Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Bla sem med vikendom, ker spet nisem dobila M.
šla k svoji osebni G. Ona mi je dala 2 napotnici - za neplodnostno (nič ni pisalo gor, katero) in pa hsg v KC. Za neplodnostno mi je sicer priporočila Leonišče in dr. Drobniča (kar ji bom vedno hvaležna, saj takrat še nisem imela pojma, kdo je kdo in kakšen je). Isti dan sem se šla naročit na pregled v Leonišče in hsg v KC. Za Drobniča sem dobila termin čez slabe 3 mesece, na hsg pa že naslednji mesec. In tako se je začelo. Če se ne motim je tel št, ki ti jo je dal tvoj G direkt za IVF (me bodo punce popravile, če se motim). Po mojem bi se ti morala najprej 'zapisati' oz prijaviti k enemu od dr za neplodnost, potem ti pa on/a vodi vse postopke. In ja, tvoj osebni G te naj bi naslednjič videl, ko boš srečka
. Vsaj pri meni je blo tako (no, vmes sem šla še enkrat na odvzem brisa, kar si pa ti že naredila). Od dr. v Leonišču ti jaz vsekakor priporočam ali Drobniča (ki je tud androlog - tko, da bosta oba bila samo pri njem) ali pa Voglarja.
, tako, da brez skrbi. Velik ti pa ne morem pomagat, ker še nisem tako daleč. Jaz sem šla kar sama k dr. Pogačniku v Trbovlje, ki je tudi kirurg.... sva kar veliko rešila, tako da z neplodnostno še kar čakam in imam močno voljo, da mi sploh ne bo treba iti
.
: Naja, Neja, Zarja, Zala, Eva, Zoja, Nina, Maja, ..
...sicer en listek s predlogi v najini spalnici visi, vendar ne vem, če bo kaj iz njega. Sama sem do