseti. Teja je bila zraven, pa so se ji kar fajn nasmejali. Naš novi :duda: je zgleda len po sestrici in je spal(tako kot ona na vseh pregledih in CTG-jih).

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   novemberke
4.5.2005 22:27:05   
nogometas
Bejbe, jutri mam pregled pri mojem G in bom verjetno že zvedela, kako in kaj... ali je vse ok, ali ni z mojo malo :duda:, ki mi ne da spati...

Če pa ne, pa 13.5., ko imam še 1x NS pri Pušenjaku, pa še meritev MV (kdo pravi, da nisem aktivna nosečka, samo po pregledih skačem skoz!!!)

Drgač so se pa male :hudicek: ustavile, tudi izcedka nimam več in se sploh bolje počutim, prišel pa je G. APETIT. Nisem ga nič kaj vesela, ker sem ugotovila, da sem pridelala kakšne 3-4 kg v dveh mesecih. Da ne govorim o joškicah, iz prej 75B smo zrasli na 85B. Trebušček pa zaenkrat zahteva elastične zadevce, nosečniško še vse preveliko....

Vidim, da ste vse OK, kar me ZELOOOO veseli :bravo::bravo::bravo::bravo:, kar tako naprej in se beremo!!!


(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   novemberke
5.5.2005 8:02:58   
wawa
nogometas držim pesti na rokah in nogah, da bo vse vredu in super..........:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   novemberke
5.5.2005 10:34:36   
mauri
Hojla!

Tudi jaz se oglašam po dolgem času. Zadnje čase me dajejo hude slabosti in utrujenost, tako da nisem imela nobene volje pred računalnikom sedet, čeprav sem vas redno brala. Sploh pa še vedno ne vem ali bomo zibali konec novembra ali začetek decembra. Noseča naj bi bila 10 tednov, čez 14 dni imam NS - že komaj čakam. Hlače mi niso prav nobene več, sem si pa zadnjič v Kepici kupila ene ful dobre nosečniške, take bolj za začetek.

Me veseli da ste drugače vse o.k. in da ste že opravile NS in da vaši :duda: lepo poskakujejo!

Nogometaš, držim pesti za danes, nujno javi ko prideš iz pregleda!!!

Lep pozdrav vsem, čeprav mal deževen!!!
Mauri

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   novemberke
5.5.2005 14:00:46   
Andy13
Nogometaš, a ko boš šla na pregled za NS k dr. Pušenjaku boš vzela s sabo tui video kaseto?
Jaz komaj čakam, da ga bom imela na videu in ga vrtela in gledala, občudovala. :love::duda::love:

Mauri jaz sem noseča 10t in 1 dan in moj PDP je 30.11., ciklus pa sem imela dokaj reden na 28 dni. Bomo videli kaj bo, ko pridem iz NS.

Lp, Andy

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   novemberke
5.5.2005 15:21:45   
Aja32
Živjo punce,

kako smo kaj?
Jaz sem vam pozabila omeniti, da sem v službi sporočila mojemu šefu in ostalim novico, da pričakujem naraščaj. Zdaj pa ne vem - takega veselja nisem od nikogar pričakovala - mogoče se veselijo, ker me en čas ne bodo videli?:zmeden::zmeden::zmeden: Joke. Resnično so bili vsi izredno veseli in presenečeni, ker sem pač zadevo držala zase in nihče izmed njih ni niti posumil. :sloncek::sloncek::sloncek:

Drugače sem kar v redu - prehlad "za boga" ne mine in se mi vleče že od samega začetka. Pa še ena stvar - zabuhlost me daje. Sicer hodim redno na WC, vendar izgleda, da bom vso nosečnost več ali manj zabuhla. :((:((Slabosti so samo še občasne, drugače pa čisto normalno funkcioniram. :bravo:

Pa počasi se bom odpravila na aerobiko.

Toliko na kratko, pa se še kaj mailamo...
A:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   novemberke
5.5.2005 17:11:00   
nogometas
EJ ŽENSKE, PR MEN VSE OK, :duda: VESELO POSKAKUJE, O KAKŠNI NEPRAVILNOSTI NE DUHA NE SLUHA (vsaj tako je reklel moj G, ki je bil btw. zelo slabe volje, ker sem šla k Pušenjaku na NS, videti je, da se ne marajo med seboj in prekleto tekmujejo, kdo bo več zaslužil), tako da zdaj vsa vesela čakam morfologijo čez dva meseca...
K Pušenjaku bom pa tudi še šla, ker mi to pripada, kasete pa ne bom nesla, samo mojga:love: bom s sabo zvlekla, da bo videl, da sem zares :nosecka: , pa da mu bo bolj jasno, zakaj sem tečna in včasih :(( brez razloga ;).
Tudi bolniško za naprej bom, kot je videti, dobila brez problema, tako da sem zdaj malo manj obremenjena in že razmišljam o tem, da bi šla :sloncek::sloncek: in :kuza:, ker se mi sami doma ne da...
Kam boste pa ve šle telovadit????

Bodite fajn in :sloncek: in :metulj: in :kuza:, saj se bliža poletje!!!!

Se še kaj oglasim, LP
jst

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   novemberke
5.5.2005 17:45:44   
Teni_
Super, da je vse ok. Jaz pa zdaj veselo čakam naslednji teden, ko imam 2. pregled.

LP,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   novemberke
6.5.2005 22:59:45   
nogometas
Evo, še moj buši. V večernem, bolj napetem stanju;)

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj tudi najbolj zdrave nosečnice slabo ...
99 odstotkov nosečnic se pritožuje nad kakovostjo spanja. Preverite, kateri so trije glavni razlogi, zakaj nosečnice pog...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?