Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
, pa se moram povsod strinjat. 
. Men je Croma pr 16000 km spuščala take zvoke k bi se ptički ženil. Avto je bil tam vsaj desetkrat, pa so špricali z WDjem, pa gor pa dol, pa je blo za dva dni dobro, pol pa spet. Men so šli pa lasje pokonc. Takega cvilenja nisem toleriral niti pri Yugotu v poznem 12 letu starosti, kaj šele pri novem sodobnem avtu. Da ne govorim o tem, da so se sodelavci (po večini VW in Renault freaki) valjali od smeha zjutraj ko sem se pripeljal na šiht. Bilo je še nekaj težav, ker jim je avto stal na parkplacu eno leto, ampak ostale so korektno odpravili, tole cvilenje pa...
. No jaz sem šla na servis, kjer mi je model povedal, da gre po slikah sodeč za zračno rjo in da bo verjetno potrebno samo poliranje. Sem rekla, da zahtevam pisno, kdaj vse sem bila tam, in kaj se je takrat dogajalo - od slikanja dalje.