tintara
|
Zibka! Odlicno, samo da je vse Ok. No, pocivat bos pac mogla, vsaj nekaj casa, ane. Smo te res kar pogresale in cakale novic, vsaj jaz. Anonimna: moje sožalje. Drzim pa pesti za novo bitjece, ki raste v trebuhu. Mislim, da bo vse v redu. Enkrat sem brala o eni, ki je imela tveganje 1:2 in se je rodil zdrav dojencek. Nezy: kateri teden si? Jaz sem bila na prvem pregledu v 10 tednu, in sem imela potem pregled kar cez trebuh. Predvidevam, da smo ze vse cez 10 tednov, tako da najbrz bo kar cez trebuh. Pa nisem glih pri ta suhih, tko da se ziher ze cist OK vidi. Se kaj? Aja, nosecniske hlace ste debatirale. Tudi jaz sem ze nosila ene. Druge so se varno spravljene v vrecki (itak imam bolj kratke in tricetrt zadeve, je bilo treba mal vreme pocakat). Je pa fora, dokler imam navadne kavbojke, trebuha niti ni (vsaj nosecniskega ne), v nosecniskih hlacah je pa kar naenkrat ze kar velik. Ceprav folk, ki se ne ve, se ni pogruntal - je pa res, da sem bolj v moski sluzbi. Imena: smo izbrali, kar se mene tice dokoncno, tudi otroka se koncno strinjata. Bomo videl ce zdrzimo do konca. Nic, treba bo spat. se še nočem pred jutrom postarat za eno leto, moram pred polnočjo spat Lepo se imejte, T
|