|  tintara   
   | Hojla! Kako kaj punce? Jaz sem se ravno najedla češenj za zajtrk, polno. Čudno, da mi kile kar stojijo in to na 5 minusa. Do petka naj kar tako ostanejo, da ne bo kakega razloga za kreganje name.

Nuhalna: meni so rekli, da če si star 35 (ne vem kdaj ali ob porodu ali ob nuhalni), da imaš potem pregled brezplačen (mislim, da je rekla, da bi napisala napotnico?). Drugače je pa samoplačniška, kolkor jaz vem.

ZD Domžale: a katera ve, a ti pri obeh lahko CD zapeče? Naša dva ta velika sta čist ubrisana na slikice z njunih UZ in bi jih skoz gledala in pomoje bi tudi bratca/sestrico rada videla, pa bi se čist odločila za to varianto. Ampak če se ne motim jaz nimam pri dr Meglič ampak dr. Lomškovi. A CD dobiš tam?

Gibi otroka: meni je mama povedala, da so njim včasih rekli takole: začuti se jih od 105 do 110 dneva po spočetju otroka (ne od zadnje M, temveč od pravega začetka) in pri prvem je držalo v nulo (105 dan sem ga začutila), pri drugi mislim, da sem čutila nekaj prej, zdaj se mi pa tudi že kdaj zdi, ampak vem da je še prezgodaj. Čeprav 14 teden bo kmalu.

Čestitke vsem za nuhalno, jaz jo imam v petek, upam, da bo vse OK, predvsem otrok pravih mer in pravega bitja srca ter da bodo organi na pravih mestih.... Rezultat nuhalne me ne zanima.

Nič, bodite fajn, T
 |