Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: kaja13 . Mulčka sta vstala in se stisnila k meni in začela spraševati.. mami, a te boli glava, a te boli trebušček, a te boli hrbet,... . Zadnje čase sem skos ležala in jima razlagala, da sem bolana, da sta mi vsaj malo mira dala. Upam, da bo teh slabosti kmalu konec, da bosta imela otroka kaj od mamice. Točno to se je meni sinoči zgodilo, ker sem bila tako slaba ves dan jo je mož odpeljal in sta prišla šele zvečer in potem je revica prišla tako zaskrbljena, če mi je spet slabo .... Najhuje je, ker se ne morem ukvarjat z njo, ker še sebe komaj poštimam, pa še rojstni dan ima ta teden, darilo sem morala naročiti kar po internetu Ampak je pa tako razumevajoča, sploh ne sitnari naj jo dvignem, čeprav se je prej zelo rada nosila,.... Tudi jaz upam da bo kmalu bolje ..... tiste, ki že imate doma malčke: kdaj nameravate malim razložiti, da boste dobili dojenčka? <jaz sem razmišljala da ne bi prekmalu, ker njim čas drugače teče in se ji zna preveč vleči.... Kakšne izkušnje imate ve?
|