ShopGirl
|
Daaaan! Ooooo kavica...mmmmm, kok lepo diši! Upam da mi bo pomagala se zbudit, danes sem čist zalimana ura pa že 11! Sem se mal grela na dopoldanskem sončku, na balkonu, ampak je tok močno sonce da sm mogla pobegnit v stanovanje že po 10min... Glede na to, da mi je od včeri ostalo še full musake, bom mela najbrž kr to za kosilo. Čeprav me je Zalbi namamila s svojim krompirjem in hrenovkami - njami, Tulpika pa s čufti - še bolj njam!!! Joj ta hrana, men gre tut skos po glavi kaj bom jedla, kdaj bom jedla,... Vse mam naštudirano že za dan v naprej Zdej kar se kil tiče vam bom jutr poročala, ker se mi je vaga pokvarla. V bistvu sm jo jst pokvarla ampak uradno se je sama Mah zadnjič je pri G kazalo 65 kg (sm bla vsa nejevoljna), kar bi pomenilo da sm se zredila za 2kg - sam sm bla direkt po kosilu pa še full sm pila. Jst se tolažim, da če bi me tehtala zjutri bi blo 64 kg Pa prosm lepo, tehtajo nas oblečene in obute zato lahko mirno odštejete 1kg Sicer pa - who cares za te kile, dokler so v mejah normale. Ob porodu jih maš takoj 5 manj...pol pa itak dojiš (če si te sreče) in še paziš kaj ješ da otročka ne šraufa. Boste vidle da bomo hitr na svoji prvotni prednosečniški teži Pol ko nam pa otročki še shodijo bomo pa itak še boljše zgledale kot smo prej in to je to Vozički: se mi ne mudi kdaj ga dobim (sm že napisala, da ga dobim za darilo), važno mi je da mam izbranega. Je pa pomembno da se da spreminjat naklon, se strinjam. To je kr nujno, po moje. Jst sicer svojega otročka ne bom mela kej dosti v lupinci, samo toliko kot bo treba... Ma bom vidla - zdej loh govorim v naprej, bo praksa pokazala svoje pred leti so full svetovali naj so čim več v lupinicah, zdej pravijo das ni dobr za hrbtenico,... Sigurn še full stvari ni čist ok, pa se bo to šele čez leta pokazalo. Glede na to kok se dons komplicira je še dobr, da smo mi izpadl kakršni smo
|