|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: december 09
27.10.2009 8:08:59   
ShopGirl
Punce, čist tko za info: Tintara in Ninča sta imeli na isti dan PDP - 15.12.! Zdej sta pa še skoraj istočasno rodili in že crkljata svoji štručki - pa še obe imata fantka! user posted image

No jst mam PDP 10.12., po nuhalni sicer 8.12. (jst navijam za 8.!) user posted image  

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
27.10.2009 8:15:17   
taraji
Ja tele naše decemberke so pa res neučakane in na polno prehitevajo po leviuser posted image user posted image user posted image - upam, da se ne bo tako nadaljevalo

Tintara - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - iskrene čestitke in da bi bilo z Vanetom še naprej vse v najlepšem redu, da bi pridno rasel in da se kmalu začnete cartati

La vita e bella

(odgovor članu vijolca)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
27.10.2009 8:16:39   
Zibka
Ja noro!
ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
27.10.2009 8:17:59   
taraji
A o Ninči ima kdo kake nove informacije? Shopgirl? Upam, da je tudi z njenim Matevžem vse v najlepšem redu in da lepo napreduje.

La vita e bella

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
27.10.2009 8:20:41   
zalbi
tintara - user posted image user posted image  iskrene čestitke - waw, sploh ne morem verjet da se je že začelo... hudo...

shopgirl - ej grozn je k v bistvu nimaš namena nič kupit, pa kr neki rabiš - pa pol kr neki zapraviš - groza... ampak kaj hočeš če se pa rabi, a ne!

Zdej pa bom res začela cunjice pripravljat, mene je zadnjič na pregledu G tut malo šokirala, je rekla da je user posted image  večji, da po UZ, še 4 dni starejši, tko da....

Nč, zdej pa šibam na sestanek...

26. 4. 2007 - postala mami našmu sončku Sari in 16. 12. 2009 smo dočakali drugega sončka Žaneta.

(odgovor članu Zibka)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
27.10.2009 8:21:10   
tulpika

wow...kakšna lepa novica za dobro jutro. Čestitke Tintara!!! user posted image user posted image user posted image . Želim vama vse naj naj!!!

Kar ne morem verjeti..pa se res že dogaja na polno user posted image . Zdej me je pa res že zgrabila panika, da si moram torbo pripraviti user posted image .

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
27.10.2009 8:26:32   
summmer725
Jutro punce! Najprej čestitke Ninči77user posted image user posted image  in seveda tudi Tintari user posted image user posted image . Kar ne morem verjet, da že kar decembrke rojevamo user posted image . No važno je , da so mamice in user posted image  zdravi.
Jaz pa šibam na pregled (pa upam da ne grem še rodit!!!), pa se kasneje še javim.

(odgovor članu tulpika)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
27.10.2009 8:29:34   
ShopGirl
taraji, žal nč ne vem o Ninči user posted image
s Tintaro sva se enkrat dobili, mi je podarila grelec za stekleničko, in od takrat mam njeno telefonsko. Od Ninče pa nimam... Upam da je z njo in njenim Matevžom tut vse OK. Kr nč ne zvemo user posted image

(odgovor članu taraji)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
27.10.2009 8:31:44   
ShopGirl
zalbi, ja sej sem res kupila tisto kar rabim - zato mi ni žal user posted image  Sej konc koncev je isto, al kupim zdej al pa čez 2-3 tedne, razlika je samo v tem, da sm zdej še 2 v 1, takrat pa mogoče ne bom več user posted image

(odgovor članu zalbi)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
27.10.2009 8:35:32   
mala bejba
Ojla.
Čestitke Ninči77 in Tintari.user posted image user posted image user posted image   Zdej pa tud jst že razmišljam d bi si torbo pripravila pa kšno cunjco oprala za user posted image . Summmer725 veliko sreče na pregledu,javi nam da je vse ok.
Dons sm pa bolj pozno vstala,odkar smo uro prestavili mi nč ne paše.Se morm pohvalt da do zdej sm mela mir,že kšn tedn pa hodm vsaj 5x na noč na wc. Pol pa še zvezdica v bušiju začne brcat k vstanem.
Lepo se mejte.

(odgovor članu summmer725)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
27.10.2009 8:37:58   
anaj22
dobrodošel Vane in čestitke tintara user posted image user posted image user posted image user posted image

mene mal skrbi ker ni nobenih novic o ninči77 upam da je vse ok

punce me smo decembrke in ne oktobrke, dejmo bebice še mal počakt

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
27.10.2009 8:46:12   
tf
Čestitek Tintari za Vaneta in Ninči za Matevža  ...Upam, da sta oba zdrava :)).

Zdaj pa le veselo cartatjte svoje štručke ...

Ampak punce malo ste me pa prestrašile ... moj PDP je 16.12. ... tko da user posted image

Naj naši decembrčki ostanejo decembrčki ..

lp
TF

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
27.10.2009 8:51:11   
ShopGirl
Ja...naj ostanejo decemberčki - se strinjam! user posted image

Pri nas se veselo pere že od včeraj. Prva runda je že oprana in posušena... Še mal pa začnem likat.

(odgovor članu tf)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
27.10.2009 9:04:36   
METULJ1
Ja punci iskrene čestitke vama in vajinim fantkom. Želim, da bi bilo z vsemi vse ok.
Pa veliko se cartajte in vse bo ok.

