Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
sej to je res, pr ns je zjutrej sam črna kronika, al pa kkšni bedni glasovi, saj kar v loki lovi. Npr. radio ena, kr živčna ratam, k ga zjutrej slišm. aja brb. grem narest trening na orbija.
mene kremšnita v hladilniku čaka in me vztrajno že kake pol ure kliče, vendar se ne dam... sem hitro šibala zobe prat, da me ne premami njeno prepevanje
mene kremšnita v hladilniku čaka in me vztrajno že kake pol ure kliče, vendar se ne dam... sem hitro šibala zobe prat, da me ne premami njeno prepevanje
Eh, vidim, da bo treba še pol sladoled v hladilnik...si mi lušte s sladkim naredila...
uh, koliko je že ura...grem, ker tamali časopise raznaša za šesto, pa smo že vsi u luftu takrat. Upam, da mi jutri malo potegne, ker odkar je bolan ima neke take jutranje variante!
evo me, sm že nrdila trening, zdj bi rabla še trebušnjake narest, pa ne vem če se mi da.... glede hranjenja mam pa jst full smolo, ker mi gre vse v trebuh, noge mam čist lepe, pa čvrste, na trebuhu mam pa obročke... pa ne gre dol sploh.
ja mič, sej me ne poznaš mam obročke prznam, me je še frendica zadnč zafrkavala če loh slika mojga six paca. smotka!!! nočko mič, sej jst tut grem počas, morm jutr ob 6ih vstat, ker gremo na vogel, mal posmučkat