dreamz
|
Čir Tu na obali je pasja vročina, jaz ne morem več... nevem če je bilo vedno tako vroče ali če jaz med to nosečnostjo full trpim vročino. Non stop sem mokra. Masiranje bradavic in presredka: si nisem v prvi in verjetno niti v tej, se mi ne da Pa ne verjamem da kaj dosti pomaga. To je odvisno od kože... Mene je za prvi porod babica takoj prerezala, kar sem tudi pričakovala... in lih šivov me je spet najbolj strah, ker še zdej tam dol čutim te šive Ma kaj čmo... gre mimo... Bradavice pa so mi popokale že v porodnišnici in je bolelo ko , sem prav zobe stiskala, ko je zagrabil. Pomaga lanolin, kupite si ga in imejte s sabo v porodnišnici! Posteljica: Jaz imam še mojo, ko sem bila dojenčica. Pol jo je imel moj brat. To mi je tako lepo! Je kot nova, moj jo je le zbrusil in prebarval. Moj prvi jo je že menjal za veliko, zdej čaka na novega člana. Ima tudi nastavitev višine, kar pride prav Jogi, oddejo in kasneje vzglavnik, smo kupili antialergijski, ker imam jaz blago astmo (alergija na pršice in na cv. prah), pa da ne bi še malega kaj dražilo. Previjalna: Za v kopalnico imam tisto enostavno kovinsko stojalo z banjo, ki ima gor previjalno podlago. Za v sobo pa je moj sam naredil, ker sem si želela visoko, da nisem bila sklonjena, ker me je ful bolel križ. Shopgirl: kaj je ta mojzesova košara? Pa čestitke za uspešno prodano stanovanje! Upam, da dobite čimlepšega večjega Mojca: Čestitke za poroko!! Prstana pa sta res draga, a sta platinasta, ne? Tiste, ki imate že enega ali dva otroka, kako zgleda z dvema otrokoma s tako majhno razliko?? Mene full neki panika in skrbi dajejo kako bom sfolgala, ker moj tamali me rabi za spat (morem ležat z njim dokler ne zaspi), za jest (je slab jedec in mu morem še pomagat jest), previt (še vedno opravlja vse v plenice)... pol pa me bo še novi na začetku rabil 100%. Dejte me potolažit Lahko noč!
< Sporočilo je popravil dreamz -- 6.8.2009 23:41:26 >