Za srečo pa še nekajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
27.10.2009 9:18:14   
marusi
ojla punce!

jao, me nismo oktobrke... ampak vseeno čestitke tintari in ninči77! upam, da so vsi ok.
to je le še en razlog več, da se zorganiziramo glede obveščanja.
jaz se lahko javim za drugo polovico, ker zdaj sem še v službi, nastopim porodniški dopust šele 27.11.
lahko mi pišete na ZS tiste, ki vam to odgovarja.

lp

(odgovor članu METULJ1)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
27.10.2009 9:35:14   
araz
Ja Tintara a ti si tud že rodila. Vse čestitke in sem vesela, da je vse uredu user posted image user posted image user posted image . Upam pa ,da je tudi z Ninčo in njenim Matevžem vse ok.

Moj PDP je 16.12.. Upam, da moja ne bo prehitevala, ker jest nisem še čist nič pripravljena na porod. Jest ji skoz govorim, da mora počakat na december user posted image .

(odgovor članu marusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
27.10.2009 10:20:19   
ShopGirl
Tintara ma mojo tel. št., tko da ko bo napočil moj čas bom kar njej sporočila naj vas obvesti user posted image  

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
27.10.2009 10:52:12   
*nivea
Tintara čestitke za Vaneja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
27.10.2009 10:56:20   
*nivea

ojla

pa to ne morem verjeti,kaj se dogaja...okej,da novemberke rojevajo, mi še nekak logično, al da nas naše decemberke tak presenečajo, to je pa že..huh..
sem zjutraj bla v laboratoriju, pa ctg so mi delali... pa na csd sva uredila očetovstvo user posted image

kasneje pa grem še nazaj k G, ker mam še pregled, UZ.

moram pa drugi teden iti v laboratorij, dati kri za tokso, ker bom te 36.teden...

drugače pa pri nas nič novega, sonček lepo sije.. jutri pa verjetno z user posted image ideva še v nabavo, kaj nam manjka, da nas slučajno kaj ne presenetiuser posted image

shopgirl, kak je tintara že rekla, da ma sin rojstni dan? nista se na isti dan rodila z malim Vanejem, ali?

mejte se

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
27.10.2009 11:02:56   
*Mojca*
Ooooooo še en decembrček...no oktobrček!!

Tintara iskrene čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

matr, zdej me je pa res začelo skrbet....

Drugače pa sem doma, mali je včeri zakuhal, tako da grem samo pol ob 13h v službo časitit pizze. Se javim kaj kasneje...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
27.10.2009 11:48:56   
Ninča77
Punce samo da javim da sem jaz doma, Naš matevž se na žalost še vedno bori za življenje, sicer stanje je stabilno koliko toliko, ampak ni pa še ok, lahko se v sekundi spremeni. Diha še vedno ne sam, je na aparatih. Težo je imel zelo visoko, 3360g in 49 velik,kar je za 32 teden preveč. Jaz sem imela izredno težek porod, ampak sem trenutno najmanj pomembna. KO bom imela novejše novice pa vam javim, prvo pa naj sebe malo psihično na tirnice spravim.
lp in čestitke Tintari zaradi katere upam, da ima lepše poglede na življenje kot jaz.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
27.10.2009 11:53:40   
ShopGirl
Ninča, nas je skrbelo zate in za Matevža - lepo da si se nam oglasila. Waw kakšnega korenjaka si rodila, bravo! Držim pesti še naprej za tvojega fantka, pa tudi zate, da boš močna in da si hitro opomoreš po težkem porodu.

Drži se!

(odgovor članu Ninča77)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
27.10.2009 12:04:25   
ShopGirl
Nivea, a veš da ne vem kdaj ma Tintarin najstarejši r.d. - vem da enkrat ta teden, vsaj tko je napisala. Zdej je nočm motit z sms-i, ker je najbrž utrujena, ji bom pa kasneje sporočila vaše čestitke in dobre želje, pa še mal povprašala kako je z njo in Vančkom user posted image

Tko, zdej mormo sam še za Ninčo in Matevža močno stiskat pesti...

(odgovor članu *nivea)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
27.10.2009 12:08:17   
araz
Ninča lepo,da si se nam oglasila. Močno, močno navijam za tvojega Matevža, da si opomore in da začne sam dihat. Je imel pa res veliko težo za te tedne in verjamem, da si imela težek porod.

Pošiljam pa vama en kup user posted image za srečo.

(odgovor članu ShopGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
27.10.2009 12:14:13   
taraji
Ninča, lepo da si se oglasila - nas je že vse kar skrbelo zate.

No, močno, močno upam, da bo s tvojim Matevžem vse v redu, da bo kmalu sam zadihal...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tebi pa želim, da si čimprej opomoreš - predvsem psihično in da kmalu začnete skupaj uživati zasluženo srečo

La vita e bella

(odgovor članu araz)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Trik za naravno lajšanje porodnih bolečin
photo
Ste vedeli, da lahko s preprostim trikom omilite porodno bolečino, ki jo čutite, ko vaš dojenček pritiska na medenico, k...

ped egg

Uporabljate Ped Egg?

da (8%)

ne (92%)

Število vseh glasov: 264

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!